Vizitky - Jihomoravský kraj

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, velkoplošný, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů. Vyrábíme různé druhy vizitek, samolepící etikety a technické štítky.

web www.vprint.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

Tiskservis - Pustina Jiří

Ostrava, Poruba, Gen. Sochora 1764 kontakt +420 608 741 054

Provoz ofsetové tiskárny - polygrafické služby, letecké fotografování, grafické přípravy, tisk, zušlechtění tiskovin (parciální lak, ražba), laminování, UV lakování a vazby všeho druhu. Provozujeme nakladatelství.

web www.tiskservis.cz

ADUET reklama, spol. s r.o.

Brno, Šámalova 748/107 kontakt +420 548 213 161

Zabýváme se reklamou. Už od roku 1995 vyrábíme a dodáváme reklamu desítkám spokojených zákazníků. Pracujeme vždy s adekvátními kvalitními materiály.

web www.aduet.cz

ARGUS CZ s.r.o.

Brno, Loosova 262/1 kontakt +420 545 223 591

Tiskneme novoročenky či přání na zakázku. Dále nabízíme kalendáře, diáře, vizitky, balicí papír a další papírnické zboží.

web www.argus-cz.cz

Vodák Karel - Laserový digitální výsek

Nosislav, Komenského 235 kontakt +420 608 751 011, (1 pobočka)

Děláme laserové gravírování a značení a řezání CO2 laserem a nabízíme prodej a popis reklamních předmětů. Děláme výrobu vizitek a razítek. Jsme malá rodinná firma s osobním přístupem ke každému zákazníkovi. Specializujeme se už deset let na digitální výsek papíru, tedy laserové řezání s vysokou přesností a precizností.

web www.proficut.cz

Křeček Jan

Břeclav, Bratislavská 2808 kontakt +420 736 487 757

Vyrábíme mapy a atlasy pro obchodní sítě a tiskneme mapy pro cykloturistiku. Vyrábíme razítka klasická i blesková. Dále se zabýváme výrobou reklamních a propagačních předmětů.

web www.bekrmapy.cz

Foto Video SPECIAL, spol. s.r.o.

Břeclav, J. Palacha 2921/3 kontakt +420 519 371 136

Prodejna s velkým rozsahem sortimentu fotografických potřeb, rámečků, brašen, baterií, paměťových karet, atd. Nabízíme vlastní výrobu fotografií na špičkovém digitálním minilabu Fujifilm Frontier a profesionální velkoformátové tiskárně Epson.

web www.foto-breclav.cz

Tiskárna MLOK & digitální tiskárna DIGI4U

Brno-Černá Pole, třída Generála Píky 1999/5

Provoz tiskárny a grafického studia. Nabídka kompletního reklamní servisu včetně reklamních a dárkových předmětů, digitálního i malonákladového tisku.

web www.mlok.cz, www.digi4u.cz

Studio atd., spol. s r.o.

Kyjov, Svatoborská 416/71 kontakt +420 518 614 100

Barevné i černobílé kopie, vizitky, pozvánky, svatební oznámení, letáky, pohlednice, plakáty, katalogy, brožury. Zajišťujeme grafické návrhy a tisk etiket, reklamní tabule, DTP studio, externí osvit a nátisk, razítka, laminování.

web www.studioatd.cz
« předchozí 1 2 3 4 6 11 15 20 další »