Box – Jihomoravský kraj

1–10 firem z 29 nalezených Filtry

1LOOSECZ s.r.o.1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Sídliště Za…, Kyjov Bezdlužná

Výroba, pronájem a provoz zábavní techniky, jukeboxů, mp3, stolních fotbálků, šipek, boxerů, silver bally, photoplay, vzdušných hokejů. Nabízíme jukebox nástěnný či stojanový za zajímavé podmínky, nabízíme videoloterijní terminály.

2Sportarena s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(425)
Hrnčířská 813/23, Brno-Veveří Bezdlužná

Půjčovna sjezdových lyží i střešních boxů.

3Orel jednota Čebín

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Čebín 124, Čebín Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit. Máme zde i posilovnu sál je v provozu po celý rok. V orlovně je možné hrát volejbal (na 1 koš), basketbal, a pingpog. K dispozici je také sada nafukovacích míčů a trampolina…

4VK-moto - Zdeněk Komínek

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Rajhradská 315, Vojkovice
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

VK-MOTO zajišťuje kompletní servis značky Kentoya - prodej, sprotředkování STK, profesionální servis skútrů a pomoc s financováním. Naše levné skútry jsou připraveny právě pro Vás! Prodej, záruční i pozáruční servis motocyklů Kentoya. Nabízíme náhradní díly.

5APN Solutions s.r.o. - půjčovna dodávek

4.7
★★★★★
★★★★★
(78)
Vodařská 516/3, Brno-Horní Heršpice
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Naše půjčovna dodávek Brno, působí v Brně a okolí. Již několik let v Brně půjčujeme dodávky, minibusy a užitkové vozy do 3,5 tuny. Půjčovna dodávek Brno pomáhá různým lidem a firmám v důležitých situacích, například při stěhování či převozu zboží a podobně. Pokud potřebujete maximální spolehlivost…

7FITNESS MUAY - THAI s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(50)
Dornych 102, Brno – Komárov
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Nabízíme individuální i skupinové sportovní kurzy a tréninky, tae-bo, aerobicu či thajského boxu. Dále provádíme masáže a provozujeme solárium či posilovnu. Poskytujeme služby poradce pro fitness a výživu. Organizujeme zápasy či turnaje.

8Ničovský Antonín1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(180)
Jihomoravské…, Brno-Slatina Bezdlužná

Provoz fitness centra a posilovny. Nabídka kardio zóny, aerobicu, zumby, cyclingu, bosu, power jógy i cvičení dětí.

9Ratanovazahrada.cz - Buchta Ladislav

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
Bří. Mrštíků 2156/1, Břeclav Bezdlužná

Specializujeme se na internetový prodej zahradního nábytku z ratanu, dřeva a hliníku. Nabízíme slunečníky, lavice, stoly, židle, křesla, dětské sestavy a sedací soupravy. V sortimentu naleznete grily, barové stolky, lehátka, květináče a boxy na polstry.

10Malina Pavel, Ing. - moje-pradlo.cz3 pobočky

4.8
★★★★★
★★★★★
(74)
Karlova 471, Veselí nad Moravou
Otevřeno do 15:30
Bezdlužná

Spodní prádlo z našeho obchodu je oblíbené již několik let a díky ochotnému přístupu přibývá stálých zákazníků. Podprsenky a kalhotky oblíbených italských značek Lormar, Siélei jsou doplněny dobře známými značkami jako Bellinda, Triola, Roza. Velmi příjemné košilky vyrábí firmy Pigeon a Livia…


Box – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Box v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Box najdete 29 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 26 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 9 firem v regionu Jihomoravský kraj.