Šálek s.r.o.

Zabýváme se prodejem a výrobou malotraktorů. Nabízíme vám kabinové malotraktory, malotraktory s předním řízením a kloubové malotraktory. Součástí našich služeb je prodej příslušenství malotraktorů a záruční i pozáruční servis malotraktorů Šálek. Využijte prodej malotraktorů od českého výrobce.

26277336 ARES
DIČ CZ26277336
Vznik 2002
Telefony 582 330 407
Sociální sítě instagram.com , youtube.com
Pavel Šálek (jednatel)
Vlasta Šálková
  • malotraktory, výroba malotraktorů, prodej malotraktorů, výroba příslušenství k malotraktorům, příslušenství malotraktorů, zemědělská technika, lesní technika, travní sekačky, mulčovače, štěpkovače, pluhy, radlice, návěsy, zametací kartáče, půdní vrtáky, navijáky, záruční servis, pozáruční servis, servis malotraktorů, přestavby malotraktorů, výroba náhradních dílů na malotraktory, Šálek, agroservis, malotraktory s kabinou, malotraktory s předním řízením, malotraktory kloubové, motory Lombardini, motory Slavia, generální opravy malotraktorů, obrábění na CNC strojích, malotraktory Šálek
  • Jsme český výrobce čtyřkolových malotraktorů. Vyrábíme kompletní a více funkční čtyřkolé malotraktory do 60HP včetně široké škály přídavného zařízení.

    Naše malotraktory nacházejí široké uplatnění na vinicích, v sadech, zahradnictví, lesnictví, školkách a komunálních službách nebo při vnitropodnikové dopravě.

    Kromě výroby a prodeje malotraktorů se také věnujeme jejich servisu. Nabízíme záruční i pozáručí servis na naše malotraktory, včetně jejich přídavných nářadí.

    Prodáváme náhradní díly na všechny typy malotraktorů včetně jejich přídavných nářadí.