Samolepky (tisk, výroba) - Jihomoravský kraj

ETIX, s.r.o.

Popůvky, Vintrovna 418/3d kontakt +420 543 216 300, (1 pobočka)

Výroba samolepicích etiket v kotoučích, jako jsou booklety, sandwiche a promoční etikety s proměnným kódem. Společnost Etix, s.r.o. byla založena v roce 2002 a navázala na 10 let zkušeností firmy IngMar.

web www.etix.eu

Vavrečková Vlasta

Bílovec, 17. listopadu 441/8 kontakt +420 723 856 381

Poskytujeme kompletní reklamní služby, vyrábíme vizitky, polepy automobilů, banery, letáky, razítka a další.

web www.reklamabilovec.cz

ADUET reklama, spol. s r.o.

Brno, Šámalova 748/107 kontakt +420 548 213 161

Zabýváme se reklamou.

web www.aduet.cz

HSW Signall s.r.o. - (pobočka Morava)

Brno - (Areál MANAG), Kaštanová 489/34 kontakt +420 212 220 702, (2 pobočky)

Přední dodavatel materiálů a zařízení pro velkoformátový digitální tisk a signmaking. Součástí dodávek je technická a servisní podpora všech zařízení. Školení obsluhy a servisní údržba tiskáren, vytváření barevných kalibrací pro tiskové materiály. Nabízíme samolepicí řezací fólie, řezací plotry a software pro řezání a tisk.

web www.hsw.cz

Graphics Systems, s.r.o.

Unkovice, Unkovice 177 kontakt +420 728 733 518

Provádíme rezání a gravírování plexiskla a plasty i pryž a dále máme výrobu stojánků a jmenovek a výrobních štítků a razítek. Děláme návrhy a výroba atypický výrobků z plexiskla a také i nerozbitné plexisklo a také i velkoplošný tisk na papír a samolepky i bannery a tapety a fotoobrazy a děláme i výrobu reklamy.

web www.g-s.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

Salay Karel

Kobylí, Kobylí 538 kontakt +420 777 600 410

Zabýváme se reklamní a propagační činností, natáčením a následným zpracováním videa, fotografováním, tvorbou grafiky, animací, 3D vizualizcí, kresbou portrétů a webdesignem.

web www.salay.cz

HALP PRINT, spol. s r.o.

Hustopeče, Šafaříkova 1017/40 kontakt +420 519 413 793

Naše firma se zabývá zpracováním grafických návrhů, tisku etiket na víno, svatebních oznámení, katalogů i kalendářů. Mezi naše služby patří i potisky tužek či tašek. Tiskneme na přání velkých firem jejich loga či reklamní předměty, tak také na žádost občanů.

web www.halpprint.cz

MEGAPRESS spol. s r.o.

Brno-Žabovřesky, Horova 1654/31 kontakt +420 541 248 843, (1 pobočka)

Nabídka velkoformátového tisku, billboardů i samolepek. Zajištění grafických návrhů.

web www.megapress.cz

CENTRPRESS, spol. s r.o.

Brno-Maloměřice, Karlova 269/43 kontakt +420 545 212 412

Provoz ofsetové tiskárny. Nabídka plnobarevného tisku, grafických návrhů, knihařského zpracování i rotačního flexotisku. Zhotovujeme lepení bloků.

web www.centrpress.cz

ANGLASS s.r.o.

Sobůlky, Sobůlky 300 kontakt +420 518 622 316

Provádíme ruční foukání skla a rotační i plochý sítotisk, průmyslový i malosériový potisk skla a plastů, tisk samolepek, logoprintů a sklářských obtisků, kompletní tisk reklamy včetně dodání reklamních předmětů, tampontisk, pískování a lepenou reklamu.

web www.anglass.cz

Evžen Hanák, Ing.

Dubňany, Nádražní 1695 kontakt +420 518 366 421

Sítotisk a digitální sublimace do PES materiálů. Produkujeme reklamní i technické tisky na všechny potisknutelné podklady.

web www.hanak-sitotisk.cz

Kuda Bronislav

Brno - Trnitá, Podnásepní 375/1/b kontakt +420 543 256 666

Vyrábíme a dodáváme samolepicí etikety - cenové, termo, print, grafické, termotransferové, speciální. Samolepky, pásky včetně potisku, pokladní kotoučky, etiketovací kleště a stroje.

Půjčovna kostýmů Bambi - Svobodová Zuzana

Brno, Zábrdovická 15/16

Nabízíme, půjčování a prodej kostýmů pro děti i dospělé máme k dispozici přibližbě 6000 kusů karnevalových kostýmů,vše se dá půjčit a koupit i on-line .

web www.bambi.cz

KZK tiskárna s.r.o.

Brno, Masná 499/7 kontakt +420 774 022 210, (1 pobočka)

Společnost KZK tiskárna s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1995 jako specializovaná polygrafická firma.

web www.kzk.cz

PRINTECO s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Cejl 29/76 kontakt +420 543 250 327

Firma Printeco s.r.o. byla založena v roce 1997 s cílem zajistit dodávky co nejširšího sortimentu tištěných materiálů a reklamních služeb zákazníkům. Při vzniku firmy jsme si byli vědomi existující konkurence a velké nabídky výše zmíněných produktů a služeb na našem trhu. Podstata naší filozofie však spočívala v myšlence komplexního uspokojení potřeb konkrétního zákazníka ve spojení s kvalitou, pružností dodávek a osobním přístupem.

web www.printeco.cz

BONA MEDIA s.r.o.

Brno-Slatina, Vlárská 953/22 kontakt +420 606 101 773

Nabídka tvorby nternetových stránek, polepů aut, letáků, plakátů, firemních bloků, obálek s potiskem, vizitek, propisek, samolepek.

web www.bonamedia.cz

INSTALACEREKLAMY.EU

Brno-Zábrdovice, Jugoslávská 301/4 kontakt +420 608 750 534

Téměř 10 let poskytujeme profesionální služby v oblasti instalace reklamy. Zajišťujeme výlepy billboardů, instalaci reklamních bannerů (plachet), polepy výloh, dopravních prostředků, výlepy velkoformátových fototapet a podobně.

web www.instalacereklamy.eu

GRAFIKO s.r.o.

Uherské Hradiště, Jarošov, Pivovarská 72 kontakt +420 572 555 260

Jsme výrobcem fotoluminiscenční značení a bezpečnostní tabulky. Dále výrobní, plastové, hliníkové, eloxované a gravírované štítky. Dodáváme plastové zahrazovací sloupky a řetězy, protiskluzové a podlahové PVC pásky. Jsme firma, která se již více než 15 let zabývá potiskem nejrůznějších materiálů. Tiskneme technologií sítotisku, digitálně, případně gravírujeme.

web www.grafiko.cz

AGD PRINT s.r.o.

Zlín, Dlouhé díly 395 kontakt +420 577 119 858

Naším oborem je výroba technických štítků. Nabízíme identifikační, ozdobné a popisné štítky, samolepky i etikety. Součástí našeho sortimentu jsou také bezpečnostní značky i speciální tisk na propisky, zapalovače, notebooky, reklamní předměty aj. Poskytujeme odborné poradenství.

web www.agdprint.cz
« předchozí 1 2 3 4 6 7 další »