Nevřela Kamil – PRODEJ A SERVIS HASIČSKÉ TECHNIKY

Zabýváme se prodejem hasičské techniky a vybavení pro hasiče. Nabízíme vám hadice, proudnice, rozdělovače, motory, čerpadla a mnoho dalšího. U nás zakoupíte také vybavení pro požární sport. Součástí našich služeb je servis hasičské techniky.

66174228 ARES
DIČ CZ6908285428
Vznik 1998
Mobily 604 907 120
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
  • hasičská technika, prodej hasičské techniky, servis hasičské techniky, vybavení pro hasiče, vybavení pro záchranáře, sací koše, hadice, proudnice, rozdělovače, spojky, šroubení, motory, čerpadla, hasiči, požární sport, vybavení pro požární sport, vybavení pro hasičský sport, revize hasičských přístrojů, servis hasičských přístrojů, požární bezpečnost staveb, modely hasičských aut, přilby, hračky, zámečnictví, kovovýroba, svařování nerezu, svařování hliníku, chlazení motorů, nádrže, filtry, kryty, měděné trubky, obaly na proudnici, nepromokavé plachty, vozíky, požární hlásiče, hasící přístroje, hydrantové systémy
  • Poskytujeme kompletní služby a servis pro hasiče. U nás naleznete široký sortiment vybavení nejen pro sport, ale i pro zásah. Na trhu působíme od roku 1998. 

    Nabízíme vám armatury, čerpadla, elektrocentrály, hadice, nářadí, proudnice, svítilny, termokamery, ochranné oděvy, rukavice, zásahové obleky, boty a přilby. Součástí našeho sortimentu je vybavení pro hasičský sport, hasicí přístroje, požární hlásiče a mnoho dalšího. 

    Provádíme servis čerpadel, motorů a hasicích přístrojů. 

    V neposlední řadě se věnujeme kovovýrobě.