Sportovní potřeby, vybavení – Rohov okres Opava

Sportovní vybavení je nezbytnou součástí každého sportu. Kvalitní sportovní oblečení, obuv, pomůcky a ochranné prvky vám umožní dosáhnout lepšího výkonu, minimalizovat riziko zranění a užít si svůj sport. Prodejci sportovních potřeb v lokalitě Rohov.

1–10 firem z 62 nalezených Filtry

1e-Tejpy

4.4
★★★★★
★★★★★
(14)
1.9 km Strahovice 220, Strahovice
Dnes už má zavřeno

e-Tejpy, se sídlem Strahovice 220, 747 24, Strahovice, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2020. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…

2Mika Petr - Hledejsi.cz

2.0 km Strahovice 216, Strahovice
Dnes už má zavřeno

Nabízíme potřeby pro domácnost. Například elektroniku, oblečení a obuv, hračky, dekorace a šperky, parfémy, nářadí, autodoplňky, pracovní obuv a rukavice, pekárny, piano, kytary, televizory, žehličky, hodinky a jiné.

3KOLA VEHOVSKÝ

4.8
★★★★★
★★★★★
(5)
3.1 km Stiborská 447/31, Kobeřice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

KOLA VEHOVSKÝ, se sídlem Stiborská 447/31, 747 27, Kobeřice, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1994. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona …

4Stejskal Hynek- HUNTING-CAMERA.CZ

3.9 km Topolová 727, Kobeřice Bezdlužná

Internetový prodej fotopastí a kamer pro účely myslivosti, ochrany majetku, osob, hlídání vnadiště či rybníku. Výhradní zastoupení na fotopasti LTL Acorn s neviditelným IR. Ke každé fotpasti SD karta a software zdarma.

5Dejmek Aleš

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
4.3 km Opavská 204, Hněvošice

Zabýváme se internetovým prodejem tenisového zboží. Prodej značek Wilson, Babolat, Head, Prince či Dunlop. Nabídka raket, obuvi, oblečení, tašek, bagů, výpletů, omotávek, míčů, doplňků a vyplétacích strojů.

6Stoczek David - Vasprcek.cz

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
6.2 km Služovice 197, Služovice
Otevřeno do 23:59
Bezdlužná

Internetový obchod nabízející dětské a kojenecké zboží. Najdete u nás značku 4baby, Graco, Baby Jogger, Baby design, Espiro a mnoha dalších.

7Jařab Libor - Nejceny.cz1 pobočka

4.1
★★★★★
★★★★★
(103)
10.0 km Hlučínská 47/158, Kravaře
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Internetový obchod a kamenná prodejna. Produkty pro dům a byt, zahradu, sport. Velký výběr počítačů, elektra, telefonů, zabezpečení, satelitních systémů. Dále poskytujeme servis výpočetní techniky.

8Tereza Chlebusová Kandráčová

4.7
★★★★★
★★★★★
(1)
10.0 km Kostelní 2075/28b , Kravaře, Kouty
Dnes už má zavřeno

Nabídka kurzů plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku.

9SNECER spol. s r.o.1 pobočka

4.2
★★★★★
★★★★★
(170)
10.9 km Vývoz 193 , Dolní Benešov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej jízdních kol Scott, Ghost, Rock Machine, oblečení a příslušenství. provozujeme servis kol.

10HERVIS Sport a móda, s.r.o. (pobočka Opava)28 poboček

12.8 km Hlučínská 1683/61 , Opava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej sportovní oblečení, výstroje a výzbroje pro zimní sporty, fitness, tenis, cyklistiku a běh.


Sportovní potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Opava


Sportovní potřeby, vybavení v lokalitě Rohov – detailní popis

Sportovní potřeby a vybavení hrají nezastupitelnou roli při každé sportovní aktivitě. Bez nich bychom neměli tolik možností rozvíjet své dovednosti, zlepšovat kondici a dosahovat vynikajících výsledků. Ať už jste začátečník nebo profesionál, správné sportovní vybavení je klíčové pro dosažení vašich cílů. 

Sportovní obuv

Jednou z nejdůležitějších sportovních potřeb je správná sportovní obuv. Každý sport vyžaduje specifický typ obuvi, která poskytuje správnou podporu, tlumení a stabilitu. Například běžecké boty mají odlišnou konstrukci a tlumení od basketbalových bot. Investování do kvalitní sportovní obuvi je nezbytné pro ochranu nohou, snížení rizika zranění a maximalizaci výkonu.

Sportovní oblečení

Dalším důležitým aspektem sportovních potřeb je vhodné sportovní oblečení. Správné oblečení by mělo být pohodlné, funkční a vyrobené z prodyšných materiálů, které odvádějí pot a udržují tělo v suchu. Různé sporty vyžadují odlišné typy oblečení, například elastické legíny pro jógu, odolné kalhoty pro outdoorové aktivity nebo pohodlné tričko na běhání. Kvalitní sportovní oblečení vám umožní volný pohyb a současně vás udrží pohodlně suché a v teple.

Sportovní pomůcky

Mnoho sportů vyžaduje speciální sportovní pomůcky, které vám pomohou zlepšit techniku, sílu a koordinaci. Například tenisté potřebují kvalitní raketu, badmintonisté kvalitní pálku a fotbalisté dobře nafouknutý míč. 

Ochranné vybavení

V některých sportech je důležité chránit své tělo před možným zraněním. Proto je ochranné vybavení nezbytnou součástí sportovní výbavy. Například při hraní fotbalu je nutné používat chrániče na kolena, nártové chrániče a rukavice. Dalšími příklady ochranného vybavení jsou helmy pro cyklisty, helmy pro lední hokejisty nebo chrániče hrudníku pro bojová umění. Správné používání ochranného vybavení snižuje riziko zranění a poskytuje vám důvěru při provádění sportovních aktivit.

Péče o sportovní vybavení

Nepodceňujte důležitost péče o své sportovní vybavení. Pravidelná údržba a správné skladování prodlužují životnost vašich sportovních potřeb a vybavení. Například pravidelné čištění bot, sušení mokrého oblečení po tréninku a udržování sportovních pomůcek v dobrém stavu přispívá k jejich optimálnímu výkonu a odolnosti.