Cykloservisy, opravy jízdních kol – Heřmanice u Oder okres Nový Jičín

Potřebujete opravit jízdní kolo nebo elektrokolo? Zakoupili jste si nové kolo na e-shopu a potřebujete ho seřídit? Nebo se vám blíží datum pravidelné údržby? Na nic nečekejte a objednejte se do svého cykloservisu. Přehled cykloservisů v lokalitě Heřmanice u Oder.

1–10 firem z 10 nalezených Filtry

12K SPORT

6.2 km Hranická 166/26, Odry
Dnes už má zavřeno

2K SPORT, se sídlem Hranická 166/26, 742 35, Odry, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…

2Košárek Radek (pobočka Fulnek)1 pobočka

7.2 km Masarykova 58, Fulnek
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Firma zaměřená na servis a prodej jízdních kol, cyklodoplňků, oblečení a sestavení kol na míru.

3Vrzal Marcel - cykloservis2 pobočky

4.8
★★★★★
★★★★★
(7)
10.2 km Mankovice 43, Odry
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Firma nabízí a prodává jízdní kola.

4Radomír Kramoliš

Radomír Kramoliš, se sídlem Komenského 377, 742 01, Suchdol nad Odrou, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

5Košárek Radek1 pobočka

15.6 km Čs. armády 226/1 , Bílovec
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Firma zaměřená na servis a prodej jízdních kol, cyklodoplňků, oblečení a sestavení kol na míru.

6TANDEM M+R s.r.o.

19.8 km Masarykovo nám. 26…, Nový Jičín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Specializujeme se na prodej a servis jízdních kol. Prodáváme značky kol LEADER FOX, SUPERIOR, MRX, MERIDA, MAXBIKE. Nabízíme také cyklistické doplňky - helmy, tachometry, brašny, nosiče, osvětlení, láhve, košíky aj.

7Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Nový Jičín)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
20.1 km Gen. Hlaďo 1849/25, Nový Jičín
Dnes už má zavřeno

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.

8Bialončik Ondřej

25.7 km Hostašovice 127, Hostašovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Specializovaný prodej jízdních kol, provádíme kompletní servis. Kromě jízdních kol pro vás máme širokou nabídku cyklistických doplňků a cyklistického oblečení.

9Petružela Karel

3.8
★★★★★
★★★★★
(17)
34.6 km nám. Míru 22, Frenštát pod…
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej a servis jízdních kol a cyklo doplňků.

10Cyklosport Prašivka s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(123)
36.8 km Bezručova 1984, Frenštát pod…
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Specializujeme se na prodej a servis jízdních kol, prodej náhradních dílů, cyklistických doplňků a výbavy, sportovního oblečení a doplňků stravy.


Cykloservisy, opravy jízdních kol – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Nový Jičín


Cykloservisy, opravy jízdních kol v lokalitě Heřmanice u Oder – detailní popis

Mezi cykloservisy je velká konkurence, jelikož se jich na trhu pohybuje hodně. Některé cykloservisy se proto snaží odlišit od své konkurence tím, že vymýšlejí pro své zákazníky nové a nadstandardní služby. 

Potřebuje vaše kolo servis, ale vy nemáte čas ho dovézt do servisu? To už dnes není žádný problém. Některé cykloservisy totiž nabízejí služby vyzvednutí kola u vás doma. Po předchozí telefonické dohodě si pro kolo přijedou, odhadnou cenu opravy a ve stanoveném termínu vám opravené kolo opět dovezou. 

Další takovou nadstandardní službou je mobilní cykloservis. Funguje tak, že si ho zavoláte a on za vámi dojede kamkoliv. Představte si situaci, že jste někde na cyklovýletě, praskne vám duše a vy si ji nemáte jak opravit. Ve vaší blízkosti se žádný cykloservis nenachází. A co teď? Zavoláte cykloservis, který za vámi přijede se svým nářadím a kolo vám na místě opraví. V případě závažnější poruchy si kolo odveze do svého servisu a po opravě vám ho zase doveze zpátky. 

Rozbilo se vám kolo o víkendu a vy nechcete čekat na objednání do servisu až na pondělí? To už dnes taky nemusíte. Stačí si najít servis, který přijímá objednávky i o víkendu, zavolat a objednat se. Ihned budete vědět, kdy bude vaše kolo opět provozu schopné.