Box – Olomoucký kraj

1–10 firem z 14 nalezených Filtry

1REGA Přerov a.s.

Společnost REGA Přerov a.s. je řídící společnost a tvoří s obchodními společnostmi koncern. Do této společnosti patří následující společnosti: GALA a.s., ČSAD MHD Kladno, KD SERVIS a.s., ENG MORAVA a.s.Tato obchodní společnost také úzce spolupracuje s firmami OS Moravainvest s.r.o - pojišťovací…

2GALA, a.s.

Výroba a prodej nosičů zahradní a záchranářské techniky, rukavic, tašek, sítí, píšťalek, batohů, kompresorů, sportovních míčů a dalšího vybavení. Nabízíme také boxovací pytle. Vyvíjíme produkty na míru v oblastech strojního parku, laboratoří, testování míčů a dalších.

3Tělocvičná jednota Sokol Olomouc

4.4
★★★★★
★★★★★
(24)
17. listopadu 788, Olomouc

Provozujeme sportovní oddíly jako je zápasnický oddíl, oddíl trampolíny, cvičení pro rodiče s dětmi, pro předškoláky a cvičení pro seniory. Nabízíme využití masážního studia, venkovního hřiště, boxing sálu, velké či malé tělocvičny a sálu pro zápasy.

4ZEAS International

Naše firma vyrábí sportovní pomůcky, zejména pro míčové sporty, určené jak pro profesionální tak pro amatérské použití. Dále v naší nabídce najdete sportovní potřeby pro bojové sporty např. boxovací pytle, rukavice, chrániče kimona, bandáže, lapy.

5Dub Zbyněk1 pobočka

4.1
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykova třída…, Olomouc, Hodolany Bezdlužná

Prodáváme vybavení pro bojové sporty a posilování. Nabízíme boxerské rukavice, lapy, přilby, chrániče, nunchaky, kimona, tatami, repliky mečů, tréninkové zbraně. Dále v našem sortimentu naleznete výživu pro sportovce a oblečení. Provozujeme kamenný a internetový obchod.

6Škola sebeobrany Budokan Prostějov

4.2
★★★★★
★★★★★
(18)
Jana Zrzavého 3975, Prostějov Bezdlužná

Organizujeme sportovní oddíl, který se věnuje sportovnímu judu, sebeobraně jiu-jitsu či filipínským bojovým uměním a Mixed Martial Arts. Dále i vedeme kurzy boxu a kickboxu, sebeobrany Krav Maga a Urban Combatives. Pořádáme i odborné semináře na téma sebeobrana.

7BOOMER´S GYM KICKBOXING, o.s.

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Teplická 48, Hranice Bezdlužná

Sportovní klub se zaměřením na kickbox, thajský box, bojová umění.

8Množil Marek - Kerberos

3.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Marie Majerové 45/25, Křelov-Břuchotín Bezdlužná

Nabízím tréninky a zápasů thajského boxu, boxingu, fitboxu či thaiba.

9Muay Thai Olomouc

4.9
★★★★★
★★★★★
(17)
17. listopadu 788/1, Olomouc Bezdlužná

Výuka MMA a thajského boxu.

10Fitness Hranice s.r.o. - Fitness Plovárna

4.9
★★★★★
★★★★★
(64)
Žáčkova 2042, Hranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Poskytujeme služby v oblasti moderního fitness pro muže i ženy. Nabízíme kardio stroje, činky, box, TRX či sortiment fitbaru aj.


Box – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Box v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Box najdete 14 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 13 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 4 firem v regionu Olomoucký kraj.