Nakladatelství a vydavatelství - Jihomoravský kraj

TURPRESS spol. s.r.o.

Ostrava, Vítkovice, Prokopa Velikého 266/27 kontakt +420 596 616 426, (2 pobočky)

Vydavatelství TURPRESS je ryze česká firma, která od roku 1992 zastává na českém trhu významný podíl mezi časopisy s křížovkářskou tématikou. Naše vydavatelství je také držitelem ISO 9001:2000 a certifikátu CQS. Nabízíme především křížovky a vydáváme časopisy s křížovkami.

web www.turpress.eu, www.turpress-eshop.cz

TRIZing, z.s.

Brno-Královo Pole, Technická 3058/10 kontakt +420 541 146 734, (1 pobočka)

Popularizace, vzdělávání a aplikace metodiky Triz. Zavádění metodického a sw. nástroje do studia techniky a do inovační praxe firem. Teorie řešení inovačních zadání je soubor postupů pro řešení inovačních zadání technických úloh, vycházející ze systémového a procesního přístupu.

web www.triz.cz

ZEROSS - SVÁŘEČSKÉ NAKLADATELSTVÍ

Moravská Ostrava, Výstavní 2477/30

Zabýváme se tvorbou učebních materiálů a pomůcek pro výuku svařování, se zaměřením na výuku svářečů ve svářečských školách, středních školách a středních odborných učilištích, dále pro výuku svářečského personálu.

web www.zeross.cz

Gradua-CEGOS, s.r.o. - Firemní a profesní vzdělávání zaměstnanců (EK)

Praha 2, Karlovo náměstí 325/7 kontakt +420 226 006 300, (7 poboček)

Nabízíme vzdělávání a poradenství a jsme původem česká vzdělávací a poradenská společnost s dlouholetou tradicí a v oblasti vzdělávání dospělých, patříme k nejvýznamnějším společnostem na českém trhu. V roce 1997 jsme se stali součástí skupiny Cegos a největší evropské vzdělávací a konzultační sítě s celosvětovým dosahem a působíme po celém území České republiky.

web www.gradua.cz, www.cegos.cz

Lingea s.r.o.

Brno, Vackova 757/9 kontakt +420 541 233 160

Prodáváme elektronické a knižní slovníky. Tvoříme jazykové nástroje a aplikace. Poskytujeme překladatelské a tlumočnické služby.

web www.lingea.cz

KONVOJ spol. s r.o.

Brno, Berkova 1128/22 kontakt +420 541 245 548

Nakladatelství odborné literatury. Zabýváme se distribucí hudebnin. Poskytujeme polygrafické služby.

web www.konvoj.cz

DEXON ART s.r.o.

Brno, Tuřanka 1225/111c , (1 pobočka)

Nakladatelská činnost.

web www.dexonart.cz

Atelier Kupka s.r.o.

Brno, Hvězdová 13 kontakt +420 545 242 605

Vydáváme motoristický časopis.

web www.motorjournal.cz

Markes Libor, Ing. - hudební vydavatelství

Brno, Grohova 145/54 kontakt +420 543 247 560

Hudební vydavatelství a nahrávací studio.

web www.volny.cz/markes

Nakladatelství Fraus, s.r.o. (centrála Brno)

Brno, Zemědělská 173/29 kontakt +420 602 271 832, (13 poboček)

Prodáváme a vydáváme učebnice pro školy, studijní slovníky, materiály pro výuku cizích jazyků.

web www.fraus.cz

Polyglot, spol. s r.o. (pobočka Brno-Staré Brno)

Brno-Staré Brno, Kopečná 324/44 kontakt +420 543 216 759, (7 poboček)

Nabízíme pomaturitní studium, běžné ranní a večerní kurzy, intenzivní dopolední kurzy i letní kurzy. Angličtina, němčina, francouzština, španělština. Příprava k mezinárodním zkouškám. Skupiny po 6 až 8 posluchačích. Podnikové kurzy po celé ČR.

web www.polyglot.cz

Křeček Jan

Břeclav, Bratislavská 2808 kontakt +420 736 487 757

Vyrábíme mapy a také atlasy pro obchodní sítě a tiskneme mapy pro cykloturistiku a dále vyrábíme razítka klasická i blesková a ty tisknou obrázky i fotky.

web www.bekrmapy.cz

Malovaný kraj, občanské sdružení

Břeclav, 17. listopadu 2995/1a kontakt +420 602 575 463

Provádíme, vydáváme a to nekomerčních dvouměsíčníků, které jsou zaměřené na národopis a dále i vlastivědu Slovácka. Základní cíle jsou - propagace národopisného a vlastivědného časopisu Malovaný kraj (o něm více v sekci Časopis); vytváření podmínek pro péči a udržení tradiční lidové kultury; podpora výchovy a vzdělávání; osvětová činnost; podpora ochrany přírody a krajiny; zachování důležitých svědectví o životě našich předků; kulturní spolupráce s příhraničními regiony; upevňování regionálního…

web www.malovanykraj.cz

RAMZED s.r.o.

Břeclav, J. Opletala 2403/10 kontakt +420 519 321 482

Provozujeme vydávání obchodních časopisů Maxi fashion.

web www.maxifashion.cz

Jaromír Rajchman - Tonstudio

Dolní Bojanovice, Josefovská 969 kontakt +420 518 372 337

Naším oborem je nabídka služeb v oblasti nahrávání hudby, ozvučení i osvětlení akcí a prodeje hudební elektroniky. Provoz nakladatelství. Výroba CD a DVD. Studio je umístěno v malebném kraji jižní Moravy, v oblasti vinných sklepů. Takže si můžete odpočinek po nahrávání zpestřit návštěvou vinného sklepa s ochutnávkou výborných moravských vín.

web www.tonstudio.cz

Trunda Jan - GLOBAL AUDIO

Záhorovice, Záhorovice 267 kontakt +420 603 383 297, (1 pobočka)

Poskytování služeb hudebního křesťanského nakladatelství. Ozvučíme akce či pořádáme koncerty a přednášky.

web www.globalaudio.cz

Karmelitánské nakladatelství s.r.o. - Poutní prodejna Velehrad (pobočka Velehrad)

Velehrad, U Lípy 302 kontakt +420 573 034 150, (16 poboček)

Specializujeme se na tituly z oblasti spirituality a duchovního života či religionistiky, teologie, filozofie, psychologie, historie, beletrie, poezie a umění včetně knih pro děti a mládež a v nabídce máme také audioknihy. Nabízíme mešní vína, klášterní produkty, liturgické předměty a další.

web www.kna.cz/poutni-prodejna-velehrad

JOLA, v.o.s.- tiskárna JOLA

Kostelec na Hané, Bezručova 53 kontakt +420 582 373 683, (1 pobočka)

Nabízíme tisk ofsetový i knihtiskový, barevný i černobílý, digitální tisk, knihařské práce. Dále i zpracování Vámi připravených podkladů. Tisk - vizitky, letáky veškeré firemní tiskopisy, knihy, ale i svatební a novoroční přání, pozvánky.

web tiskjola.webnode.cz

ANAG, spol. s r. o.

Olomouc, Kollárovo nám. 698/7 kontakt +420 585 757 411, (2 pobočky)

Jsme nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG a působíme na českém trhu již od roku 1990. Zabýváme se vydáváním odborných publikací a časopisů. Působíme po celé České republice. Naše činnost je zaměřená především na vydávání ekonomické a právní literatury, publikací pro zdraví a volný čas, vydávání odborných časopisů. Náš autorský a lektorský kolektiv je složen z řad uznávaných odborníků a profesionálů s dlouholetou praxí, právníků, tvůrců zákonů, pracovníků finančních úřadů, okresních správ…

web www.anag.cz

FONTÁNA ESOTERA, s.r.o. - Nakladatelství Fontána

Olomouc, Horní náměstí 367/5 kontakt +420 585 221 400

Nakladatelství zaměřené na alternativní medicínu, léčitelství, duchovní rozvoj, esoterickou literaturu a zdravý životní styl. Prodej a distribuce bylinných čajů a vitaminových přípravků.

web www.fontana.ws
« předchozí 1 2 3 4 7 10 13 další »