Zpracování zvěřiny, divočáka – Jihomoravský kraj
Zpracování zvěřiny, zejména divočáka, je v oblasti Jihomoravský kraj velmi oblíbené. Místní řemeslníci se specializují na výrobu lahodných salámů, klobás a dalších pochoutek z této chutné a zdravé potraviny.
1–1 firem z 1 nalezených Filtry
1Windsor Enterprise s.r.o.
Zabýváme se prodejem a zpracováním zvěřiny, výrobou mastných výrobků a dodávkami masa do restaurací.
Firmy v dalších lokalitách
Zpracování zvěřiny, divočáka v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis
Divočák je totiž bohatý na bílkoviny a má nízký obsah tuku. Kromě toho je zpracování zvěřiny velmi tradiční a má dlouhou historii v této oblasti. Pokud hledáte kvalitní a autentické produkty z divočáka, určitě navštivte některé z místních řeznictví a ochutnejte tuto lahůdku.