TRIOTECH s.r.o.

Zabýváme se vývojem, výrobou a prodejem ozonizačních technologií a UV systémů pro úpravu vody a vzduchu. U nás zakoupíte UV systémy pro dezinfekci vody, generátory ozonu, kyslíkové generátory, technologie na sterilizaci vody a vzduchu ozonem a mnoho dalších technologií.

28344987 ARES
DIČ CZ28344987
Vznik 2009
Mobily 777 262 508
Ing. Karel Hrdlička (jednatel)
  • Triotech, technologie úpravy vody, úpravy vod, technologie úpravy vzduchu, ozonizační technologie, UV systémy pro čištění vody, UV systémy pro čištění vzduchu, sterilizace pitných vod, dezinfekce vody, měření ozonu, měření ORP, filtrační materiály, nízkotlaké UV lampy, výroba ozonizačních systémů, UV systémy, generátory ozonu, kyslíkové generátory, technologie pro směšování ozonu, příslušenství k ozonizátorům, technologie pro měření koncentrace ozonu ve vzduchu a ve vodě, měřicí zařízení pro měření oxidačně redukčního potenciálu (ORP), technologie na sterilizaci vody ozonem, technologie na sterilizaci vzduchu ozonem, sterilizace vody, sterilizace vzduchu, filtrační materiály
  • Jsme specialisté na technologie úpravy vody a vzduchu. Špičkové ozonizační technologie a UV systémy pro čištění vody a vzduchu pro vás vyrábíme přes 20 let. 

    Navrhujeme a vyrábíme pro vás UV systémy, generátory ozonu, kyslíkové generátory, technologie pro směšování ozonu, příslušenství k ozonizátorům, technologie pro měření koncentrace ozonu ve vzduchu a ve vodě, měřicí zařízení pro měření oxidačně redukčního potenciálu (ORP), technologie na sterilizaci vody a vzduchu ozonem a filtrační materiály.

    Navrhneme vám i technologie přímo na míru