Turistika – Zlínský kraj

1–10 firem z 12 nalezených Filtry

1TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

2SP SPORT s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(25)
J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

Prodejna a půjčovna outdorového vybavení se zaměřením na turistiku, skialpinismus, horolezectví. Zakoupíte zde ručně šité boty Makara. Nabízíme také lavinové kurzy.

3SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

4OBEC VELETINY1 pobočka

Veletiny 218, Veletiny
Otevřeno od 7:00
Bezdlužná

Na území obce žije v současnosti přibližne 570 obyvatel. Obecní úřad pravidelně zveřejňuje nejnovější informace pro obyvatele na úřední desce. V obci se nachází knihovna, mateřská škola a řada historických památek. Okolí je přizpůsobeno pro turistiku a součástí je i cyklostezka. Poskytování…

5Holomek Petr, Mgr.- HOLAS SPORT - SPORT A TURISTIKA

4.5
★★★★★
★★★★★
(3)
Náměstí 6, Valašské Meziříčí
Otevřeno od 8:30
Bezdlužná

Rodinný obchod nabízí sportovní potřeby a oblečení ve Valašském Meziříčí. Najdete u nás výhradně kvalitní zboží od ověřených evropských výrobců. Informace ohledně výběru a péče o Vašeho sportovního vybavení jsou samozřejmostí.

6Klub českých turistů Bystřice pod Hostýnem

Zabýváme se pěší a lyžařskou turistikou i cykloturistikou. Pořádáme poznávací jednodenní a vícedenní zájezdy po tuzemsku i do zahraničí včetně společenských večerů s hudbou. Zajišťujeme setkání s cestovali s promítáním filmů a diapozitivů z cest.

7ČUNDR SHOP

4.5
★★★★★
★★★★★
(16)
Mostecká 348, Vsetín

ČUNDR SHOP, se sídlem Mostecká 348, 755 01, Vsetín, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1999. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

8TJ Sokol Vizovice1 pobočka

2.9
★★★★★
★★★★★
(3)
Tyršova 177, Vizovice Bezdlužná

Oddíly turistiky, tenisu, sportovní gymnastiky, volejbalu, orientačního běhu, šachu a sportu pro všechny. Nabízíme ubytování na ubytovně v šesti pokojích.

9IC TOUR s.r.o.1 pobočka

4.8
★★★★★
★★★★★
(82)
Havlíčkova 1, Uherské Hradiště
Otevřeno od 8:30

Cestovní kancelář. Dovolená ve Slovinsku, Itálii a Švýcarsku. Plavby po moři i řekách. Ubytování v Praze. Potápění, víza, letenky, wellness balíčky pro ženy, incentivní turistika nebo cesty po Izraeli, jižní Africe i po Rakousku.

10Innova travel s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(13)
U Zimního stadionu…, Zlín Bezdlužná

Nabízíme služby cestovní kanceláře.


Turistika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Turistika v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Turistika najdete 12 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 11 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 4 firem v regionu Zlínský kraj.