Taneční školy, kurzy, soubory – Pitín okres Uherské Hradiště

Chcete se naučit tančit, nebo zlepšit své taneční dovednosti? Přihlaste se do tanečního kurzu. Tyto kurzy jsou skvělou příležitostí, jak se naučit nové dovednosti, pobavit se, poznat nové lidi a zlepšit svou kondici. Taneční školy v lokalitě Pitín.

1–10 firem z 24 nalezených Filtry

1Základní umělecká škola Bojkovice1 pobočka

2.3 km Čtvrť 1. máje 715, Bojkovice Bezdlužná

Provoz základní umělecké školy pro 355 žáků se zaměřením na výuku hudebního, výtvarného, tanečního a literárně-dramatického oboru.

2MAJÁK Bojkovice

4.7
★★★★★
★★★★★
(36)
2.3 km Čtvrť 1. máje 715, Bojkovice Bezdlužná

Pořádáme kulturní aktivity či taneční kurzy, divadelní představení a další.

3Základní umělecká škola Bojkovice (pobočka Starý Hrozenkov)1 pobočka

Provoz základní umělecké školy pro 355 žáků se zaměřením na výuku hudebního, výtvarného, tanečního a literárně-dramatického oboru.

4Řehořková Jana, Ing.

14.8 km Soukenická 2155, Uherský Brod Bezdlužná

Zaměřujeme se na výuku flamenca a pořádáme kurzy i víkendové semináře. Dále zajišťujeme vystoupení tanečnic s různými styly flamencového tance.

5OLdŠAVA

15.3 km Na Chmelnici 2166, Uherský Brod Bezdlužná

Provozujeme taneční a pěvecký folklórní soubor. Vystupujeme na různých kulturních i společenských akcích v České republice a v zahraničí. Repertoár našeho sboru čerpá především z Uherskobrodska, Luhačovského Zálesí a Moravských Kopanic.

6Ondruchová Lenka

19.7 km Slovenská 857, Strání-Květná Bezdlužná

Výuka orientálních tanců, zumby a pilates s nabídkou vystoupení. Dále prodáváme ajurvédskou kosmetiku.

7Pančochová Dana - PANDA BUS

4.9
★★★★★
★★★★★
(26)
20.3 km Horní Němčí 110, Horní Němčí
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava. Jednodenní zájezdy, zájezdy pro školy a organizace, servis pro cestovní kanceláře a agentury i přeprava sportovních týmů nebo uměleckých a tanečních souborů.

8Folklorní soubor Horněmčí, z.s.

Folklorní soubor Horněmčí, z.s., se sídlem Horní Němčí 108, 687 64, Horní Němčí, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 17100, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2012. Více informací naleznete na našich webových stránkách…

9Taneční soubor Botík, občanské sdružení

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
22.2 km Březolupy 535, Březolupy Bezdlužná

Provoz tanečního souboru s nabídkou vystoupení na různých akcích například jarmarky, plesy i festivaly a folklórní setkání.

10,, Folklorní soubor Pentla ,,

23.0 km Boršice 161, Boršice Bezdlužná

Folklorní soubor s nabídkou vystupení na jarmarcích, festivalech, plesech či koncertech. Udržujeme slovácké, respektive dolňácké tradice a jsme doprovázeni cimbálovou muzikou. Dále pořádáme každoročně císařské hody s právem.


Taneční školy, kurzy, soubory – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Taneční školy, kurzy, soubory v lokalitě Pitín – detailní popis

Taneční kurzy jsou skvělou volbou pro každého, kdo má rád tanec, hudbu a společnost. Na tanečních kurzech se naučíte nové tance, pobavíte se, poznáte nové lidi a zlepšíte své zdraví a fyzickou kondici. 

Proč se přihlásit do tanečního kurzu?

  • Naučíte se nové tance – taneční kurzy nabízejí možnost naučit se různé druhy či styly tance, od klasických standardních a latinskoamerických tanců přes národní společenské tance až po moderní a exotické tance. Můžete si vybrat kurz podle svého vkusu a zájmu, nebo si vyzkoušet něco úplně nového. Každý tanec má svou charakteristiku, hudbu, rytmus a atmosféru, takže se nikdy nenudíte.
  • Zábava a společnost – taneční kurzy jsou také skvělou zábavou a příležitostí k navázání nových kontaktů. Na kurzech potkáte lidi se stejným koníčkem, s nimiž si můžete povykládat, smát se a hlavně tančit. Taneční kurzy jsou také ideálním místem pro seznamování a flirtování. Kdo ví, možná tam najdete i svou životní lásku.
  • Zdraví a kondice – tanec je také prospěšný pro vaše zdraví a kondici. Při tanci zapojujete celé tělo, posilujete svaly, zlepšujete držení těla, koordinaci a rovnováhu. Tanec také podporuje krevní oběh, dýchání a metabolismus. Navíc tanec snižuje stres, uvolňuje endorfiny a zlepšuje náladu. Tanec je tak jednou z nejpříjemnějších forem cvičení.

Co vás čeká v tanečním kurzu?

  • Výuka od profesionálů – v tanečních kurzech se budete učit od zkušených a kvalifikovaných tanečních mistrů, kteří vám předvedou a vysvětlí jednotlivé kroky, figury a techniky. Budete mít možnost sledovat jejich ukázky, opakovat s nimi a dostávat jejich zpětnou vazbu a rady. 
  • Rozdělení podle úrovní – taneční kurzy jsou obvykle rozděleny podle úrovně dovedností. Můžete si vybrat kurz pro začátečníky, pokročilé nebo mistrovské. Na každé úrovni se budete učit nové tance nebo zdokonalovat ty již naučené. Na začátečnických kurzech se naučíte základní kroky a postavení, na pokročilých kurzech se budete věnovat složitějším figurám, technice a vedení, na mistrovských kurzech se budete připravovat na soutěže nebo exhibice.
  • Společenské akce – součástí tanečních kurzů jsou také společenské akce, jako jsou prodloužené, plesy, gala večery nebo soutěže. Na těchto akcích si můžete vyzkoušet své taneční dovednosti v reálném prostředí, pobavit se s ostatními účastníky a užít si atmosféru tance.