ETIX, s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(12)
Vintrovna 418/3d, 664 41 Popůvky Bezdlužná Ověřená firma

Poskytujeme vám komplexní služby v oblasti tisku samolepicích etiket. Vyrábíme standardní grafické etikety, sandwichové etikety, bookletové etikety, bezpečnostní etikety, etikety na klíč a další druhy etiket. Součástí našich služeb je i výroba příbalových letáků.

Recenze

4.3
★★★★★
★★★★★
12 Google recenzí
26285797 ARES
DIČ CZ26285797
Vznik 2002
Telefony 543 255 131
Ing. Martin Helešic (jednatel)
Ing. Jan Herberg (jednatel)
  • etix, samolepicí etikety, výroba etiket, speciální samolepicí etikety, thermo etikety, dárkové etikety, promoční etikety, nekonečné pásy, příbalové letáky, standardní grafické etikety, grafické etikety, vícevrstvé etikety, bookletové samolepky, bookletové etikety, etikety na víno, bezpečnostní etikety, durable etikety, thermo-transfer etikety, vstupenky, losy, visačky, příbalové letáky, sandwichové etikety, bookletové etikety, bílé etikety, stírací losy, sendvičové etikety, etikety na víno a lihoviny, etikety na klíč, potravinářství, chemický průmysl, léčiva, logistika
  • Jsme specialisté na samolepicí etikety. Poskytujeme vám komplexní služby v oblasti tisku nejen samolepicích etiket, ale i vstupenek, losů a příbalových letáků. Při výrobě používáme širokou škálu moderních technologií.

    Nabízíme vám standardní grafické etikety, sandwichové etikety, bookletové etikety, etikety na víno a lihoviny, thermo etikety a TTR etikety, bezpečnostní a durable etikety, etikety na klíč, dárkové, soutěžní a stírací etikety.

    Dále nabízíme vstupenky, losy, visačky, regálové pásky a příbalové letáky.