Cykloservisy, opravy jízdních kol – Frýdek - Místek

Potřebujete opravit jízdní kolo nebo elektrokolo? Zakoupili jste si nové kolo na e-shopu a potřebujete ho seřídit? Nebo se vám blíží datum pravidelné údržby? Na nic nečekejte a objednejte se do svého cykloservisu. Přehled cykloservisů v lokalitě Frýdek - Místek.

1–10 firem z 18 nalezených Filtry

1Jursa Petr - Jízdní kola1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(9)
Těšínská 1095, Frýdek-Místek
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Nabízíme prodej a opravy jízdních kol, elektrokol, a cyklodoplňků (HAIBIKE, LEADER FOX, MAXBIKE, VAUTRON). Věnujeme se také vysoce kvalitnímu servisu a poradenství. Navštivte naši prodejnu kol. Těšíme se na vás!

2ADROIT BIKE s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(172)
Šeříkova 315, Třinec - Lyžbice
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Nabízíme prodej a servis jízdních kol. Prodáváme nářadí, příslušenství a cyklodoplňky, dětské sedačky, batohy, brašny, přilby, tretry, dresy, rukavice, brýle, bidony, světla a pumpy.

3Cykloservis Rideczech

4.8
★★★★★
★★★★★
(39)
Jablunkov 385, Jablunkov
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Cykloservis Rideczech, se sídlem Jablunkov 385, 739 91, Jablunkov, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2009. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba, obchod a služby neuvedené v…

4Cyklo sport - Novodvorská1 pobočka

Cyklo sport - Novodvorská, se sídlem Novodvorská 3053, 738 01, Frýdek-Místek, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1998. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba, obchod a služby neuvedené…

5Konečný Radoslav

Cykloservis zaměřený na opravy jízdních kol, broušení řetězových pil a opravy ocelových silničních rámů.

6Laník Ludvík- ALL sport1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Kozlovice 107, Kozlovice
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Firma zaměřená na služby v oblasti prodeje a zapůjčení vodáckého a cyklistického vybavení - lodě, čluny, kajaky, neoprenové kalhoty, boty, ponožky, rukavice, vesty, bundy, přilby, pádla, lodní vaky, střešní nosiče lodí, oblečení, návleky a brýle. K dalším činnostem patří servis kol.

7TANDEM BIKE, spol. s r.o.

Společnost zaměřená na prodej a servis jízdních kol, koloběžek, tříkolek, cyklistického oblečení a doplňků - rámy, vidlice, brzdové systémy, řídící mechanismy, oblečení a doplňky výživy včetně stimulantů.

8Velička Oldřich

Jamnická 117, Staré Město
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Firma zaměřená na prodej a servis kol značek Author, Leader FOX, Trek, KTM, elektrokol Crussis. Dále také prodej cyklistických potřeb.

9Cyklo Kulhánek

Hlavní 275 , Frýdlant nad…
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Servis a prodej jízdních kol, náhradních dílů, odpružených vidlic, tlumičů, hydraulických brzd. Dále také servis lyží, běžek, snowboardů.

10Cykloservis Pavel Šimela

5.0
★★★★★
★★★★★
(7)
Chlebovická 315 , Staříč Bezdlužná

Servis a prodej jízních kol značek SPRINTER, VAUTRON, MRX, LEADERFOX, 4EVER, DEMA, CTM, SCUD a HEAD.


Cykloservisy, opravy jízdních kol – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Frýdek - Místek


Cykloservisy, opravy jízdních kol v lokalitě Frýdek - Místek – detailní popis

Mezi cykloservisy je velká konkurence, jelikož se jich na trhu pohybuje hodně. Některé cykloservisy se proto snaží odlišit od své konkurence tím, že vymýšlejí pro své zákazníky nové a nadstandardní služby. 

Potřebuje vaše kolo servis, ale vy nemáte čas ho dovézt do servisu? To už dnes není žádný problém. Některé cykloservisy totiž nabízejí služby vyzvednutí kola u vás doma. Po předchozí telefonické dohodě si pro kolo přijedou, odhadnou cenu opravy a ve stanoveném termínu vám opravené kolo opět dovezou. 

Další takovou nadstandardní službou je mobilní cykloservis. Funguje tak, že si ho zavoláte a on za vámi dojede kamkoliv. Představte si situaci, že jste někde na cyklovýletě, praskne vám duše a vy si ji nemáte jak opravit. Ve vaší blízkosti se žádný cykloservis nenachází. A co teď? Zavoláte cykloservis, který za vámi přijede se svým nářadím a kolo vám na místě opraví. V případě závažnější poruchy si kolo odveze do svého servisu a po opravě vám ho zase doveze zpátky. 

Rozbilo se vám kolo o víkendu a vy nechcete čekat na objednání do servisu až na pondělí? To už dnes taky nemusíte. Stačí si najít servis, který přijímá objednávky i o víkendu, zavolat a objednat se. Ihned budete vědět, kdy bude vaše kolo opět provozu schopné.