Skleníky Ondřej Bureš

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Kaplanova 1763, Areál Klasu, 767 01 Kroměříž Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se výrobou a prodejem skleníků, zastřešení bazénů, pergol, zimních zahrad a přístřešků pro nejrůznější využití, např. nad vchodové dveře, na auto, na stroje atd. Vyrábíme zejména z hliníku a polykarbonátu. Mezi naše další služby patří zasklívání balkónů a lodžií.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
07361238 ARES
DIČ CZ9807114768
Vznik 2018
Sociální sítě facebook.com
  • skleníky, pergoly, přístřešky, bazény, zastřešení bazénu, pevné zastřešení bazénu, zimní zahrady, zastřešení pergol, pergoly, pergoly na míru, hliníkové pergoly, zasklení balkonu, zasklení lodžie, Alumistr, přístřešky nad vchodové dveře, přístřešky na auto, přístřešky na stroje, smontované skleníky, zahradní skleníky, zimní zahrady na klíč
  • Poskytujeme vám profesionální služby v oblasti výroby a prodeje skleníků, zastřešení bazénů, pergol, zimních zahrad a přístřešků. Při výrobě používáme zejména hliník a polykarbonát. Skleníky dodáváme kompletně smontované. Naše skleníky jsou lehké, takže se snadno přemisťují. Nabízíme výrobu skleníků i ze silnějšího polykarbonátu. Zastřešení bazénů nabízíme pouze pevné – zastřešení se nikam neposouvá a je na jednom místě. 

    Mezi naše další služby patří zasklívání balkónů a lodžií. Zabýváme se také prodejem hliníkových profilů a polykarbonátových desek.