Vizitky - Zlínský kraj

marketing4you, s.r.o.

Kroměříž, Svatopluka Čecha 3582 kontakt +420 775 613 014, (3 pobočky)

Reklamní, marketingové a poradenské aktivity, servis pro oblasti grafiky a tisku, výroba a tisk letáků, brožur, prospektů, vizitek a formulářů.

web www.m4you.cz

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů.

web www.vprint.cz

IMAGE UP, s.r.o.

Uherské Hradiště, Rybárny, Moravní nábřeží 126 kontakt +420 602 778 866

Nabízíme reklamní služby a grafiku. Dále polepy vozidel, digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, tvorbu billboardů, vizitek, webových stránek, letáků a log.

web www.imageup.cz

Miroslav Šamánek

Morkovice-Slížany, Kolaříkova 484 kontakt +420 720 658 474

Tvorba grafiky, webový design, vizitky, letáky, plakáty, web, hlavičkový papír a loga, kompletní řešení webových stránek.

web www.vardyarts.cz

TIGRIS, spol. s r.o.

Holešov, Tovární 1209 kontakt +420 777 707 590, (1 pobočka)

Expresní tisk běžných tiskovin v kvalitě ofsetového tisku digitální technologií, knihařské zpracování a ofsetový tisk do B2 formátu. Tiskneme vizitky, pozvánky, vstupenky, katalogy, knihy či manuály.

web www.tigris.cz

Zdeněk Moučka

Kvasice, Osmek 521 kontakt +420 739 039 712

Grafické studio, výroba reklamy, velkoplošný tisk, internetové aplikace, reklamní plachty, tabule a plakáty. Dále zajišťujeme magnetické tabulky, plastické nápisy, 3D reklamu, vizitky a tiskoviny, technické a bezpečnostní značení.

web www.m-design.cz

Miroslav Doubrava

Kroměříž, Havlíčkova 3717 kontakt +420 737 552 520

Grafická příprava firemních logotypů a firemní identity - zhotovení grafického manuálu, grafickou a textovou přípravu časopisů a dokumentů. Navrhuji plakáty, letáky nebo vizitky. Zabývám se zhotovením webových stránek a reklamních bannerů.

web www.mdoubrava.com

Jiří Pospíšil

Kroměříž, Páleníčkova 2452 kontakt +420 573 335 022

Kopírování, tisk, vizitky, svatební i promoční oznámení, pozvánky, letáky, plakáty, kalendáře, kroužkovou a plastovou vazbu i laminování.

zobrazit detail web

Gigerichová Lydie

Brumov-Bylnice, Brumov-Bylnice 157 kontakt +420 577 334 681

Specializujeme se na pohlednice s možností fotografie na přední stranu. Provádíme grafické návrhy a tisk pohlednic. Nabízíme zhotovení vizitek.

web www.fotodoma.cz

Strohbach Gerd

Zlín, Pod Vodojemem 2649 kontakt +420 604 111 524

Provozování reklamních prací. Dále návrhy a realizace potisků, poutačů a vizitek.

web www.diego-zlin.com

Šenkeřík Daniel

Slavičín, Hrádek na Vlárské dráze, Nádražní 170 kontakt +420 736 676 629

Provozujeme reklamní agenturu. Dále nabízíme signmaking, grafické návrhy, vytváříme letáky, vizitky, katalogy a weby. Provádíme i modelářské práce.

web www.nemostudio.cz

Vaněk Lubomír - LV IT Consulting

Nedašova Lhota, Nedašova Lhota 181 kontakt +420 731 834 420

Nabízíme servis a poradenství v oblasti IT. Dále webdesign a tvorbu grafiky. Mimo jiné spravujeme profily na sociálních sítích. Poradíme i vám s nákupem IT techniky. Dále tvoříme základní www prezentace, firemní weby a e-shopy. Zajišťujeme i optimalizace PC, tvorbu vizitek, pozvánek i bannerů.

web www.lubos-vanek.cz

OK artdesign - Kymla Ondřej, Ing.

Otrokovice, Přístavní 5493 kontakt +420 777 569 536

Naším oborem je provádění grafických prací a tvorby webových stránek. Nabídka vizitek, propagačních letáků, plakátů, diplomů, animovaných bannerů pro web, reklamních cedulí a poutačů, obalů na CD a DVD, firemních log a další. Dále nabízíme plně automatický internetový obchod.

web www.okart.cz

ROBINCO ZLÍN spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 332 kontakt +420 573 035 055, (1 pobočka)

Nabízíme velkoformátový a termotransferový tisk. Dále řezanou reklamu, grafické práce, a kopírovací služby. Zhotovujeme i fotografie, vizitky a razítka. Mimo jiné poskytujeme záruční i pozáruční servis kancelářské techniky a pravidelné prohlídky. Opravujeme i vazače, laminátory, skartovače,…

web www.robincozlin.com

CITY PRINT s.r.o.

Zlín, náměstí Míru 9 kontakt +420 577 212 565

Tisk vizitek a fotokalendářů. Dále tiskové služby poskytované on-line.

web www.tiskvizitek.info

Lysák Martin

Lukov, Hrušoví 76 kontakt +420 732 450 311

Nabízím zpracování návrhů reklamní i nekomerční grafiky jako jsou letáky. Dále i plakáty, katalogy, vizitky a kalendáře. Mimo jiné poskytuji fotografické a video služby. Realizuji i reportáže, dokumenty, rodinné a sportovní akce. Zajišťuji převod VHS, mini DV, digital 8 na DVD.

web www.martinlysak4.com

Dvorníková Eva – Flash-I-Net

Zlín, Kvítková 4703 kontakt +420 577 583 300

Nabízím komplexní tvorbu webových stránek. Dále webových aplikací - publikační systémy, e-shopy i registrace domén, včetně webhostingu. Mimo jiné i aktualizace stávajících webů, SEO optimalizace. Dále i nabízím DTP služby - firemní loga, vizitky, letáky i brožury.

web www.flash-i-net.cz

Ondruš Erik

Uherské Hradiště, Rybárny, Luční 159 kontakt +420 736 203 951

Zaobíráme se tvorbou internetových prezentací jako jsou například flashové bannery a statické webové stránky. Dále i stránky s redakčním systémem, které si bez cizí pomoci můžete snadno sami aktualizovat a editovat. Pro Vaši tištěnou prezentaci můžeme zhotovit vizitky, plakáty nebo reklamní letáčky.

web www.creative-vision.cz

webees.cz s.r.o.

Uherské Hradiště, Všehrdova 487 kontakt +420 572 501 473

Provádíme tvorbu webových stránek včetně grafických prací, kódování či optimalizace pro vyhledávače a sociální sítě. Dále vytváříme plakáty, vizitky, design vstupenek, obalů DVD a webové aplikace pomocí PHP či HTML 5. Pomáháme s prezentací na sociálních sítích a nabízíme rezervační systémy a…

web www.webees.cz

Pospíšek Petr - PospaDesign

Uherské Hradiště, J. E. Purkyně 1258 kontakt +420 773 943 563

Zaobíráme se tvorbou webových stránek či internetových stránek s vlastním redakčním systém. Dále zajišťujeme návrhy firemních log, vizitek, plakátů, oznámení, tiskovin či razítek. Navrhujeme i ikonky i piktogramy.

web www.pospadesign.cz
« předchozí 1 2 další »