Turistika – Karviná

1–5 firem z 5 nalezených Filtry

1Broda Michal, Mgr.

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Hraničářská 1951, Karviná, Hranice Bezdlužná

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti atletiky, gymnastiky, tenisu, plavání, vodní turistiky, lyžování, kondičního cvičení a dalších. Kondiční trenér. Překladatelská činnost- polština a čeština.

2Školní sportovní klub při Střední škole Bohumín

Provozujeme sportovní klub zaměřený na turistiku, tenis a badminton, volejbal a basketbal, nohejbal, lyžování, fotbal a florbal, snowboarding, stolní tenis a kondiční cvičení.

3Tělovýchovná jednota Baník Čs. armáda Karviná

Provozujeme oddíl juda pro děti a dospělé, horolezectví, lyžování, turistiky, cyklistiky, aikida, tenisu, jachtingu, boxu a dalších.

4Tělocvičná jednota Sokol Dětmarovice

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedení oddílu všestrannosti, volejbalu, turistiky, nohejbalu a stolního tenisu.

5HUDYsport a.s. (pobočka Havířov)36 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Dlouhá třída 462, Havířov - Město Bezdlužná

Vedeme specializovanou síť obchodů s outdoorovým vybavením po celé ČR i na Slovensku. Prodáváme sportovní oblečení, turistickou obuv, batohy, stany i spacáky. Vše v sortimentu pochází od zavedených výrobců.


Turistika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Karviná


Turistika v lokalitě Karviná – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Turistika najdete 5 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 5 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Karviná.