Svatební oznámení, novoročenky, PF - Brno - město

Dosedlová Eva - SVATEBNÍ SALON - STAR

Brno, Masarykova 318/12 kontakt +420 777 056 245

Nabízíme zapůjčení společenských a svatebních šatů i doplňků pro nevěsty, družičky i svatební hosty, svatební koordinátorku a mnoho dalšího. Nabízíme zakázkové ušití či prodej společenských a svatebních šatů i doplňků. Dále nabízíme opravy šperků a drahých kovů, šití dresů pro aerobik a další.

web www.svatebnisatystar.cz, www.krejcovstvi-brno.cz

Karikaturisté - karikatury pro party, svatby, narozeniny a firemní akce (EK)

Praha 9 - Dolní Počernice, Pilníkovská 248 kontakt +420 281 932 319, (3 pobočky)

Skupina Karikaturisté nabízí kreslení karikatur nebo rychloportrétů hostům na firemních i společenských akcích, firemních párty, svatbách, narozeninách i veletrzích. Karikaturista je vždy atrakcí i zárukou zábavy a humoru na jakékoliv společenské i firemní akci, večírku, svatbě nebo párty. Na svatby v Praze a okolí jsou karikaturisté často najímáni. Originálním dárkem k narozeninám a jubileu pro každého jsou karikatury na zakázku podle fotografií a lze je použít i jako svatební dar nebo jako…

web www.svatba-vesele.cz, www.firemni-akce-karikaturista.cz, www.karikaturky.cz, www.karikatura.cz, www.karikaturiste.cz

KONSTRUKČNÍ OBALOVÝ DESIGN, s.r.o.

Brno, Příční 120/12 kontakt +420 543 212 479, (1 pobočka)

Vyrábíme obaly.

web www.kodbrno.cz

Jursa Kamil- FOTO JURSA

Brno, Štěpánská 311/6 kontakt +420 777 060 357

Fotograf - svatební, reportážní, reklamní, ateliérový, akty, architektury i baby foto. Specializujeme se na firemní akce, plesy, semináře, oslavy, školní foto. Minilab - vyvoláváme fotky, kalendáře, fotoplátna, velkoformátové foto, alba, rámečky.

web www.fotojursa.cz

ARGUS CZ s.r.o.

Brno, Loosova 262/1 kontakt +420 545 223 591

Tiskneme novoročenky či přání na zakázku. Dále nabízíme kalendáře, diáře, vizitky, balicí papír a další papírnické zboží.

web www.argus-cz.cz

EVANIELLE,s.r.o. - Francouzský svatbní dům

Brno-město, Josefská 504/8 kontakt +420 542 211 546

Půjčovna svatebních, společenských a koktejlových šatů. Celá nová kolekce šatů svatebních i společenských je pro Vás připravena ve svatebním salonu Evanielle. Těšíme se na Vaši návštěvu. Novinkou jsou koktejlky a šití doplňků k šatům na zakázku.

web www.evanie.cz

NAIVE s.r.o.

Brno-město, Masarykova 506/37 kontakt +420 541 242 202, (1 pobočka)

Svatební agentura i půjčovna svatebních dekorací. Luxusní svatební šaty, dekorace, inventář, limuzíny, hudba, e-shop. Krásné svatby venku i uvnitř, výzdoba svatebních obřadů po celé ČR. Svatební koordinátor se postará o hladký průběh svatebního dne.

web www.svatebni-saty-naive.cz

SEDM PLUS s.r.o.

Brno-Veveří, Údolní 400/36 kontakt +420 549 213 956

Provozujeme půjčovnu a prodejnu španělských svatebních šatů, společenských i dětských šatů. Šití na zakázku. Nabídka doplňků a květinového servisu.

web www.salonsedm.cz

Fajmonová Monika - svatební a společenské šaty

Brno, Palackého třída 1178/57 kontakt +420 606 249 477

Náš salon nabízí netradiční svatební a společenské šaty. Trendy Brno Vám může nabídnout individuální přístup, výpůjční dobu dle dohody a další nadstandardní služby. Svatební i společenské šaty si před zapůjčením můžete vyzkoušet v libovolném počtu.

web www.trendybrno.cz

JAPOS s.r.o.- Japosbrno.cz

Brno-Staré Brno, Nádražní 478/18 kontakt +420 545 246 986

Svatební oznámení od návrhu po výrobu dle vašich představ a požadavků.

web www.japosbrno.cz

Nekupto s.r.o.

Brno, Cejl 157/50 kontakt +420 517 542 023, (1 pobočka)

Papířenské zboží.

web www.nekupto.cz

Pachta Jindřich

Brno, Provazníkova 1239/21 kontakt +420 602 515 341

Nakladatelství.

web www.volny.cz/nakladatellynx

Studený Group s.r.o. (pobočka Brno-Žabovřesky)

Brno-Žabovřesky, Minská 895/12 kontakt +420 546 215 181, (2 pobočky)

Nabízíme on-line prodej reklamních předmětů a kalendářů a diářů a přání i také novoročenek.

web www.studeny.eu

Goldpress s.r.o.

Brno, Vančurova 3148 kontakt +420 548 217 142, (1 pobočka)

Výroba, potisk a nabídka svatebních oznámení, novoročních přání, promočních oznámení, razítek a vizitek.

web www.goldpress.cz

Zahradník Zdeněk

Brno, Hybešova 302 kontakt +420 543 248 231

Vyrábíme a prodáváme svatební, smuteční a promoční oznámení a vizitky.

web www.volny.cz/pontebrno

Čech Miroslav, Ing.

Brno, Durďákova 334 kontakt +420 542 213 705

Tiskneme svatební a promoční oznámení, vizitky, vyrábíme razítka, reklamu řezanou ze samolepicích fólií včetně nápisů na štítky a cedule.

web www.c-press.cz

Million Bells - svatební agentura

Brno, Tomešova 503 kontakt +420 736 770 918

Svatební agentura Million Bells vám připraví svatbu na klíč i jednotlivé služby,svatební obřad i svatební hostinu.Zajistíme svatební koordinaci i svatební výzdobu dle stylu vaši svatby. Návrh svatební kytice i svatební výzdoby. Prodej i půjčovna dekorací.

web www.millionbells.cz

Easy Wedding, s.r.o.

Brno-Štýřice, Vídeňská 1010/22d kontakt +420 604 376 909

Poskytujeme kompletní i částečný svatební servis. V naší nabídce naleznete nejkrásnější a originální místa pro svatební obřady, vyřídíme formality na úřadech včetně výběru vhodné restaurace či cateringové společnosti, fotografů, kameramanů, hudebníků, cukrářů, dopravy i floristů. Náš svatební koordinátor Vám připraví podrobný plán svatebního dne a poradí při objednávkách i s dokumenty. Nabízíme vlastní inventář dekorací pro venkovní obřady.

web www.easywedding.cz