Macháček, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(100)
nám. Svobody 13/28, 691 83 Drnholec Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se prodejem traktorů a malotraktorů. K zemědělským strojům prodáváme širokou škálu přídavných zařízení, jako jsou pluhy, mulčovače, kultivátory atd. Nabízíme vám i kvalitní komunální techniku, jako jsou komunální traktory či travní sekačky. Poskytujeme servis traktorů a dalších strojů.

Recenze

4.7
★★★★★
★★★★★
94 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
6 Firmy.cz recenzí
64511791 ARES
DIČ CZ64511791
Vznik 1996
Mobily 602 789 952
Pavel Macháček (jednatel)
Jaroslav Růžička (vedoucí prodejny ND)
  • prodej zemědělských strojů, servis zemědělských strojů, prodej komunálních strojů, servis komunálních strojů, agrobazar, náhradní díly pro zemědělské stroje, náhradní díly pro stavební stroje, náhradní díly pro komunální stroje, traktory, sekačky, traktory Kubota, traktory Zetor, traktory Wisconsin, traktory Šálek, Kubota, Zetor, Wisconsin, Šálek, malotraktory, prodej a servis, prodej a servis traktorů Kubota, travní sekačky, prodej travních sekaček, prodej traktorů, servis traktorů, prodej malotraktorů, servis malotraktorů, prodej žacích strojů, servis žacích strojů, žací stroje, prodej mulčovačů, mulčovače, prodej náhradních dílů, náhradní díly, servis motorů, servis traktorů, komunální vozidla, komunální traktory, komunální malotraktory, traktorové sekačky, pluhy, brány, plečky, rotavátory, radlice, ožínače, navijáky, příkopové stroje, svahové mulčovače, kultivátory, překopávače, postřikovače, rosiče, čelní nakladače, návěsy, přívěsy
  • Naše rodinná firma se zabývá prodejem strojů pro zemědělství, zahradnictví, vinařství, sadařství, lesnictví a komunální služby.

    V naší nabídce naleznete traktory a malotraktory značek KUBOTA, ZETOR, WISCONSIN a ŠÁLEK. 

    K zemědělským strojům vám nabízíme širokou škálu přídavných zařízení – pluhy, brány, plečky, rotavátory, radlice, ožínače, navijáky, mulčovače a mnoho dalších zařízení. 

    Poskytujeme vám komplexní zákaznické služby. Kromě prodeje se specializujeme na garanční prohlídky, záruční i pozáruční servis strojů a prodej náhradních dílů.