Půjčovny lyžařského vybavení – Kroměříž

Chystáte se na hory, ale nechce se vám investovat do vlastního vybavení? Pak využijte služby půjčoven lyžařského vybavení. Můžete si půjčit kompletní sety i vybavení samostatně. Přehled půjčoven lyžařského vybavení v lokalitě Kroměříž.

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1RUSAVA SKI, s.r.o.- SKI AREÁL RUSAVA

4.4
★★★★★
★★★★★
(185)
Kroměřížská 16, Hulín Bezdlužná

Lyžařské vleky s přepravní kapacitou je 1200 osob za hodinu. Nabízíme lyžařskou školu a půjčovnu lyží a snowboardů. Zajišťujeme každodenní večerní lyžování.

2Mgr. Jaroslav Janoušek - CK SKISPORT1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Jabloňová 4244, Kroměříž
Otevřeno od 16:00

Zimní i letní aktivní dovolená, lyžování v Rakousku, Itálii a Francii a turistiku pěší i na kole. Nabízíme lyžování v největší lyžařské oblasti Rakouska – Zillertal aréně.

3Janota Miroslav- Ski servis (Kroměříž)1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Brigádnická 489, Zlín - Malenovice
Otevřeno do 18:00

V naší nabídce je prodej použitého a nové zboží jako jsou lyže, běžky, snowboardy, lyžáky, lyžařské hole, brýle, helmy, rukavice. Taktéž zajišťujeme kompletní servis lyží a snowboardů a provozujeme půjčovnu lyží a snowboardů.

4TrueSport, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Osvobození 1378, Holešov Bezdlužná

TrueSport, s.r.o., se sídlem Osvobození 1378, 769 01, Holešov, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 164753, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: výroba, obchod a služby…

5Ski Areál Troják - skiservis

4.3
★★★★★
★★★★★
(964)
Rajnochovice ev.č.…, Rajnochovice ev.č.

Ski Areál Troják - skiservis, se sídlem Rajnochovice ev.č. 448, 768 71, Rajnochovice ev.č., v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 20212, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 1995. Pracuje u nás 1 - 5…

6Vodní eldorádo s.r.o. (pobočka Kroměříž)1 pobočka

Postoupky, Kroměříž
Otevřeno do 19:00

Nabízíme vodní sporty, vodní lyžování či půjčovnu lodí i motorových člunů a vodních skútrů. Dále pořádáme aktivní a sportovní dovolené.

7Holub Jan, Mgr. - lyže a snowboardy

Kovářská 120, Kroměříž
Otevřeno od 14:00
Bezdlužná

Prodej, půjčování a servis lyží a snowboardů.


Půjčovny lyžařského vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Kroměříž


Půjčovny lyžařského vybavení v lokalitě Kroměříž – detailní popis

Půjčovny lyžařského vybavení nabízejí širokou škálu vybavení různých značek jak pro dospělé, tak i pro děti. Půjčovny využívají hlavně lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Hodně jsou využívány i rodinami s dětmi, jelikož děti rychle rostou a tudíž potřebují vybavení častěji obměnit za větší. Půjčovny nabízejí lyžařské vybavení pro děti všech věkových skupin

Půjčovny nabízejí k zapůjčení lyže, snowboardy i běžky. Samozřejmou součástí nabídky jsou lyžařské boty, boty na snowboard, boty na běžky, hůlky sjezdové a hůlky běžecké. Půjčovny nabízejí i řadu příslušenství – helmy dětské i dospělé, páteřáky, vaky na lyže, tašky na boty, autoboxy, sněžnice či snowblade. Vybavení si lze zapůjčit jak samostatně, tak i v kompletním setu. 

Lyžařské vybavení je před každým zapůjčením zkontrolováno a servisováno. Cena za půjčení lyžařského vybavení a dalšího zimního období se odvíjí od sezóny a počtu dnů půjčení. Před zapůjčením je nutné složit zálohu.