Půjčovny lyžařského vybavení – Prostějov

Chystáte se na hory, ale nechce se vám investovat do vlastního vybavení? Pak využijte služby půjčoven lyžařského vybavení. Můžete si půjčit kompletní sety i vybavení samostatně. Přehled půjčoven lyžařského vybavení v lokalitě Prostějov.

1–5 firem z 5 nalezených Filtry

1Ricardo sport

5.0
★★★★★
★★★★★
(28)
Plumlovská 89, Prostějov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Jsme obchod s cyklistickým vybavením s dlouholetou tradicí a zkušenostmi. Obchod prošel zásadní personální obměnou a rozšířením o nové prostory a to o skiservis a půjčovnu lyží a snowboardů.

2Cyklo Vačkář

4.5
★★★★★
★★★★★
(48)
Uprkova 74/16, Prostějov Bezdlužná

Cyklo Vačkář, se sídlem Uprkova 74/16, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 90500, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

3SNOWFOX, s.r.o.

SNOWFOX, s.r.o., se sídlem sídl. Svobody 3575/76, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 72641, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

4Kluch Jiří, Ing. - K Sport Ski Servis

Specializuji se na prodej sjezdových, běžeckých lyží a snowboardů. Dále i helem, brýlí, bot a doplňků. Provozuji půjčovnu a servis.

5Tělovýchovná jednota Sokol Kladky

4.5
★★★★★
★★★★★
(269)
Kladky , Kladky
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Provozování areálu s možností večerního lyžování. Dále k dispozici je dvoumístný vlek Doppelmayr s přepravní kapacitou až 1200 osob za hodinu, vlek s pevnými teleskopickými unašeči s plynulou regulací rychlosti a dětský vlek. V areálu je k dispozici půjčovna lyží a snowboardů.


Půjčovny lyžařského vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Půjčovny lyžařského vybavení v lokalitě Prostějov – detailní popis

Půjčovny lyžařského vybavení nabízejí širokou škálu vybavení různých značek jak pro dospělé, tak i pro děti. Půjčovny využívají hlavně lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Hodně jsou využívány i rodinami s dětmi, jelikož děti rychle rostou a tudíž potřebují vybavení častěji obměnit za větší. Půjčovny nabízejí lyžařské vybavení pro děti všech věkových skupin

Půjčovny nabízejí k zapůjčení lyže, snowboardy i běžky. Samozřejmou součástí nabídky jsou lyžařské boty, boty na snowboard, boty na běžky, hůlky sjezdové a hůlky běžecké. Půjčovny nabízejí i řadu příslušenství – helmy dětské i dospělé, páteřáky, vaky na lyže, tašky na boty, autoboxy, sněžnice či snowblade. Vybavení si lze zapůjčit jak samostatně, tak i v kompletním setu. 

Lyžařské vybavení je před každým zapůjčením zkontrolováno a servisováno. Cena za půjčení lyžařského vybavení a dalšího zimního období se odvíjí od sezóny a počtu dnů půjčení. Před zapůjčením je nutné složit zálohu.