Sportovní potřeby, vybavení – Brno - Dvorska okres Brno - město

Sportovní vybavení je nezbytnou součástí každého sportu. Kvalitní sportovní oblečení, obuv, pomůcky a ochranné prvky vám umožní dosáhnout lepšího výkonu, minimalizovat riziko zranění a užít si svůj sport. Prodejci sportovních potřeb v lokalitě Brno - Dvorska.

1–10 firem z 378 nalezených Filtry

1MaDe, spol. s r.o. (centrála Brno)1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
2.2 km Pratecká 868/10b, Brno Bezdlužná

Velkoobchod hraček a rekreačních sportovních potřeb.

2Aktivnipohyb.cz

Aktivnipohyb.cz, se sídlem Holásecká 233/10, 620 00, Brno-Tuřany, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 78252, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

3KÖCK - SPORT s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(5)
3.4 km Řípská 1397/2a, Brno Bezdlužná

Nabízíme sportovní potřeby a vybavení tělocvičen.

4BS MARKET s.r.o.- BIKE-LIFE.CZ

4.7
★★★★★
★★★★★
(67)
3.8 km Sladovnická 518/4, Brno Bezdlužná

BIKE-LIFE je specializovaná prodejna a internetový obchod. Nabízíme horská, celoodpružená, silniční, dětská trekingová a crossová kola, velký výběr náhradních dílů, cyklodoplňků a příslušenství, cyklooblečení a kvalitní záruční i pozáruční servis. K vybraným jízdním kolům získáte pojištění zdarma +…

5CYKLO best BRNO (pobočka Brno-Slatina)1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(67)
3.9 km Tuřanka 1512/55, Brno-Slatina
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

CYKLO best BRNO, se sídlem Tuřanka 1512/55, 627 00, Brno-Slatina, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

6MAXIS, spol. s r.o.

4.0 km Řipská 423/18, Brno Bezdlužná

Prodáváme tenisové potřeby a potřeby pro úklid tenisových dvorců.

7Palásek Ivan - PalaSPORT (pobočka Brno)1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(45)
4.3 km Přemyslovo náměstí…, Brno - Slatina
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodejna i e-shop zaměřený na prodej jízdních kol a potřeb pro cyklisty. PalaSPORT nabízí svým zákazníkům špičkové služby a kvalitní produkty. Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol a příslušenství.

8Třeštíková Jana, Ing. - KAVÁRNA TOPOLINO

4.1
★★★★★
★★★★★
(49)
4.5 km Jihomoravské…, Brno-Slatina
Dnes už má zavřeno

Dětská herna s kavárnou Topolino. Prostředí kavárny a herny je uzpůsobeno tak, aby si každé dítě přišlo na své. Najdete tu trampolínu, kuličkový ráj, skluzavku, domeček, velkou kuchyňku a plně vybavený obchůdek, kuželky, stolní fotbálek, sportovní hřiště, klidový koutek s knížkami a dominem,…

9BARNEX, s.r.o.3 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(212)
4.8 km Kaštanová 476/70b, Brno Bezdlužná

Nabízíme prodej lyží, snowboardů, běžek a doplňků ROSSIGNOL, ELAN, NORDICA, DALBELLO, LANGE, ALPINA, LEKI, CASCO, DAINESE, SWANS, REUSCH, VAGUS, OAKLEY, MEATFLY a testování lyží. Vedeme horská, sjezdová a trekingová kola SUPERIOR, MONGOOSE, SCHWINN, HARO, BELL, 661, NORTHWAVE, inline kolečkové…

10KOŠŤÁL PAVEL

Vyrábíme a prodáváme bowlingové vybavení. Nabízíme lekce bowlingu s certifikovanými trenéry. Prodáváme bowlingové koule.


Sportovní potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Sportovní potřeby, vybavení v lokalitě Brno - Dvorska – detailní popis

Sportovní potřeby a vybavení hrají nezastupitelnou roli při každé sportovní aktivitě. Bez nich bychom neměli tolik možností rozvíjet své dovednosti, zlepšovat kondici a dosahovat vynikajících výsledků. Ať už jste začátečník nebo profesionál, správné sportovní vybavení je klíčové pro dosažení vašich cílů. 

Sportovní obuv

Jednou z nejdůležitějších sportovních potřeb je správná sportovní obuv. Každý sport vyžaduje specifický typ obuvi, která poskytuje správnou podporu, tlumení a stabilitu. Například běžecké boty mají odlišnou konstrukci a tlumení od basketbalových bot. Investování do kvalitní sportovní obuvi je nezbytné pro ochranu nohou, snížení rizika zranění a maximalizaci výkonu.

Sportovní oblečení

Dalším důležitým aspektem sportovních potřeb je vhodné sportovní oblečení. Správné oblečení by mělo být pohodlné, funkční a vyrobené z prodyšných materiálů, které odvádějí pot a udržují tělo v suchu. Různé sporty vyžadují odlišné typy oblečení, například elastické legíny pro jógu, odolné kalhoty pro outdoorové aktivity nebo pohodlné tričko na běhání. Kvalitní sportovní oblečení vám umožní volný pohyb a současně vás udrží pohodlně suché a v teple.

Sportovní pomůcky

Mnoho sportů vyžaduje speciální sportovní pomůcky, které vám pomohou zlepšit techniku, sílu a koordinaci. Například tenisté potřebují kvalitní raketu, badmintonisté kvalitní pálku a fotbalisté dobře nafouknutý míč. 

Ochranné vybavení

V některých sportech je důležité chránit své tělo před možným zraněním. Proto je ochranné vybavení nezbytnou součástí sportovní výbavy. Například při hraní fotbalu je nutné používat chrániče na kolena, nártové chrániče a rukavice. Dalšími příklady ochranného vybavení jsou helmy pro cyklisty, helmy pro lední hokejisty nebo chrániče hrudníku pro bojová umění. Správné používání ochranného vybavení snižuje riziko zranění a poskytuje vám důvěru při provádění sportovních aktivit.

Péče o sportovní vybavení

Nepodceňujte důležitost péče o své sportovní vybavení. Pravidelná údržba a správné skladování prodlužují životnost vašich sportovních potřeb a vybavení. Například pravidelné čištění bot, sušení mokrého oblečení po tréninku a udržování sportovních pomůcek v dobrém stavu přispívá k jejich optimálnímu výkonu a odolnosti.