Samolepky (tisk, výroba) - Jihomoravský kraj

ETIX, s.r.o.

Popůvky, Vintrovna 418/3d kontakt +420 543 216 300, (1 pobočka)

Výroba samolepicích etiket v kotoučích, jako jsou booklety, sandwiche a promoční etikety s proměnným kódem. Společnost Etix, s.r.o. byla založena v roce 2002 a navázala na 10 let zkušeností firmy IngMar.

web www.etix.eu

Vavrečková Vlasta

Bílovec, 17. listopadu 441/8 kontakt +420 723 856 381

Poskytujeme kompletní reklamní služby, vyrábíme vizitky, polepy automobilů, banery, letáky, razítka a další.

web www.reklamabilovec.cz

ADUET reklama, spol. s r.o.

Brno, Šámalova 748/107 kontakt +420 548 213 161

Zabýváme se reklamou.

web www.aduet.cz

HSW Signall s.r.o. - (pobočka Morava)

Brno - (Areál MANAG), Kaštanová 489/34 kontakt +420 212 220 702, (2 pobočky)

Přední dodavatel materiálů a zařízení pro velkoformátový digitální tisk a signmaking. Součástí dodávek je technická a servisní podpora všech zařízení. Školení obsluhy a servisní údržba tiskáren, vytváření barevných kalibrací pro tiskové materiály. Nabízíme samolepicí řezací fólie, řezací plotry a software pro řezání a tisk.

web www.hsw.cz

Graphics Systems, s.r.o.

Unkovice, Unkovice 177 kontakt +420 728 733 518

Provádíme rezání a gravírování plexiskla a plasty i pryž a dále máme výrobu stojánků a jmenovek a výrobních štítků a razítek. Děláme návrhy a výroba atypický výrobků z plexiskla a také i nerozbitné plexisklo a také i velkoplošný tisk na papír a samolepky i bannery a tapety a fotoobrazy a děláme i výrobu reklamy.

web www.g-s.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

Salay Karel

Kobylí, Kobylí 538 kontakt +420 777 600 410

Zabýváme se reklamní a propagační činností, natáčením a následným zpracováním videa, fotografováním, tvorbou grafiky, animací, 3D vizualizcí, kresbou portrétů a webdesignem.

web www.salay.cz

ETIFLEX, s.r.o.

Břeclav, Národních hrdinů 17/11 kontakt +420 777 807 805

Jsme rodinná tiskárna, která se zabývá výrobou vinných etiket, a to včetně vytvoření grafického návrhu. Máme nabídku tisku samolepicích etiket a vázání knih.

web www.etiflex.cz

HALP PRINT, spol. s r.o.

Hustopeče, Šafaříkova 1017/40 kontakt +420 519 413 793

Naše firma se zabývá zpracováním grafických návrhů, tisku etiket na víno, svatebních oznámení, katalogů i kalendářů. Mezi naše služby patří i potisky tužek či tašek. Tiskneme na přání velkých firem jejich loga či reklamní předměty, tak také na žádost občanů.

web www.halpprint.cz

MEGAPRESS spol. s r.o.

Brno-Žabovřesky, Horova 1654/31 kontakt +420 541 248 843, (1 pobočka)

Nabídka velkoformátového tisku, billboardů i samolepek. Zajištění grafických návrhů.

web www.megapress.cz

CENTRPRESS, spol. s r.o.

Brno-Maloměřice, Karlova 269/43 kontakt +420 545 212 412

Provoz ofsetové tiskárny. Nabídka plnobarevného tisku, grafických návrhů, knihařského zpracování i rotačního flexotisku. Zhotovujeme lepení bloků.

web www.centrpress.cz

ANGLASS s.r.o.

Sobůlky, Sobůlky 300 kontakt +420 518 622 316

Provádíme ruční foukání skla a rotační i plochý sítotisk, průmyslový i malosériový potisk skla a plastů, tisk samolepek, logoprintů a sklářských obtisků, kompletní tisk reklamy včetně dodání reklamních předmětů, tampontisk, pískování a lepenou reklamu.

web www.anglass.cz

Evžen Hanák, Ing.

Dubňany, Nádražní 1695 kontakt +420 518 366 421

Sítotisk a digitální sublimace do PES materiálů. Produkujeme reklamní i technické tisky na všechny potisknutelné podklady.

web www.hanak-sitotisk.cz

Kuda Bronislav

Brno - Trnitá, Podnásepní 375/1/b kontakt +420 543 256 666

Vyrábíme a dodáváme samolepicí etikety - cenové, termo, print, grafické, termotransferové, speciální. Samolepky, pásky včetně potisku, pokladní kotoučky, etiketovací kleště a stroje.

Půjčovna kostýmů Bambi - Svobodová Zuzana

Brno, Zábrdovická 15/16

Nabízíme, půjčování a prodej kostýmů pro děti i dospělé máme k dispozici přibližbě 6000 kusů karnevalových kostýmů,vše se dá půjčit a koupit i on-line .

web www.bambi.cz

KZK tiskárna s.r.o.

Brno, Masná 499/7 kontakt +420 543 256 777, (1 pobočka)

Společnost KZK tiskárna s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1995 jako specializovaná polygrafická firma.

web www.kzk.cz

PRINTECO s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Cejl 29/76 kontakt +420 543 250 327

Firma Printeco s.r.o. byla založena v roce 1997 s cílem zajistit dodávky co nejširšího sortimentu tištěných materiálů a reklamních služeb zákazníkům. Při vzniku firmy jsme si byli vědomi existující konkurence a velké nabídky výše zmíněných produktů a služeb na našem trhu. Podstata naší filozofie však spočívala v myšlence komplexního uspokojení potřeb konkrétního zákazníka ve spojení s kvalitou, pružností dodávek a osobním přístupem.

web www.printeco.cz

BONA MEDIA s.r.o.

Brno-Slatina, Vlárská 953/22 kontakt +420 606 101 773

Nabídka tvorby nternetových stránek, polepů aut, letáků, plakátů, firemních bloků, obálek s potiskem, vizitek, propisek, samolepek.

web www.bonamedia.cz

INSTALACEREKLAMY.EU

Brno-Zábrdovice, Jugoslávská 301/4 kontakt +420 608 750 534

Téměř 10 let poskytujeme profesionální služby v oblasti instalace reklamy. Zajišťujeme výlepy billboardů, instalaci reklamních bannerů (plachet), polepy výloh, dopravních prostředků, výlepy velkoformátových fototapet a podobně.

web www.instalacereklamy.eu

GRAFIKO s.r.o.

Uherské Hradiště, Jarošov, Pivovarská 72 kontakt +420 572 555 260

Jsme výrobcem fotoluminiscenční značení a bezpečnostní tabulky. Dále výrobní, plastové, hliníkové, eloxované a gravírované štítky. Dodáváme plastové zahrazovací sloupky a řetězy, protiskluzové a podlahové PVC pásky. Jsme firma, která se již více než 15 let zabývá potiskem nejrůznějších materiálů. Tiskneme technologií sítotisku, digitálně, případně gravírujeme.

web www.grafiko.cz
« předchozí 1 2 3 4 6 7 další »