Vizitky - Uherské Hradiště

IMAGE UP, s.r.o.

Uherské Hradiště, Rybárny, Moravní nábřeží 126 kontakt +420 602 778 866

Nabízíme reklamní služby a grafiku. Dále polepy vozidel, digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, tvorbu billboardů, vizitek, webových stránek, letáků a log.

web www.imageup.cz

Ondruš Erik

Uherské Hradiště, Rybárny, Luční 159 kontakt +420 736 203 951

Zaobíráme se tvorbou internetových prezentací jako jsou například flashové bannery a statické webové stránky. Dále i stránky s redakčním systémem, které si bez cizí pomoci můžete snadno sami aktualizovat a editovat. Pro Vaši tištěnou prezentaci můžeme zhotovit vizitky, plakáty nebo reklamní letáčky.

web www.creative-vision.cz

webees.cz s.r.o.

Uherské Hradiště, Všehrdova 487 kontakt +420 572 501 473

Provádíme tvorbu webových stránek včetně grafických prací, kódování či optimalizace pro vyhledávače a sociální sítě. Dále vytváříme plakáty, vizitky, design vstupenek, obalů DVD a webové aplikace pomocí PHP či HTML 5. Pomáháme s prezentací na sociálních sítích a nabízíme rezervační systémy a…

web www.webees.cz

Pospíšek Petr - PospaDesign

Uherské Hradiště, J. E. Purkyně 1258 kontakt +420 773 943 563

Zaobíráme se tvorbou webových stránek či internetových stránek s vlastním redakčním systém. Dále zajišťujeme návrhy firemních log, vizitek, plakátů, oznámení, tiskovin či razítek. Navrhujeme i ikonky i piktogramy.

web www.pospadesign.cz

Charvát Vratislav

Uherský Brod, Květná 1850 kontakt +420 572 632 042

Nabídka prodeje a servisu výpočetní techniky. Provádíme návrhy, instalace a zprovoznění sítí. Dále provoz DTP studia s nabídkou výroby vizitek, letáků, plakátů, brožur, knih a jiných. Specializujeme se na tvorbu webových stránek s kompletním webdesignem dle přání zákazníka.

web www.charvat-ub.cz