Svatební oznámení, novoročenky, PF - Jihomoravský kraj

Dosedlová Eva - SVATEBNÍ SALON - STAR

Brno, Masarykova 318/12 kontakt +420 777 056 245

Nabízíme společenské a svatební šaty i doplňky pro nevěsty, družičky i svatební hosty. Nabízíme zakázkové ušití, prodej svatebních šatů, koupi i zapůjčení. Opravujeme šperky a drahé kovy, šijeme dresy pro aerobik a další. Můžete využít služeb profesionální svatební koordinátorky.

web www.svatebnisatystar.cz, www.svatebnisalonstar.cz

SVATEBNÍ SALON SEN s.r.o.

Zábřeh, Komenského 27/6 kontakt +420 606 500 787

Svatební salon Sen vznikl v roce 2010. Zabývá se půjčováním a prodejem šatů a doplňků. Vybírat si můžete ze sortimentu šatů svatebních, společenských, šatů do tanečních a společenských toalet v různých velikostech. Nabízíme také šaty pro družičky a chlapecké obleky. Vybírat můžete z velkého množství doplňků – závoje, korunky, bižuterie, kabelky, boty, spodní prádlo. Také si můžete zakoupit lampiony štěstí na jejich vypouštění budete mít krásné vzpomínky. Snažíme se pro Vás vybírat nejlepší…

web www.svatebnisalonsen.cz

KONSTRUKČNÍ OBALOVÝ DESIGN, s.r.o.

Brno, Příční 120/12 kontakt +420 543 212 479, (1 pobočka)

Navrhujeme a vyrábíme konstrukce obalů a jiných výrobků z kartonů a hladkých i vlnitých lepenek, konstrukce fixačních prvků, reklamních stojánků a nejrůznějších propagačních prostředků, blahopřání, novoročenky, svatební oznámení, dekorace.

web www.kodbrno.cz

Jursa Kamil- FOTO JURSA

Brno, Štěpánská 311/6 kontakt +420 777 060 357

Fotograf - svatební, reportážní, reklamní, ateliérový, akty, architektury i baby foto. Specializujeme se na firemní akce, plesy, semináře, oslavy, školní foto. Minilab - vyvoláváme fotky, kalendáře, fotoplátna, velkoformátové foto, alba, rámečky.

web www.fotojursa.cz

ARGUS CZ s.r.o.

Brno, Loosova 262/1 kontakt +420 545 223 591

Tiskneme novoročenky či přání na zakázku. Dále nabízíme kalendáře, diáře, vizitky, balicí papír a další papírnické zboží.

web www.argus-cz.cz

Ivana Příkaská - Svatební agentura

Hodonín, Příční 9 kontakt +420 518 342 870

Naše firma Vám může nabídnout již 21 let zkušeností, 250 modelů svatebních šatů, 150 modelů společenských šatů, pánské obleky, dětské šaty, kompletní svatební servis.Nabízíme vypůjčení společenských šatů a také společenské šaty k prodeji.

web www.agenturaivana.cz

EVANIELLE,s.r.o. - Francouzský svatbní dům

Brno-město, Josefská 504/8 kontakt +420 542 211 546

Půjčovna svatebních, společenských a koktejlových šatů. Celá nová kolekce šatů svatebních i společenských je pro Vás připravena ve svatebním salonu Evanielle. Těšíme se na Vaši návštěvu. Novinkou jsou koktejlky a šití doplňků k šatům na zakázku.

web www.evanie.cz

SEDM PLUS s.r.o.

Brno-Veveří, Údolní 400/36 kontakt +420 549 213 956

Provozujeme půjčovnu a prodejnu španělských svatebních šatů, společenských i dětských šatů. Šití na zakázku. Nabídka doplňků a květinového servisu.

web www.salonsedm.cz

Fajmonová Monika - svatební a společenské šaty

Brno, Palackého třída 1178/57 kontakt +420 606 249 477

Náš salon nabízí netradiční svatební a společenské šaty. Trendy Brno Vám může nabídnout individuální přístup, výpůjční dobu dle dohody a další nadstandardní služby. Svatební i společenské šaty si před zapůjčením můžete vyzkoušet v libovolném počtu.

web www.trendybrno.cz

JAPOS s.r.o.- Japosbrno.cz

Brno-Staré Brno, Nádražní 478/18 kontakt +420 545 246 986

Svatební oznámení od návrhu po výrobu dle vašich představ a požadavků.

web www.japosbrno.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 6 další »