Poradenské centrum OKD

Poradenské centrum OKD, se sídlem tř. Osvobození 1721/9, 735 06, Karviná-Nové Město, v okrese Karviná a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. B 10919, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Akciová společnost. Založení v roce 2017. Pracuje u nás 2500 - 2999 zaměstnanců.

Předmětem podnikání je:
Hornická činnost ve smyslu ust. § 2 písmene a), b), c), d), e), f) g), h), i) zák. ČNR č. 61/1988 Sb., o hornické činnosti, výbušninách a o státní báňské správě, ve znění pozdějších předpisů: a) vyhledávání a průzkum ložisek vyhrazených nerostů (dále jen "výhradní ložiska"),b) otvírka, příprava a dobývání výhradních ložisek, c) zřizování, zajišťování a likvidace důlních děl a lomů, d) úprava a zušlechťování nerostů prováděné v souvislosti s jejich dobýváním, e) zřizování a provozování odvalů, výsypek a odkališť při činnostech uvedených v písmenech a) až d), f) zvláštní zásahy do zemské kůry, g) zajišťování a likvidace starých důlních děl, h) báňská záchranná služba, i) důlně měřická činnost.
Činnost prováděná hornickým způsobem ve smyslu ust. § 3 písmene a), c), e), h), i) a ust. § 5 zák. ČNR č. 61/1988 Sb., o hornické činnosti, výbušninách a státní báňské správě, ve znění pozdějších předpisů: a) dobývání ložisek nevyhrazených nerostů, včetně úpravy a zušlechťování nerostů prováděných v souvislosti s jejich dobýváním, a vyhledávání a průzkum ložisek nevyhrazených nerostů prováděné k tomu účelu, c) práce k zajištění stability podzemních prostorů (podzemní sanační práce), e) zemní práce prováděné za použití strojů a výbušnin, pokud se na jedné lokalitě přemísťuje více než 100 000 m krychlových horniny, s výjimkou zakládání staveb, h) práce na zpřístupnění starých důlních děl nebo trvale opuštěných důlních děl a práce na jejich udržování v bezpečném stavu, i) podzemní práce spočívající v hloubení důlních jam a studní, v ražení štol a tunelů, jakož i ve vytváření podzemních prostorů o objemu větším než 300 m krychlových horniny,-projektování a navrhování objektů a zařízení, které jsou součástí hornické činnosti nebo činnosti prováděné hornickým způsobem,
Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení
Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení
Hostinská činnost
Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny
Obráběčství
Zámečnictví, nástrojářství
Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení
Výkon zeměměřických činností
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence
Nákup, prodej a skladování výbušnin a provádění trhacích prací
Vedení spisovny
Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: -zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků,-vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce,-výroba koksu, surového dehtu a jiných pevných paliv,-výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků,-povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů,-výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení,-provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody,-nakládání s odpady (vyjma nebezpečných),-zprostředkování obchodu a služeb,-velkoobchod a maloobchod,-skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě,-zasilatelství a zastupování v celním řízení,-ubytovací služby,-poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály,-činnost informačních a zpravodajských kanceláří,-realitní činnost, správa a údržba nemovitostí,-pronájem a půjčování věcí movitých,-poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků,-testování, měření, analýzy a kontroly,-reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení,-služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy,-provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu,-mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti,-provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí,-provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti,-poskytování technických služeb,-opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel,-výroba, obchod a služby jinde nezařazené.

Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

05979277 ARES
DIČ CZ05979277
Vznik 2017
Mobily 725 756 830
STAŇKOVÁ VANDA (předseda představenstva)
SOLICH JAN (místopředseda představenstva)
HANZLÍK PETR (člen představenstva)
  • inzerce práce
Poslat poptávku Trasa do místa www.pracevokd.cz 725 756 830 [email protected]

Otevírací doba

Otevřeno od 08:00
  • Pondělí 08:00 – 12:00
    12:30 – 16:00
  • Úterý 08:00 – 12:00
    12:30 – 14:00
  • Středa 08:00 – 12:00
    12:30 – 16:00
  • Čtvrtek 08:00 – 12:00
    12:30 – 14:00
  • Pátek Zavřeno
  • Sobota Zavřeno
  • Neděle Zavřeno