Sportovní potřeby, vybavení – Brno - Zábrdovice okres Brno - město

Sportovní vybavení je nezbytnou součástí každého sportu. Kvalitní sportovní oblečení, obuv, pomůcky a ochranné prvky vám umožní dosáhnout lepšího výkonu, minimalizovat riziko zranění a užít si svůj sport. Prodejci sportovních potřeb v lokalitě Brno - Zábrdovice.

1–10 firem z 378 nalezených Filtry

1HUSKY CZ s.r.o. (pobočka Brno - Veveří)27 poboček

4.2
★★★★★
★★★★★
(16)
200 m Lidická 699/17, Brno - Veveří

Nabízíme výrobu a prodej outdoor vybavení. Dále prodáváme stany, spacáky, batohy, tašky, bundy, kalhoty, zimní oblečení. Vybavení expedičních, horolezeckých a záchranářských teamů.Použití značkových materiálů nowind, polartec, tecnopile, cordura, schoeller, thermollite.

2HUSKY CZ s.r.o. (pobočka Brno, Lidická ul.)27 poboček

4.2
★★★★★
★★★★★
(15)
200 m Lidická 17, Brno

Prodej outdoorového oblečení a potřeb.

3ALBE GROUP s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
260 m Veveří 455/8, Brno-Veveří

Prodejna potápěčských potřeb umístěná v bezprostřední blízkosti centra města Brna Vám již od roku 1994 nabízí značkové výstroje pro potápění SUBGEAR, TECHNISUB, AQUALUNG, SUUNTO, SCUBAPRO a další. Celý náš tým je navíc složen z potápěčů majících velké zkušenosti s potápěčskou technikou. Nabízíme…

4Yoga Garden

4.7
★★★★★
★★★★★
(64)
260 m Veveří 455/8, Brno-Veveří
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Yoga Garden, se sídlem Veveří 455/8, 602 00, Brno-Veveří, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 114296, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2019. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

5Elis Dance Sport, s.r.o.- taneční obuv a šaty Brno

4.7
★★★★★
★★★★★
(61)
300 m Lidická 1870/30 , Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Elis Dance Sport - nabízíme kompletní servis nejen pro tanec- dodáváme taneční obuv, taneční sportovní oblečení, elastické a efektní látky na kostýmy, společenské a plesové šaty, kamínky Swarovski, ozdobnou galanterii, bižuterii a kosmetiku.

6LONGSHOP DISTRB. s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(102)
300 m Antonínská 552/5, Brno-Veveří Bezdlužná

LONGSHOP DISTRB. s.r.o., se sídlem Antonínská 552/5, 602 00, Brno-Veveří, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 90738, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

7Vacek Dalibor

4.0
★★★★★
★★★★★
(70)
300 m Antonínská 554/7, Brno-Veveří Bezdlužná

Bazar lyží. Vykupujeme a prodáváme carvingové lyže, lyžáky, lyžařské hole, brýle, snowboardy, běžky, brusle, dětské, pánské i dámské. Atomic, Blizzard, Elan, Rossignoll, Volkl, Head, Tecnica, nové - výprodejové i použité zboží.

8HUDYsport a.s. (pobočka Brno - Veveří)36 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
310 m Veveří 460/13, Brno - Veveří Bezdlužná

Prodáváme outdoorového oblečení, boty a nabízíme vybavení.

9Hudy Sport a.s. (pobočka Veveří)36 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
310 m Veveří 460/13, Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

HUDYsport a. s. je největší sítí outdoorových prodejen v České a Slovenské republice s tradicí, která se vyvíjí od roku 1990. Stěžejní část tvoří 38 maloobchodních prodejen na území obou republik, jejichž větší část je provozována na základě franchisingové smlouvy.

10HUDYsport a.s. (pobočka Brno, Veveří 460/13)36 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
310 m Veveří 460/13, Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabídka vybavení pro turistiku, horolezectví a camping. Provoz půjčovny.


Sportovní potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Sportovní potřeby, vybavení v lokalitě Brno - Zábrdovice – detailní popis

Sportovní potřeby a vybavení hrají nezastupitelnou roli při každé sportovní aktivitě. Bez nich bychom neměli tolik možností rozvíjet své dovednosti, zlepšovat kondici a dosahovat vynikajících výsledků. Ať už jste začátečník nebo profesionál, správné sportovní vybavení je klíčové pro dosažení vašich cílů. 

Sportovní obuv

Jednou z nejdůležitějších sportovních potřeb je správná sportovní obuv. Každý sport vyžaduje specifický typ obuvi, která poskytuje správnou podporu, tlumení a stabilitu. Například běžecké boty mají odlišnou konstrukci a tlumení od basketbalových bot. Investování do kvalitní sportovní obuvi je nezbytné pro ochranu nohou, snížení rizika zranění a maximalizaci výkonu.

Sportovní oblečení

Dalším důležitým aspektem sportovních potřeb je vhodné sportovní oblečení. Správné oblečení by mělo být pohodlné, funkční a vyrobené z prodyšných materiálů, které odvádějí pot a udržují tělo v suchu. Různé sporty vyžadují odlišné typy oblečení, například elastické legíny pro jógu, odolné kalhoty pro outdoorové aktivity nebo pohodlné tričko na běhání. Kvalitní sportovní oblečení vám umožní volný pohyb a současně vás udrží pohodlně suché a v teple.

Sportovní pomůcky

Mnoho sportů vyžaduje speciální sportovní pomůcky, které vám pomohou zlepšit techniku, sílu a koordinaci. Například tenisté potřebují kvalitní raketu, badmintonisté kvalitní pálku a fotbalisté dobře nafouknutý míč. 

Ochranné vybavení

V některých sportech je důležité chránit své tělo před možným zraněním. Proto je ochranné vybavení nezbytnou součástí sportovní výbavy. Například při hraní fotbalu je nutné používat chrániče na kolena, nártové chrániče a rukavice. Dalšími příklady ochranného vybavení jsou helmy pro cyklisty, helmy pro lední hokejisty nebo chrániče hrudníku pro bojová umění. Správné používání ochranného vybavení snižuje riziko zranění a poskytuje vám důvěru při provádění sportovních aktivit.

Péče o sportovní vybavení

Nepodceňujte důležitost péče o své sportovní vybavení. Pravidelná údržba a správné skladování prodlužují životnost vašich sportovních potřeb a vybavení. Například pravidelné čištění bot, sušení mokrého oblečení po tréninku a udržování sportovních pomůcek v dobrém stavu přispívá k jejich optimálnímu výkonu a odolnosti.