Gymnastika – Olomoucký kraj

1–10 firem z 11 nalezených Filtry

1Masarykova základní škola a mateřská škola Velká Bystřice2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(15)
8. května 67, Velká Bystřice Bezdlužná

Masarykova ZŠ je úplná škola s devíti postupnými ročníky. Školu navštěvují jak děti z Velké Bystřice, tak z okolních obcí (Bukovan. Mrskles, Kovákova, Přáslavic, Svésedlic, Mariánského Údolí, Hluboček a Bystrovan). Škola se v současnosti skládá z pěti navzájem propojených budov. Máme zde dvě…

2Lyžařská a snowboardová škola Sheepy

Lyžařská a snowboardová škola Sheepy, se sídlem Vernířovice ev. č. 55, 788 15, Vernířovice ev. č., v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2012. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

3Tělocvičná jednota Sokol Stařechovice

Zajišťujeme sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Dále provozujeme oddíly fotbalu, florbalu, stolního tenisu, lehké atletiky, sportovní gymnastiky či plavání.

4TJ Sokol Dub nad Moravou

Nabízíme sportovní činnosti a akce pro zájemce všech věkových kategorií. Možnost navštěvovat badminton, jógu, volejbal a rytmickou gymnastiky.

5TJ Sokol Velký Týnec

Provozujeme tělovýchovnou jednotu se zaměřením na moderní gymnastiku a estetickou skupinovou gymnastiku.

6Tělocvičná jednota Sokol Šternberk

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl gymnastiky, volejbalu, motokrosu, juda a aikida, karate a capoeiru.

7Tělocvičná jednota Sokol Olomouc-Chválkovice

4.1
★★★★★
★★★★★
(36)
Na zákopě 239/82, Olomouc Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl všestrannosti, aerobiku, zdravotního cvičení pro seniorky, florbalu a gymnastiky.

8TJ SPARTAK Přerov1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(29)
Bezručova 770/4, Přerov

Tělovýchovná jednota je společenskou organizací s právní subjektivitou, která sdružuje členy sportovních, tělovýchovných a turistických oddílů a odborů.

9Gymnastický klub Šumperk

4.5
★★★★★
★★★★★
(18)
Sluneční 2692/38 , Šumperk Bezdlužná

Sportovní klub - gymnastika.

10Taneční studio LB o.s.

Provozujeme taneční školu se zaměřením na mažoretky. Nabízíme také balet, gymnastiku, pohybovou přípravu dětí, ale i pro dospělé - aerobik, zumbu, nebo společenský tanec.


Gymnastika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Gymnastika v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Gymnastika najdete 11 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 10 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 3 firem v regionu Olomoucký kraj.