Samolepky (tisk, výroba) - Jihomoravský kraj

Faltus - sítotisk, s.r.o.

Kozojídky, Kozojídky 181 kontakt +420 774 575 402

Naším hlavním oborem je polygrafická výroba se specializací na sítotisk. Specializujeme se na potisk textilu, tašek, porcelánu a skla, výrobu samolepek a také potisk papírových výrobků. Provozujeme internetový obchod a prodáváme dárkové a reklamní předměty.

web www.faltus.cz

ETIX, s.r.o.

Popůvky, Vintrovna 418/3d kontakt +420 543 216 300, (1 pobočka)

Zabýváme se výrobou samolepicích etiket v kotoučích, jako jsou booklety, sandwiche a promoční etikety s proměnným kódem. Dále se specializujeme na výrobu etiket na klíč, příbalové etikety, dárkové etikety a další. Obraťte se na nás!

web www.etix.eu

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, velkoplošný, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů. Vyrábíme různé druhy vizitek, samolepící etikety a technické štítky.

web www.vprint.cz

Štenclová Nataša - reklama

Hradec nad Moravicí, Kajlovec 90 kontakt +420 553 784 448

Nabízíme služby reklamní agentury. Vyrábíme reklamní panely, bannery, billboardy, polep aut a výloh. Dále i samolepky s ořezem, plakáty, letáky, velkoplošný tisk, květinové a svatební výzdoby. V oboru máme 18 let praxe. Kontakt a reference naleznete na našich webových stránkách.

web www.reklama-stenclova.cz

KOLPRINT, spol. s r.o.

Nedvědice, Nedvědice 336 kontakt +420 566 566 569

Provozujeme prodej a také tisk reklamních předmětů a dále i výrobu samolepek a dále děláme pískování motivů na sklo a sítotisk,ale také i tamponový tisk a další jiné věci.

web www.kolprint.cz

ADUET reklama, spol. s r.o.

Brno, Šámalova 748/107 kontakt +420 548 213 161

Zabýváme se reklamou. Už od roku 1995 vyrábíme a dodáváme reklamu desítkám spokojených zákazníků. Pracujeme vždy s adekvátními kvalitními materiály.

web www.aduet.cz

HSW Signall s.r.o. - (pobočka Morava)

Brno - (Areál MANAG), Kaštanová 489/34 kontakt +420 212 220 702, (2 pobočky)

Přední dodavatel materiálů a zařízení pro velkoformátový digitální tisk a signmaking. Součástí dodávek je technická a servisní podpora všech zařízení. Školení obsluhy a servisní údržba tiskáren, vytváření barevných kalibrací pro tiskové materiály. Nabízíme samolepicí řezací fólie, řezací plotry a software pro řezání a tisk.

web www.hsw.cz

Graphics Systems, s.r.o.

Unkovice, Unkovice 177 kontakt +420 728 733 518

Provádíme rezání a gravírování plexiskla a plasty i pryž a dále máme výrobu stojánků a jmenovek a výrobních štítků a razítek. Děláme návrhy a výroba atypický výrobků z plexiskla a také i nerozbitné plexisklo a také i velkoplošný tisk na papír a samolepky i bannery a tapety a fotoobrazy a děláme i výrobu reklamy.

web www.g-s.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

Salay Karel

Kobylí, Kobylí 538 kontakt +420 777 600 410

Zabýváme se reklamní a propagační činností, natáčením a následným zpracováním videa, fotografováním, tvorbou grafiky, animací, 3D vizualizcí, kresbou portrétů a webdesignem.

web www.salay.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 8 12 15 další »