Sportovní přípravky – Zlínský kraj

1–10 firem z 62 nalezených Filtry

1Oblastní spolek ČČK Kroměříž

4.9
★★★★★
★★★★★
(8)
Koperníkova 2646, Kroměříž Bezdlužná

Provozovatelé dětského dopravního hřiště. Pořádáme dny otevřených dveří. Zajišťujeme dopravní výchovu pro žáky čtvrtých tříd základních škol pro Kroměřížsko. V měsících duben až říjen je možnost využití dopravního hřiště veřejností. Pořádá letní Příměstské tábory pro děti zaměřené na výuku první…

2STEZA Zlín, spol. s r.o. (lázně Zlín)3 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(1328)
Hradská 888, Zlín
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Provoz sportovišť, tělovýchovné služby, provoz bazénů 50 a 25 metrů a možnost využití dětského bazénu. K dispozici je sauna, pára a masáže. STEZA Zlín, spol. s r.o. je akreditovanou společností k provádění vzdělávacích rekvalifikačních kurzů a k vydávání Osvědčení o kvalifikaci s celostátní…

3Střední průmyslová škola Otrokovice

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
tř. Tomáše Bati 1266, Otrokovice Bezdlužná

Střední průmyslová škola Otrokovice patří mezi největší státní školy ve Zlínském regionu. Její výhodou je široká nabídka vzdělávacích oborů, což umožnuje pružně reagovat na požadavky na trhu práce. Dále škola poskytuje komplexní přípravu v oborech zakončených maturitní zkouškou a výučním listem.…

4NECY s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(29)
Pivovarská 573, Uherské Hradiště,…
Otevřeno do 16:30
Bezdlužná

Logistické centrum a showroom. Specializujeme se na internetový prodej vlasové kosmetiky, kadeřnických, florbalových a spotorvních potřeb a sportovní výživy.

5Alice Machů - Ranč na vyhlídce

5.0
★★★★★
★★★★★
(8)
Horní Lhota 76, Horní Lhota Bezdlužná

Jízdárna s nabídkou vyjížděk na koni s průvodcem a ustájení koní. Pořádáme kurzy. Zaměřujeme se na výcvik a přípravu koní do soutěží ve westernových disciplínách Western Pleasure, Western Horsemanship, Trail a Western Showmanship.

6Chvostová Zuzana, Bc.- PENZION U RAZTOKY

4.5
★★★★★
★★★★★
(127)
Ráztoka 36 , Rusava Bezdlužná

Moderní rodinný penzion s dlouhou tradicí v krásném prostředí hostýnských hor. Nabízíme celoroční ubytování a naši domácí kuchyni. V areálu je připraveno dětské, tenisové i beach volejbalové hřiště.

7EXIKO International s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(39)
Solna cesta 378, Uherské Hradiště
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Zabýváme se internetovým prodejem sportovní výživy, anabolik, proteinů, kloubní výživy, spalovačů tuku, vitamínů, samoopalovacích přípravků a kyslíku. Nabízíme aminokyseliny, detoxikační náplasti, gelové obklady, potřeby pro sportovce, fitness, joga.

8Janušková Helena - MASÁŽE, JÓGA

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Tyršovo nábřeží 487, Zlín Bezdlužná

Reahbilitační a masážní činnost, nabízím aerobní cvičení. Provádíme thajské olejové, ajurvédské, medové a lymfatické masáže, wellness ošetření, cvičení SM-systém a detoxikace. Prodáváme přípravky Joalis, permanentky a dárkové poukazy.

9Dance bar Hvězda-Uherské Hradiště

3.8
★★★★★
★★★★★
(69)
náměstí Míru 951, Uherské Hradiště
Otevřeno od 21:00
Bezdlužná

Vítáme vás v našem nově zrekonstruovaném Dance baru který se nachází na náměstí Míru v Uherském Hradišti podzemní části kina Hvězda. Každý týden se snážíme připravit pro vás spaciální akci, které v Uherském Hradišti již dlouhá léta chyběli. O hudbu se postarají prvotřídní Djs a o zábavu se stará…

10Základní škola, Polešovice, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Polešovice 600, Polešovice Bezdlužná

Provozujeme Základní školu Polešovice jejíž součástí je školní klub, knihovna, školní jídelna a školní družina. Nabízíme sportovní projekty, které byli vyhodnoceny jako tři nejlepší v EU. Pořádáme sportovní celostátní projekty, atletickou přípravku, olympijský víceboj, sportovní akce, kroužky.


Sportovní přípravky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní přípravky v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Sportovní přípravky najdete 62 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 56 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 19 firem v regionu Zlínský kraj.