Sportovní potřeby, vybavení – Šumperk

Sportovní vybavení je nezbytnou součástí každého sportu. Kvalitní sportovní oblečení, obuv, pomůcky a ochranné prvky vám umožní dosáhnout lepšího výkonu, minimalizovat riziko zranění a užít si svůj sport. Prodejci sportovních potřeb v lokalitě Šumperk.

1–10 firem z 68 nalezených Filtry

1HAS BIKE veřejná obchodní společnost

4.3
★★★★★
★★★★★
(35)
Lidická 610/51 , Šumperk
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Nabízíme prodej cyklistických potřeb i jízdních kol a lyží, u kterých nabízíme i servisní služby.

2BikeSport Mohelnice

4.8
★★★★★
★★★★★
(27)
Lékárnická 1375/17 , Mohelnice
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Naše firma BikeSport nabízí jízdní kola v Mohelnici v okresu Šumperk.

3KOSTKA - kolobka, s. r. o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(230)
Potůčník 449 , Hanušovice

Zabýváme se svařováním a lakováním. Provádíme laserové opracování materiálů.

4DENALI SPORT s.r.o.

3.8
★★★★★
★★★★★
(13)
Československé…, Zábřeh
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Najdete zde vybavení, oblečení a doplňky pro sportovní aktivity v přírodě, na hřišti i v tělocvičně. Nabídku průběžně doplňujeme a aktualizujeme. Většinu zboží máme skladem a expedujeme do 24 hodin. Objednané zboží si můžete vyzvednout také osobně v kamenné prodejně Denali sport Zábřeh nebo na…

5Snášel Miroslav- MS Kuželky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Dolní Libina 148, Libina

Naše společnost byla založena v r. 1999, zabývá se výrobou na zakázku a prodejem. Dále dodáváme z recyklovaného plastu ruské kuželky, člověče nezlob se a jiné výrobky. V dnešní době je potřebné šetřit přírodní suroviny a využívat ty materiály, které mnohdy končí nevyužité na skládkách. Můžeme říci,…

6Bednářová Michaela

Hlavní 98, Hanušovice
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem papírnického, školního a kancelářského zboží. Dále nabízíme samolepicí i papírové tapety, hračky, sportovní potřeby, lepidla, dekorace na stěnu a knihy.

7Ficnar Jiří - školní brašnička

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Jedlí 139, Jedlí Bezdlužná

Provozování e-shopu s didaktickými, logopedickými a hudebními pomůckami pro Základní školy, prodej učebnic, sešitů, žákovských knížek prostě vše pro kvalitní vzdělávání našich dětí.

8DEVIL SPORT

4.1
★★★★★
★★★★★
(19)
Smetanova 911/11, Mohelnice
Otevřeno do 16:30
Bezdlužná

DEVIL SPORT, se sídlem Smetanova 911/11, 789 85, Mohelnice, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2005. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…

9Lyžařská a snowboardová škola Sheepy

Lyžařská a snowboardová škola Sheepy, se sídlem Vernířovice ev. č. 55, 788 15, Vernířovice ev. č., v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2012. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

10Bikecentrum Kolovna - nabíjecí stanice5 poboček

4.9
★★★★★
★★★★★
(13)
Hynčice pod Sušinou…, Staré Město…
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Bikecentrum Kolovna - nabíjecí stanice, se sídlem Hynčice pod Sušinou ev. č. 16, 788 32, Staré Město-Chrastice, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 221372, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2014.…


Sportovní potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Šumperk


Sportovní potřeby, vybavení v lokalitě Šumperk – detailní popis

Sportovní potřeby a vybavení hrají nezastupitelnou roli při každé sportovní aktivitě. Bez nich bychom neměli tolik možností rozvíjet své dovednosti, zlepšovat kondici a dosahovat vynikajících výsledků. Ať už jste začátečník nebo profesionál, správné sportovní vybavení je klíčové pro dosažení vašich cílů. 

Sportovní obuv

Jednou z nejdůležitějších sportovních potřeb je správná sportovní obuv. Každý sport vyžaduje specifický typ obuvi, která poskytuje správnou podporu, tlumení a stabilitu. Například běžecké boty mají odlišnou konstrukci a tlumení od basketbalových bot. Investování do kvalitní sportovní obuvi je nezbytné pro ochranu nohou, snížení rizika zranění a maximalizaci výkonu.

Sportovní oblečení

Dalším důležitým aspektem sportovních potřeb je vhodné sportovní oblečení. Správné oblečení by mělo být pohodlné, funkční a vyrobené z prodyšných materiálů, které odvádějí pot a udržují tělo v suchu. Různé sporty vyžadují odlišné typy oblečení, například elastické legíny pro jógu, odolné kalhoty pro outdoorové aktivity nebo pohodlné tričko na běhání. Kvalitní sportovní oblečení vám umožní volný pohyb a současně vás udrží pohodlně suché a v teple.

Sportovní pomůcky

Mnoho sportů vyžaduje speciální sportovní pomůcky, které vám pomohou zlepšit techniku, sílu a koordinaci. Například tenisté potřebují kvalitní raketu, badmintonisté kvalitní pálku a fotbalisté dobře nafouknutý míč. 

Ochranné vybavení

V některých sportech je důležité chránit své tělo před možným zraněním. Proto je ochranné vybavení nezbytnou součástí sportovní výbavy. Například při hraní fotbalu je nutné používat chrániče na kolena, nártové chrániče a rukavice. Dalšími příklady ochranného vybavení jsou helmy pro cyklisty, helmy pro lední hokejisty nebo chrániče hrudníku pro bojová umění. Správné používání ochranného vybavení snižuje riziko zranění a poskytuje vám důvěru při provádění sportovních aktivit.

Péče o sportovní vybavení

Nepodceňujte důležitost péče o své sportovní vybavení. Pravidelná údržba a správné skladování prodlužují životnost vašich sportovních potřeb a vybavení. Například pravidelné čištění bot, sušení mokrého oblečení po tréninku a udržování sportovních pomůcek v dobrém stavu přispívá k jejich optimálnímu výkonu a odolnosti.