Box – Moravskoslezský kraj

1–10 firem z 22 nalezených Filtry

1Orion-domacipotreby.cz2 pobočky

Přemyslovců 834/4, Nový Jičín
Dnes už má zavřeno

Jsme internetový obchod nabízející domácí potřeby Orion a kuchyňské potřeby Orion. Dále zahradní, sportovní potřeby, bytové doplňky, pomůcky pro péči o tělo a mnoho dalšího.

2Hoschnová Jarmila - Topcar Opava

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
třída Spojenců 2750…, Opava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Naše firma Hoschnová Jarmila - Topcar Opava Vám nabízí služby autoservisu. Prodáváme a servisujeme čtyřkolky. Prodej náhradních dílů pro osobní a užitková vozidla. Dále zajišťujeme opravy motorových vozidel, výměny oleje, opravy brzd, motory a další. Zabýváme se prodejem náhradních autodílů pro…

3Burda Lukáš - Centrum Čtyřkolek1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(137)
Krnovská 641/131, Opava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem a servisem značkových čtyřkolek a skútrů. Naleznete u nás značky Arctic Cat, Polaris, Journeyman, TGB, Access, Kymco, SMC a jiné. Nabízíme motocyklové příslušenství. Jsme přímí dovozci dirtbiků X - motos do ČR.

4Březná Sylva- IpponShop.cz

4.8
★★★★★
★★★★★
(108)
Novinářská 1113/3 , Ostrava, Mariánské…
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej potřeb pro bojové sporty. Nabízíme kimona, chrániče, boxovací rukavice, boxovací pytel, mma trenky, rashguard, thal trenky, tatami.

5Auto Moto HAKR s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(1)
Vítkovická 3276/2a, Ostrava - Moravská…
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme prodej střešních nosičů a autoboxů. Dále nabízíme prodej a půjčovnu sportovních vozíků nejen za kolo značek CROOZER a CHARIOT.

6Česká asociace extrémních sportů

Česká asociace extrémních sportů, se sídlem P.O. Box 10 Slovenská 6/7, 747 06, Opava-Kylešovice, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 3463, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1996. Více informací naleznete na našich…

7Paraklub Hranice

Paraklub Hranice, se sídlem P.O. Box 70 Skalky 2030/57, 741 01, Nový Jičín, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 3320, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1996. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…

8Sdružení sportovních klubů Vítkovice, z.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Závodní 2891/86, Ostrava, Vítkovice Bezdlužná

Sdružujeme sportovní kluby s cílem organizovat, řídit a zajišťovat činnosti v oblasti tělovýchovy a sportu. Ve sdružení je oddíl atletiky, basketbalu, boxu, cyklistiky, horolezectví, jachtingu, moderní gymnastiky, házené či turistiky.

9Tai box Opava

4.7
★★★★★
★★★★★
(10)
Englišova 1082/82 , Opava, Předměstí Bezdlužná

Nabídka výuky Thaiboxu.

10Martinek Petr- Limitless

Nabízím služby fitnes trenéra, trenéra tai-chi, kick-boxu nebo gymnastiky.


Box – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Box v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Box najdete 22 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 20 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 7 firem v regionu Moravskoslezský kraj.