Nakladatelství a vydavatelství – Zlín

Nakladatelství se starají o všechny aspekty výroby knih, včetně výběru a redakce textů, tisku, navrhování obalů, distribuce a marketingu. Jsou tím, co dává knihám život. Přehled nakladatelství a vydavatelství v lokalitě Zlín.

1–10 firem z 11 nalezených Filtry

1Karpoz CZ, spol. s r.o.

Karpoz CZ, spol. s r.o., se sídlem Boněcko I 249, 760 01, Zlín-Příluky, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 78845, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…

2Časopis NEZBEDA a CVRČEK, o.p.s.

4.5
Divadelní 3242, Zlín Bezdlužná

Časopis NEZBEDA a CVRČEK, o.p.s., se sídlem Divadelní 3242, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. O 658, Krajský soud v Brně. Právní forma Obecně prospěšná společnost. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání…

3Kroměřížský deník62 poboček

Zarámí 4422, Zlín Bezdlužná

Kroměřížský deník, se sídlem Zarámí 4422, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. B 18970, Městský soud v Praze. Právní forma Akciová společnost. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 500 - 999 zaměstnanců. Více informací naleznete na našich…

4MotoRoute s.r.o.1 pobočka

5.0
Štefánikova 2193, Zlín Bezdlužná

Specializujeme se na vydavatelskou činností, tiskem, DTP a reklamou. Zajišťujeme grafické návrhy i tisk reklamních letáků, katalogů, brožur a publikací.

5Nakladatelství Fraus, s.r.o. (pobočka Zlín)13 poboček

Specializujeme se na materiály pro výuku cizích jazyků, učebnice pro základní a střední školy a studijní slovníky. Nabízíme také mimoškolní a zájmovou populárně naučnou literaturu a rozsáhlou encyklopedii pro děti CO-JAK-PROČ. Poskytujeme poradenské služby a zapůjčení knih pro školy a rodiče.

6Strategic Consulting s.r.o. (pobočka Zlín)4 pobočky

4.8
(6)
třída Tomáše Bati…, Zlín Bezdlužná

Nabídka služeb v oblasti public relations, lobbyingu, podnikového managementu. Dále i vydavatelství a internetová řešení. Dále se zaměřujeme se i na přípravu akcí, kampaní a plánu spolupráce s tiskovým oddělením firmy, medializování silných stránek produktu a vydávání klientských nebo…

7Turňa Marek, Ing.

5.0
Na Drahách 369, Zlín

Specializujeme se na nakladatelství zaměřující se na současnou evropskou i světovou literaturu. Vydáváme také původní díla českých autorů, poezii a literaturu faktu.

8Jazyková agentura S, spol. s r.o. - Deutsch Live1 pobočka

3.1
Vršava 646, Zlín Bezdlužná

Vydavatel a prodejce učebnice Deutsch Live, která slouží jako doplněk samostudia němčiny.

9SHOCart, spol. s r.o.

Specializujeme se na tvorbu, vydavatelskou a nakladatelskou činnost v oboru užité kartografie, map, reklamní grafiky a zakázkové výroby propagačních tiskovin. Nabízíme zpracování a zajištění tisku informačních tabulí, vývěsních map a map na CD.

10KABOUREK, s.r.o.

4.8
(150)
Sokolská 3923, Zlín Bezdlužná

Provozujeme nakladatelství entomologické literatury a prodej entomologických pomůcek.

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín

Nakladatelství a vydavatelství v lokalitě Zlín – detailní popis

Co je to nakladatelství? Nakladatelství se specializují na publikování a distribuci knih. Jejich hlavním posláním je přinášet literární a informační díla do rukou čtenářů. Zastávají klíčovou roli v literárním a kulturním světě tím, že umožňují autorům zveřejňovat své práce a čtenářům je pak nabízejí k zakoupení.

Činnosti nakladatelství

• Výběr a redakce knih – nakladatelství pracují s autory na výběru, vývoji a redakci knih. Pomáhají autorům zdokonalit jejich texty, což zahrnuje korektury gramatiky, pravopisu, stylistiky a typografie.
  • Tisk a výroba knih – nakladatelství mají na starosti tisk knih a dalších publikací. To zahrnuje rozhodnutí o tom, jaké formáty knih budou tisknuty a v jakém množství.
  • Obal knih – nakladatelství se starají o design obalu knihy, který je často klíčový pro to, jak kniha na trhu uspěje. Kvalitní obal dokáže přilákat pozornost potenciálních čtenářů.
  • Distribuce knih – nakladatelství mají na starosti distribuci knih do knihkupectví, knihoven a dalších prodejních míst. Mohou také spolupracovat s online prodejci.
  • Marketing a propagace knih – nakladatelství provádějí marketingové kampaně a reklamy na podporu knih. To zahrnuje i organizaci autorských akcí, knižních veletrhů a dalších akcí.
  • Správa práv a honorářů – nakladatelství se starají o práva k dílům, která publikují, a zajišťují, že autoři jsou spravedlivě odměňováni za svou práci.

Nejznámější česká nakladatelství

Mezi nejznámější a největší česká nakladatelství patří: Academia, Albatros Media, Argo, Egmont Portál, Computer Press, Fragment, Grada Publishing a řada dalších.

Rozdíl mezi nakladatelstvím a vydavatelstvím

Termíny nakladatelství a vydavatelství jsou často používány jako synonyma, ale v některých kontextech mohou mít mírně odlišné významy.

Nakladatelství se obvykle zaměřuje na produkci a distribuci tištěných nebo elektronických knih a jiných literárních nebo informačních děl. Starají se o všechny aspekty výroby knih, včetně výběru a redakce textů, tisku, navrhování obalů, distribuce a marketingu.

Vydavatelství se zaměřuje na produkci a distribuci periodických médií, jako jsou noviny nebo časopisy. Může se také věnovat vydávání a správě jiných forem tištěných materiálů, jako jsou brožury, letáky nebo odborné zprávy.