Gymnastika – Uherské Hradiště

1–5 firem z 5 nalezených Filtry

1TJ Jiskra Otrokovice (Uherské Hradiště)1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

2Mgr. Marcela Stašová - FITBALLY UB

Mgr. Marcela Stašová - FITBALLY UB, se sídlem Na Výsluní 2047, 688 01, Uherský Brod, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2017. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v…

3Namasté yoga studio

5.0
★★★★★
★★★★★
(47)
Masarykovo nám. 69, Uherský Brod Bezdlužná

Namasté yoga studio, se sídlem Masarykovo nám. 69, 688 01, Uherský Brod, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2015. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti jógy,…

5Základní škola , Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště,příspěvková organizace …

Provozujeme školní klub a oddíl zaměřený na sportovní gymnastiku. Dále máme v nabídce také kroužek tenisu, šermu, volejbalu, florbalu, keramiky či lidových písní a střelecký, literárně dramatický, výtvarný i atletický kroužek.


Gymnastika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Gymnastika v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Gymnastika najdete 5 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 5 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Uherské Hradiště.