Vizitky - Jihomoravský kraj

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

Studio atd., spol. s r.o.

Kyjov, Svatoborská 416/71 kontakt +420 518 614 100

Barevné i černobílé kopie, vizitky, pozvánky, svatební oznámení, letáky, pohlednice, plakáty, katalogy, brožury. Zajišťujeme grafické návrhy a tisk etiket, reklamní tabule, DTP studio, externí osvit a nátisk, razítka, laminování.

web www.studioatd.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

Vavrečková Vlasta

Bílovec, 17. listopadu 441/8 kontakt +420 723 856 381

Poskytujeme kompletní reklamní služby, vyrábíme vizitky, polepy automobilů, banery, letáky, razítka a další.

web www.reklamabilovec.cz

ARGUS CZ s.r.o.

Brno, Loosova 262/1 kontakt +420 545 223 591

Tiskneme novoročenky či přání na zakázku. Dále nabízíme kalendáře, diáře, vizitky, balicí papír a další papírnické zboží.

web www.argus-cz.cz

Vodák Karel - Laserový digitální výsek

Nosislav, Komenského 235 kontakt +420 608 751 011, (1 pobočka)

Děláme laserové gravírování a značení a řezání CO2 laserem a nabízíme prodej a popis reklamních předmětů. Děláme výrobu vizitek a razítek. Jsme malá rodinná firma s osobním přístupem ke každému zákazníkovi. Specializujeme se už deset let na digitální výsek papíru, tedy laserové řezání s vysokou přesností a precizností.

web www.proficut.cz

Křeček Jan

Břeclav, Bratislavská 2808 kontakt +420 736 487 757

Vyrábíme mapy a atlasy pro obchodní sítě a tiskneme mapy pro cykloturistiku. Vyrábíme razítka klasická i blesková. Dále se zabýváme výrobou reklamních a propagačních předmětů.

web www.bekrmapy.cz

Foto Video SPECIAL, spol. s.r.o.

Břeclav, J. Palacha 2921/3 kontakt +420 519 371 136

Prodejna s velkým rozsahem sortimentu fotografických potřeb, rámečků, brašen, baterií, paměťových karet, atd. Nabízíme vlastní výrobu fotografií na špičkovém digitálním minilabu Fujifilm Frontier a profesionální velkoformátové tiskárně Epson.

web www.foto-breclav.cz

Tiskárna MLOK & digitální tiskárna DIGI4U

Brno-Černá Pole, třída Generála Píky 1999/5

Provoz tiskárny a grafického studia. Nabídka kompletního reklamní servisu včetně reklamních a dárkových předmětů, digitálního i malonákladového tisku.

web www.mlok.cz, www.digi4u.cz

BB Creative spol. s r.o.

Brno, Ledárenská 386/25 kontakt +420 537 036 612

Nabízíme služby reklamní a marketingové agentury - reklamní servis, reklamní a dárkové zboží, tisk vizitek a katalogů, tisková a velkoplošná reklama, orientační systémy.

web www.bbcreative.cz

FORMTISK s.r.o.

Brno, Náměstí Svobody 85/16 kontakt +420 542 213 694

Prodáváme a tiskneme tiskopisy. Prodáváme kancelářské potřeby. Vážeme diplomové práce.

web www.formtisk.cz

PRINTECO s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Cejl 29/76 kontakt +420 543 250 327

Firma Printeco s.r.o. byla založena v roce 1997 s cílem zajistit dodávky co nejširšího sortimentu tištěných materiálů a reklamních služeb zákazníkům. Při vzniku firmy jsme si byli vědomi existující konkurence a velké nabídky výše zmíněných produktů a služeb na našem trhu. Podstata naší filozofie však spočívala v myšlence komplexního uspokojení potřeb konkrétního zákazníka ve spojení s kvalitou, pružností dodávek a osobním přístupem.

web www.printeco.cz

JAPOS s.r.o.- Japosbrno.cz

Brno-Staré Brno, Nádražní 478/18 kontakt +420 545 246 986

Svatební oznámení od návrhu po výrobu dle vašich představ a požadavků.

web www.japosbrno.cz

Badelita Elvyn-George - Jednadva

Mikulov, Větrná 1305/5

Jsme kreativní grafické studio, které působí na poli designu, tvorby 2D grafiky od jednoduchého letáku po kompletní firemní identitu, ale také i 3D modelů a animací. Vytváříme multifunkční weby včetně nasazení, práce s databází a správy webu. Fotíme Vaše oslavy a natáčíme reklamní spoty.

web www.jednadva.com

marketing4you, s.r.o.

Kroměříž, Svatopluka Čecha 3582 kontakt +420 775 613 014, (3 pobočky)

Reklamní, marketingové a poradenské aktivity, servis pro oblasti grafiky a tisku, výroba a tisk letáků, brožur, prospektů, vizitek a formulářů.

web www.m4you.cz

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů.

web www.vprint.cz

Žalůdek Svatoslav- LAGEN- Výroba a prodej kožené galanterie

Zlín, třída Svobody 1244 kontakt +420 577 914 331

Naším oborem je výroba a velkoobchodní prodej kožené galanterie. Nabízíme aktovky, spisovky, klíčenky, etue, kabelky, peněženky, pouzdra, dokladovky, vizitkáře, ledvinky i opasky.

web www.lagen.cz

IMAGE UP, s.r.o.

Uherské Hradiště, Rybárny, Moravní nábřeží 126 kontakt +420 602 778 866

Nabízíme reklamní služby a grafiku. Dále polepy vozidel, digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, tvorbu billboardů, vizitek, webových stránek, letáků a log.

web www.imageup.cz

Maco studio s.r.o.

Fryšták, Holešovská 423 kontakt +420 776 720 310

Natáčení a zpracování videa, fotek a videí svateb, tvorba a tisk fotoknih, kalendářů, vizitek, DVD a letáků. Jsme ateliér, video a foto studio. Natáčení firemních spotů, svateb. Tvorba webových stránek. Provoz zvukového studia.

web www.macostudio.cz

JOLA, v.o.s.- tiskárna JOLA

Kostelec na Hané, Bezručova 53 kontakt +420 582 373 683, (1 pobočka)

Nabízíme tisk ofsetový i knihtiskový, barevný i černobílý, digitální tisk, knihařské práce. Dále i zpracování Vámi připravených podkladů. Tisk - vizitky, letáky veškeré firemní tiskopisy, knihy, ale i svatební a novoroční přání, pozvánky.

web tiskjola.webnode.cz
« předchozí 1 2 3 4 6 8 10 další »