Míčové sporty – Zlínský kraj

1–4 firem z 4 nalezených Filtry

1Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

2NOVESTA SPORT s.r.o.

U Zimního stadionu…, Zlín
Otevřeno od 6:00

Víceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna,…

3EXIKO International s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(39)
Solna cesta 378, Uherské Hradiště
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Zabýváme se internetovým prodejem sportovní výživy, anabolik, proteinů, kloubní výživy, spalovačů tuku, vitamínů, samoopalovacích přípravků a kyslíku. Nabízíme aminokyseliny, detoxikační náplasti, gelové obklady, potřeby pro sportovce, fitness, joga.

4H sport

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
Na Příkopě 814, Vsetín
Otevřeno od 8:30
Bezdlužná

H sport, se sídlem Na Příkopě 814, 755 01, Vsetín, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1996. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti…


Firmy v dalších lokalitách


Míčové sporty v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Míčové sporty najdete 4 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 4 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 1 firem v regionu Zlínský kraj.