Squash – Hodonín

Je velmi oblíbená raketová hra pro 2 hráče. Hraje se na uzavřeném prostoru – squashovém kurtu, kde hráči odrážejí míček o stěny kurtu ve vysokých rychlostech. Z důvodu bezpečnosti je doporučeno používat ochranné brýle. Squashové kurty v lokalitě Hodonín.

1–10 firem z 12 nalezených Filtry

1Kováčová Olga-OK sport

4.6
★★★★★
★★★★★
(43)
Rodinova 1013/9, Hodonín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme sportovní oblečení, obuv a termoprádlo,c yklo oblečení a helmy, oblečení na běžky, dětské oblečení, zimní oblečení dámské, zimní oblečení pánské, letní oblečení pánské, letní oblečení dámské, stany, camping doplňky, trekingové hole.

2Sportovní klub Hovorany GO GO 99

Sportovní klub Hovorany GO GO 99, se sídlem Hovorany 155, 696 12, Hovorany, v okrese Hodonín a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7892, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2000. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

3Chameleone.cz (pobočka Veselí nad Moravou-Milokošť)1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
V Dědině 3, Veselí nad Moravou…
Otevřeno do 17:00

Chameleone.cz, se sídlem V Dědině 3, 698 01, Veselí nad Moravou-Milokošť, v okrese Hodonín a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2013. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat Registru Ares,…

4Štěpánek sport

5.0
★★★★★
★★★★★
(11)
Prušánky 832, Prušánky Bezdlužná

Štěpánek sport, se sídlem Prušánky 832, 696 21, Prušánky, v okrese Hodonín a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 87932, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené…

5Libor Zdeněk, MVDr.

Nabízíme dva squashové kurty s možností zapůjčení či koupě značkového vybavení. K dispozici je parkoviště.

6STUDIO SUN & BODY - Radka Palánová

4.9
★★★★★
★★★★★
(43)
Dolní Valy 2834/13, Hodonín

Váš specialista na opalování od roku 1997. Užijte si nejchytřejší slunce a využijte revoluční technologie proti stárnutí v našich nejmodernějších soláriích. Zajistí atraktivní dlouhotrvající opálení a starostlivost o pokožku, kterou si zamilujete. Úplně nová úroveň solárií osloví nejen všechny…

7Věra Zdeňková

Naším oborem je provozování squashového centra.

8Miloslav Mikulec, Mgr.

Naším oborem je provoz spinningového a squashového centra. Prodej výživových doplňků.

9EDMONT Hodonín, spol. s r.o. (pobočka Hodonín)1 pobočka

4.8
★★★★★
★★★★★
(32)
Bratislavská 3866/1, Hodonín

Naším oborem je provoz dvou klimatizovaných kurtů ASB a klimatizovaného spinning. Nabízíme půjčovnu sportovních potřeb, služby trenéra a pronájem reklamních ploch.


Squash – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Hodonín


Squash v lokalitě Hodonín – detailní popis

Squash se hraje na squashovém kurtu se squashovou raketou a squashovým míčkem v souladu se specifikacemi WSF (World Squash Federation). Často se hraje ve vysokých rychlostech (míček se rychle odráží od stěn kurtu), a proto se doporučuje při hře používat ochranné brýle.

Squash je zajímavým sportem pro vrcholové i rekreační sportovce. Může být i vhodným doplňkovým sportem pro profesionální sportovce. Squash nepatří mezi olympijské sporty. Squash v České republice zastřešuje Česká asociace squashe (ČASQ).

Pravidla squashe 

Principem hry je odehrát raketou míček do ohraničeného prostoru přední stěny kurtu tak, aby protihráč nebyl schopen míček odehrát. Hra začíná podáním jednoho z hráčů. Hráč musí podávat pouze z podávacích čtverců, které jsou vyznačeny na podlaze. Na počátku si hráč může vybrat, ze kterého čtverce bude podávat. V odehrání míčků se hráči pravidelně střídájí. Při hře se může hrát o všechny stěny, avšak míček se musí dotknout čelní stěny kurtu. Míček smí spadnout jednou na zem a může být odehrán i rovnou ze vzduchu. 

Hru vyhrává hráč, který dosáhne 11 bodů, přičemž rozdíl bodů musí být po dosažení 11 bodů minimálně 2 body. Obvykle se hraje na 3 vítězné sety. Při hře musí hráči dbát na bezpečnost. Nesmí podnikat žádné kroky, které by mohly ohrozit soupeře.