Svatební oznámení, novoročenky, PF - Jihomoravský kraj

SVATEBNÍ SALON SEN s.r.o.

Zábřeh, Komenského 27/6 kontakt +420 606 500 787

Svatební salon Sen vznikl v roce 2010. Zabývá se půjčováním a prodejem šatů a doplňků. Vybírat si můžete ze sortimentu šatů svatebních, společenských, šatů do tanečních a společenských toalet v různých velikostech. Nabízíme také šaty pro družičky a chlapecké obleky. Vybírat můžete z velkého množství doplňků – závoje, korunky, bižuterie, kabelky, boty, spodní prádlo. Také si můžete zakoupit lampiony štěstí na jejich vypouštění budete mít krásné vzpomínky. Snažíme se pro Vás vybírat nejlepší…

web www.svatebnisalonsen.cz

Dosedlová Eva - SVATEBNÍ SALON - STAR

Brno, Masarykova 318/12 kontakt +420 777 056 245

Nabízíme zapůjčení společenských a svatebních šatů i doplňků pro nevěsty, družičky i svatební hosty, svatební koordinátorku a mnoho dalšího. Nabízíme zakázkové ušití či prodej společenských a svatebních šatů i doplňků. Dále nabízíme opravy šperků a drahých kovů, šití dresů pro aerobik a další.

web www.svatebnisatystar.cz, www.krejcovstvi-brno.cz

Vavrečková Vlasta

Bílovec, 17. listopadu 441/8 kontakt +420 723 856 381

Poskytujeme kompletní reklamní služby, vyrábíme vizitky, polepy automobilů, banery, letáky, razítka a další.

web www.reklamabilovec.cz

KONSTRUKČNÍ OBALOVÝ DESIGN, s.r.o.

Brno, Příční 120/12 kontakt +420 543 212 479, (1 pobočka)

Vyrábíme obaly.

web www.kodbrno.cz

Jursa Kamil- FOTO JURSA

Brno, Štěpánská 311/6 kontakt +420 777 060 357

Fotograf - svatební, reportážní, reklamní, ateliérový, akty, architektury i baby foto. Specializujeme se na firemní akce, plesy, semináře, oslavy, školní foto. Minilab - vyvoláváme fotky, kalendáře, fotoplátna, velkoformátové foto, alba, rámečky.

web www.fotojursa.cz

ARGUS CZ s.r.o.

Brno, Loosova 262/1 kontakt +420 545 223 591

Tiskneme novoročenky či přání na zakázku. Dále nabízíme kalendáře, diáře, vizitky, balicí papír a další papírnické zboží.

web www.argus-cz.cz

Ivana Příkaská - Svatební agentura

Hodonín, Příční 9 kontakt +420 518 342 870

Naše firma Vám může nabídnout již 21 let zkušeností, 250 modelů svatebních šatů, 150 modelů společenských šatů, pánské obleky, dětské šaty, kompletní svatební servis.Nabízíme vypůjčení společenských šatů a také společenské šaty k prodeji.

web www.agenturaivana.cz

EVANIELLE,s.r.o. - Francouzský svatbní dům

Brno-město, Josefská 504/8 kontakt +420 542 211 546

Půjčovna svatebních, společenských a koktejlových šatů. Celá nová kolekce šatů svatebních i společenských je pro Vás připravena ve svatebním salonu Evanielle. Těšíme se na Vaši návštěvu. Novinkou jsou koktejlky a šití doplňků k šatům na zakázku.

web www.evanie.cz

NAIVE s.r.o.

Brno-město, Masarykova 506/37 kontakt +420 541 242 202, (1 pobočka)

Svatební agentura i půjčovna svatebních dekorací. Luxusní svatební šaty, dekorace, inventář, limuzíny, hudba, e-shop. Krásné svatby venku i uvnitř, výzdoba svatebních obřadů po celé ČR. Svatební koordinátor se postará o hladký průběh svatebního dne.

web www.svatebni-saty-naive.cz

SEDM PLUS s.r.o.

Brno-Veveří, Údolní 400/36 kontakt +420 549 213 956

Provozujeme půjčovnu a prodejnu španělských svatebních šatů, společenských i dětských šatů. Šití na zakázku. Nabídka doplňků a květinového servisu.

web www.salonsedm.cz

Fajmonová Monika - svatební a společenské šaty

Brno, Palackého třída 1178/57 kontakt +420 606 249 477

Náš salon nabízí netradiční svatební a společenské šaty. Trendy Brno Vám může nabídnout individuální přístup, výpůjční dobu dle dohody a další nadstandardní služby. Svatební i společenské šaty si před zapůjčením můžete vyzkoušet v libovolném počtu.

web www.trendybrno.cz

JAPOS s.r.o.- Japosbrno.cz

Brno-Staré Brno, Nádražní 478/18 kontakt +420 545 246 986

Svatební oznámení od návrhu po výrobu dle vašich představ a požadavků.

web www.japosbrno.cz

Drozdková Ludmila - Amaluska.cz

Fulnek, Kpt. Jaroše 693 kontakt +420 737 815 023

Prodáváme potřeby pro kreativní tvoření. Vyrobíme blahopřání, svatební oznámení, fotoalba, firemní PF, poukazy, pozvánky dle Vašich požadavků. Provoz internetového obchodu.

web www.amaluska.cz

Kamila Přecechtílková- Svatební salon Kamila

Nový Jičín, Křižíkova 92 kontakt +420 604 509 232

Naší nabídkou je zapůjčení společenských a svatebních šatů i doplňků pro nevěsty, družičky i svatební hosty, svatební koordinátorku a mnoho dalšího. Nabízíme zakázkové ušití či prodej společenských a svatebních šatů i doplňků.

web www.svatebnisalonkamila.cz

Pačinková Lenka

Uherský Brod, Lúčky 322

Mr. & Mrs. Wedding decor je mladá dynamická společnost, která se zabývá svatební floristikou. Nezáleží na tom, zda chcete mít svatbu stylovou, moderní nebo laděnou do nějakého konkrétního motivu.

web www.mr-mrs.cz

Stloukalovi, s.r.o. - svatební oznámení

Rájec-Jestřebí, Pionýrská 536 kontakt +420 516 433 508

Svatební oznámení - Stloukalovi, s.r.o. - Svatební oznámení je nedílnou slavnostní součástí každé svatby. Kolekce svatebních oznámení pro rok 2014 je moderní, elegantní a zdůrazní jedinečnou událost ve Vašem životě.

web www.stloukalovi.cz

Nekupto s.r.o.

Brno, Cejl 157/50 kontakt +420 517 542 023, (1 pobočka)

Papířenské zboží.

web www.nekupto.cz

Pachta Jindřich

Brno, Provazníkova 1239/21 kontakt +420 602 515 341

Nakladatelství.

web www.volny.cz/nakladatellynx

KyoPrint s.r.o.

Kuřim, Legionářská 194 kontakt +420 530 506 098, (1 pobočka)

Nabízíme prodej svatebních oznámení a novoročenek a promočních oznámení i kalendářů a také diářů a razítek a vizitek i digitálního výseku.

web www.kyoprint.cz

Studený Group s.r.o.

Jinačovice, Jinačovice 503 kontakt +420 546 215 181, (2 pobočky)

Děláme výrobu a také distribuujeme reklamní předměty a kalendáře a diáře´a přání a novoročenky a také vyrábíme firemní tiskoviny i blokya krabice na víno a krabičky všech velikostí.A dále nabízíme provedení zlacení a ražbu a reklamní potisk a sítotisk a máme velkoobchod papírem.

web www.studeny.eu
« předchozí 1 2 3 další »