Sportovní přípravky – Prostějov

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1Iveta Vránová- Autobaterie

Společnost Autobaterie Vrána se na trhu autobaterií poprvé představuje v letech 1995. Svým obchodním úspěchům se tedy těší již 14 let a její oblíbenost neustále stoupá. Za tento fakt vděčí především svému profesionálnímu přístupu, jenž je zaručen v každé situaci, dokonalé orientaci, přehledu a…

21. SK Prostějov z.s.

I.SK PROSTĚJOV fotbalový klub. Barva klubu modrá-bílá, týmy- muži, dorost, žáci, přípravky, navštivte i naší fotogalerii.

3Česká škola létání

Česká škola létání, se sídlem Za Brněnskou ulicí 4292, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 70517, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2011. Předmětem podnikání je: výroba, obchod a…

4FC Dobromilice

Zaobíráme se sportovní činností zaměřenou na fotbal. Máme i družstva pro muže, dorost, seniory i žáky. Trénujeme i přípravku.

5Paintball Club BASTARDs Hranice1 pobočka

Želeč 12, Želeč Bezdlužná

Zaměřujeme se na přípravu a organizaci paintballových akcí pro veřejnost. K dispozici je paintballové hřiště. Dále půjčujeme zbraně, vzduchové láhve, masky, oblečení, rukavice, chrániče krku, granáty, dýmovnice a další. Nabízíme i airsoftové zbraně.

6Fotbalový klub Brodek u Prostějova

Provozujeme fotbalový klub. Dále trénujeme přípravku, žáky, dorost i dospělé.

7TJ OP Prostějov

Provozujeme dívčí basketbalový klub. Mimo jiné i vedeme družstvo kadetek, starších i mladších žákyní. Zajišťujeme přípravku.

8Cigrová Veronika

Nabízíme kurzy plavání. Pouze 6 dětí/1 trenér - individuální přístup ke každému dítěti dle jeho plaveckých dovedností. Vhodné pro začátečníky i pokročilé. Příprava na školní plavání. Cílem našich kurzů je radost z vody, zábavnou formou výuka plavání.Odbourání strachu z vody. Rozvoj…


Sportovní přípravky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Sportovní přípravky v lokalitě Prostějov – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Sportovní přípravky najdete 8 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 7 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Prostějov.