Míčové sporty – Olomoucký kraj

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1Ing. Sedláček Miloš - Sedco.cz

3.9
★★★★★
★★★★★
(31)
Průmyslová 3143/5, Prostějov Bezdlužná

Velkoobchod sportovních potřeb nabízí míče MIKASA a GALA, stolní tenis DHS, JOOLA, STIGA, potřeby pro tenis, quash HEAD, WISH. Vedeme rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky BLIZZARD, brusle BOTAS, in-line, skateboardy, čluny a bazeny INTEX.

2Sportovní klub Žeravice

4.7
★★★★★
★★★★★
(49)
U stadionu 214, Přerov Bezdlužná

Sportovní klub - házená.

3Koupaliště Bratrušák Šumperk1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(57)
Tylova 2528/20, Šumperk Bezdlužná

Provoz letního koupaliště Bratrušák.

4Plážový klub PískomilPlážový klub PÍSKOMIL, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(88)
Dolní hejčínská, Olomouc Bezdlužná

Plážový klub PískomilPlážový klub PÍSKOMIL, s.r.o., se sídlem Dolní hejčínská, 779 00, Olomouc, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 66834, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je…

5ZEAS International

Naše firma vyrábí sportovní pomůcky, zejména pro míčové sporty, určené jak pro profesionální tak pro amatérské použití. Dále v naší nabídce najdete sportovní potřeby pro bojové sporty např. boxovací pytle, rukavice, chrániče kimona, bandáže, lapy.

6Válek Štěpán, Mgr.

Blatec 126, Blatec
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabídka pohybové přípravy a míčových her pro děti a mládež.

7Jankusport s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(18)
Sokolská 734/28, Přerov - Přerov I… Bezdlužná

Prodej a servis jízdních kol a elektrokol všech kategorii. Nabízíme tříkolky i koloběžky, které Vám můžeme vybavit elektropohonem. Prodáváme sportovní potřeby pro volnočasové aktivity, venkovní, míčové i vodní sporty.


Firmy v dalších lokalitách


Míčové sporty v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Míčové sporty najdete 7 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 6 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Olomoucký kraj.