TURPRESS spol. s.r.o.

Máte rádi luštění křížovek? V TURPRESS spol. s.r.o. se zabýváme vydavatelskou činností. Vydáváme tituly s oblíbenou luštitelskou tématikou. Vydáváme křížovky, osmisměrky, sudoku a dětské luštění. Provozujeme online křížovkářský slovník.

25374559 ARES
DIČ CZ25374559
Vznik 1997
Telefony 596 616 426
Mobily 603 893 896
Sociální sítě facebook.com
Jana Ševčíková (jednatelka)
Ing. Kateřina Turczynová (jednatelka)
Petra Štefánková (jednatelka)
  • TURPRESS, křížovky, křížovky pro děti, křížovky pro dospělé, sudoku, osmisměrky, osmisměrky pro dospělé, humorné křížovky, švédské křížovky, dětské křížovky, e-shop s křížovkami, časopisy s křížovkami, luštění, dětské luštění, luštění pro kluky a holky, SU-DO-KU, kniha osmisměrek, pro školy, Ostrava, výuka luštění, jak luštit, videa o luštění, jak správně luštit, luštíme, tituly pro děti, tituly pro dospělé, velká kniha křížovek, soutěžní křížovky, soutěžní sudoku, soutěžní osmisměrky, elektronický časopis sudoku, elektronický časopis křížovek, online křížovkářský slovník
  • Jsme vydavatelství, které patří mezi největší ryze české firmy podnikající v rámci časopiseckého trhu v Česku i na Slovensku. Ročně vydáváme nové tituly s oblíbenou luštitelskou tématikou.

    Neustále sledujeme nejnovější trendy z celého světa a pravidelně je předkládáme svým luštitelům. Jako jediní na trhu vydáváme dětské luštitelské tituly. Publikujeme křížovky našich českých autorů.

    Provozujeme internetový obchod s křížovkami, osmisměrkami, sudoku a dětským luštěním. U nás si můžete objednat i předplatné