Sportovní potřeby, vybavení – Nový Jičín

Sportovní vybavení je nezbytnou součástí každého sportu. Kvalitní sportovní oblečení, obuv, pomůcky a ochranné prvky vám umožní dosáhnout lepšího výkonu, minimalizovat riziko zranění a užít si svůj sport. Prodejci sportovních potřeb v lokalitě Nový Jičín.

1–10 firem z 70 nalezených Filtry

1Bc. Roman Janoušek – TREKOBCHOD – Outdoorové vybavení2 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(32)
28. října 16, Nový Jičín
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná Ověřená

Provozujeme kamenný a internetový obchod s kvalitním outdoorovým vybavením. U nás zakoupíte batohy, trekové boty, termoprádlo, norské svetry, stany, spacáky, karimatky a mnoho dalšího turistického vybavení. Nabízíme i dětské outdoorové vybavení.

2Lidl Česká republika v.o.s. (pobočka Nový Jičín)181 poboček

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Sokolská 2126/5, Nový Jičín
Otevřeno od 7:00

Firma Lidl se zabývá prodejem potravin, ale také módy, dětského oblečení, potřeb pro dílnu a zahradu, kuchyňských potřeb, sportovních potřeb, potřeb pro domácnost, bytového textilu, nábytku, elektroniky, hraček, matrací, roštů, osvětlení i obuvi. Můžeme Vám také nabídnout auto -…

3Lidl Česká republika v.o.s. (pobočka Kopřivnice)181 poboček

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Štefánikova 1409/180, Kopřivnice
Otevřeno od 7:00

Firma Lidl se zabývá prodejem potravin, ale také módy, dětského oblečení, potřeb pro dílnu a zahradu, kuchyňských potřeb, sportovních potřeb, potřeb pro domácnost, bytového textilu, nábytku, elektroniky, hraček, matrací, roštů, osvětlení i obuvi. Můžeme Vám také nabídnout auto -…

4Orion-domacipotreby.cz2 pobočky

Jsme internetový obchod nabízející domácí potřeby Orion a kuchyňské potřeby Orion. Dále zahradní, sportovní potřeby, bytové doplňky, pomůcky pro péči o tělo a mnoho dalšího.

5Šerý Jaroslav - TOYS ŠERÝ

2.4
★★★★★
★★★★★
(3)
Štefánikova 220/24, Kopřivnice
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Firma je dovozcem pro hračky, hry, sportovní potřeby, kancelářský a papírenský sortiment. Dodává také obalový materiál, pyrotechniku.

6Základní škola a Mateřská škola Hostašovice, příspěvková organizace

4.6
★★★★★
★★★★★
(1)
Hostašovice 31, Nový Jičín Bezdlužná

Naše základní škola a mateřská škola v Hoštasovicích nabízí svým žákům rozsáhlé možnosti sportovních i zájmových aktivit.

7Toman Jiří, Ing.- second hand

4.2
★★★★★
★★★★★
(1)
Beskydská 319/664, Nový Jičín
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

putsvol, příze, nitě, čistící textílie savé, bavlněné čistící textílie, pestré čistící textílie, těžká směs tkanin, trikoláž, směs trikoláž bílá, dovoz a prodej second handového zboží, značkového sportovního zboží, nového outdoorového oblečení a použitého i nového armádního oblečení.

8SKI CENTRUM KRÁL s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(47)
Nadační 115/29a, Odry
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Internetový obchod nabízí lyže, běžky, vázání, lyžařskou obuv, hole, snowboardy, boty na snowboard, přilby, brýle, rukavice, páteřáky aj.

9KAXL s.r.o.- NákupníOkno.cz2 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(192)
Dukelská 240, Bílovec
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Internetový prodej hraček, bílého zboží, spotřební elektroniky, domácích potřeb.

10Půjčovna outdoor vybavení - Petr Zirps

4.6
★★★★★
★★★★★
(2)
Beskydská 433, Nový Jičín-Žilina
Otevřeno od 8:00

Půjčovna outdoor vybavení - Petr Zirps, se sídlem Beskydská 433, 741 01, Nový Jičín-Žilina, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2003. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…


Sportovní potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Nový Jičín


Sportovní potřeby, vybavení v lokalitě Nový Jičín – detailní popis

Sportovní potřeby a vybavení hrají nezastupitelnou roli při každé sportovní aktivitě. Bez nich bychom neměli tolik možností rozvíjet své dovednosti, zlepšovat kondici a dosahovat vynikajících výsledků. Ať už jste začátečník nebo profesionál, správné sportovní vybavení je klíčové pro dosažení vašich cílů. 

Sportovní obuv

Jednou z nejdůležitějších sportovních potřeb je správná sportovní obuv. Každý sport vyžaduje specifický typ obuvi, která poskytuje správnou podporu, tlumení a stabilitu. Například běžecké boty mají odlišnou konstrukci a tlumení od basketbalových bot. Investování do kvalitní sportovní obuvi je nezbytné pro ochranu nohou, snížení rizika zranění a maximalizaci výkonu.

Sportovní oblečení

Dalším důležitým aspektem sportovních potřeb je vhodné sportovní oblečení. Správné oblečení by mělo být pohodlné, funkční a vyrobené z prodyšných materiálů, které odvádějí pot a udržují tělo v suchu. Různé sporty vyžadují odlišné typy oblečení, například elastické legíny pro jógu, odolné kalhoty pro outdoorové aktivity nebo pohodlné tričko na běhání. Kvalitní sportovní oblečení vám umožní volný pohyb a současně vás udrží pohodlně suché a v teple.

Sportovní pomůcky

Mnoho sportů vyžaduje speciální sportovní pomůcky, které vám pomohou zlepšit techniku, sílu a koordinaci. Například tenisté potřebují kvalitní raketu, badmintonisté kvalitní pálku a fotbalisté dobře nafouknutý míč. 

Ochranné vybavení

V některých sportech je důležité chránit své tělo před možným zraněním. Proto je ochranné vybavení nezbytnou součástí sportovní výbavy. Například při hraní fotbalu je nutné používat chrániče na kolena, nártové chrániče a rukavice. Dalšími příklady ochranného vybavení jsou helmy pro cyklisty, helmy pro lední hokejisty nebo chrániče hrudníku pro bojová umění. Správné používání ochranného vybavení snižuje riziko zranění a poskytuje vám důvěru při provádění sportovních aktivit.

Péče o sportovní vybavení

Nepodceňujte důležitost péče o své sportovní vybavení. Pravidelná údržba a správné skladování prodlužují životnost vašich sportovních potřeb a vybavení. Například pravidelné čištění bot, sušení mokrého oblečení po tréninku a udržování sportovních pomůcek v dobrém stavu přispívá k jejich optimálnímu výkonu a odolnosti.