UH IPON, s.r.o.

Zabýváme se projekční a inženýrskou činností ve stavebnictví. Specializujeme se na projekty staveb pozemních, dopravních a vodohospodářských, zpracování průkazů energetické náročnosti budov PENB a odhady nemovitostí.

25589164 ARES
DIČ CZ25589164
Vznik 2000
Mobily 608 889 936
Ing. František Hlůšek (jednatel)
Ing. Marek Fiala (jednatel)
  • projektová činnost, odhady nemovitostí, projekty revitalizací panelového fondu, projekty revitalizací průmyslové haly, opravy místních komunikací, provádění vizualizace, vizualizace, digitalizace, vodohospodářské stavby, CAD systém, projektová činnost, projekční činnost, inženýrská činnost, projekty pozemni?ch staveb, projekty dopravni?ch staveb, projekty vodohospoda?r?sky?ch staveb, průmyslová výstavba, průkazy energetické náročnosti budov, PENB, odhady nemovitostí, projekty nová zelená úsporám
  • Projekční a inženýrskou činností ve stavebnictví se zabýváme již od roku 2000. Provádíme vizualizace, studie a digitalizace.

    Mezi naše služby patří projekty pozemních bytových staveb (novostavby nízkoenergetických a pasivních rodinných domů, bytových domů), dopravních staveb a vodohospodářských staveb. Věnujeme se i projektům nová zelená úsporám. 

    Dále se zabýváme průmyslovou výstavbou (ocelové, prefa haly), zpracováváme průkazy energetické náročnosti budov PENB a provádíme odhady nemovitostí