Box – Zlínský kraj

1–9 firem z 9 nalezených Filtry

1Gerža Jan- Aktivity.eu

Milíčova 640, Zlín Bezdlužná

Prodej a pronájem střešních boxů, nosičů kol na střechu i tažných zařízení, přívěsných vozíků Croozer za kolo, tažných tyčí dětských kol či navigací.

2Papp Martin - Půjčovna PartyTrip

Nabízíme zapůjčení cateringového zařízení či nůžkových párty stanů, pivních setů i posezení včetně profi cateringových židlí a barových stolů, topení do stanů, výčepního zařízení, grilů, čokoládových fontán. Dále půjčujeme nosiče na kola, příčníky na auta i střešní boxy, simulátor SKI GYM, laserová…

3Černý Ondřej - SOTESPORT

5.0
★★★★★
★★★★★
(9)
Bánov 73, Bánov u Uherského… Bezdlužná

Zabíváme se i výrobou v rozměrech, barvě a designu dle přání zákazníka. Dále nabízíme velkoobchodní prodej a výhodnější podmínky pro kluby.

4Štěrbík Petr

4.4
★★★★★
★★★★★
(3)
Záhlinická 485, Hulín Bezdlužná

Provozujeme internetový obchod s kamennou prodejnou, který nabízí nabízíme jízdní kola, elektrokola, cyklistické a sportovní potřeby.

5Fighters centrum Spartakus Vsetín

4.6
★★★★★
★★★★★
(5)
Mostecká 367, Vsetín Bezdlužná

Fighters centrum Spartakus Vsetín, se sídlem Mostecká 367, 755 01, Vsetín, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 9459, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2010. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

6Bc. Oškerová Daniela1 pobočka

Schwinn cyclingové centrum, lekce zumby, power plate, power i hatha jógy, aerobicu, body stylingu, trampolínek, pilates, fit boxu a TRX. K dispozici je dětský koutek, parkoviště či wellness poradna.

7Dleštík Břetislav, Bc. - Delta Fit Studio

Provoz fitnesscentra. Nabídka sportovního i výživového poradenství, individuálních tréninků. Provozujeme pilates, fit box, kardiotréninky, kondiční box, flirt dance, Step dance, bodystyling, kickbox pro ženy, bosu a mnoho dalšího.

8Tiger club, o.s.

4.9
★★★★★
★★★★★
(138)
Sokolská 4427, Zlín Bezdlužná

Kurzy bojového sportu Kick-Box a jeho příbuzných forem. Věnujeme se lidem od 13 do 60 let bez rozdílu pohlaví.

9ThaiBoxing Gym Zlín

Klub se zaměřením na thajský box. Pořádáme tréninky, soutěže a soustředění.


Box – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Box v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Box najdete 9 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 8 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 3 firem v regionu Zlínský kraj.