Jízdní kola – Brno - Dolní Heršpice okres Brno - město

Jízdní kola jsou nejen zábavným, ale i ekologickým dopravním prostředkem. Pokud zrovna vybíráte nové kolo, nejprve se zaměřte na kategorii kola – k jakému účelu budete kolo používat. Přehled prodejců jízdních kol v lokalitě Brno - Dolní Heršpice.

1–10 firem z 93 nalezených Filtry

1Kola Šírer, s.r.o. (pobočka Brno-Přízřenice)1 pobočka

Prodej MTB i trekingových a silničních kol včetně cyklistického oblečení i doplňků.

2Yoga4u

4.9
★★★★★
★★★★★
(1)
1.9 km K Lávce 705/8, Brno-Horní Heršpice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Yoga4u, se sídlem K Lávce 705/8, 619 00, Brno-Horní Heršpice, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2008. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti powerjógy a…

3NÁŘADÍ Brno s.r.o.

2.7
★★★★★
★★★★★
(1)
2.5 km Hněvkovského 187/13, Brno-Komárov Bezdlužná

Prodáváme potřeby pro domácí i komerční fitness centra. Nabízíme cyklistické doplňky, trampolíny, kolečkové brusle, dětská kola a koloběžky.

4Sun Sport, s.r.o.

Provoz opravny nafukovacích, plastových a kompozitních lodí včetně záručního i pozáručního servisu kol. Dále servis lyží.

5Moravská energetická a.s.

4.7
★★★★★
★★★★★
(9)
2.6 km Vídeňská 295, Brno Bezdlužná

Specializujeme se na kvalitní výrobky renomovaných, zejména českých a německých značek, jejichž výrobky vynikají vysokou úrovní kvality a kvalitním servisním zázemím. Propagujeme, prodáváme a provozujeme půjčovny jízdních kol s elektricky podporovaným akumulátorovým pohonem.

6XCR s.r.o.

2.8 km Heršpická 814, Brno Bezdlužná

Cyklo prodejna XCR Svorada BRNO se zaměřením na jízdní kola Cannondale a silniční kola Cervélo a prodej jízdních kol. Dále nabízí cyklo oblečení Castelli, cyklo tretry Sidi, cyklistické přilby. Součástí nabídky je i servis jízdních kol.

7BS MARKET s.r.o.- BIKE-LIFE.CZ

4.7
★★★★★
★★★★★
(67)
2.8 km Sladovnická 518/4, Brno Bezdlužná

BIKE-LIFE je specializovaná prodejna a internetový obchod. Nabízíme horská, celoodpružená, silniční, dětská trekingová a crossová kola, velký výběr náhradních dílů, cyklodoplňků a příslušenství, cyklooblečení a kvalitní záruční i pozáruční servis. K vybraným jízdním kolům získáte pojištění zdarma +…

84 KLUCI OD KOL s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(83)
3.1 km U Vlečky 726/5c, Brno-Komárov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

4 KLUCI OD KOL, se sídlem U Vlečky 726/5c, 617 00, Brno-Komárov, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 114279, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2019. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

9CITY BEACH Brno1 pobočka

4.1
★★★★★
★★★★★
(43)
3.5 km Opuštěná, Brno
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

CITY BEACH Brno, se sídlem Opuštěná, 602 00, Brno, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 72700, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2012. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

10ABC CYKLOSPORT s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(44)
3.9 km Osová 591, Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodáváme jízdní kola, rotopedy a cyklodoplňky včetně montáže.


Jízdní kola – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Jízdní kola v lokalitě Brno - Dolní Heršpice – detailní popis

Potřebujete poradit, jak vybrat jízdní kolo? Nejprve si položte otázku, jak budete jízdní kolo používat. Budete na něm jezdit pouze do města? Pak je pro vás ideální městské kolo. Jezdíte často v terénu mimo upravené cesty? Pak se dívejte po horských kolech. Nebo jste ten typ cyklisty, co jezdí rád jak po městě, tak i po cyklovýletech? Tak to pro vás budou ideální trekingová nebo krosová kola. 

Kategorie jízdních kol

  • Městská kola – uzpůsobena pro pohyb na městských silnicích a na chodnících. Mívají snížený rám pro snadnější nasedání a sesedání. Často jsou vybavena nosiči nebo košíky.  
  • Krosová kolaideální kola pro cykloturisty. Kombinují vlastnosti silničních a horských kol. Zvládnou jízdu po silnicích, zpevněných cestách i lehčím terénu. 
  • Trekingová kola – shodují se s krosovými koly až na vybavení. Trekingová kola bývají vybavena větším množstvím příslušenství. 
  • Silniční kola – určena pouze na jízdu po silnicích. Jedná se o nejlehčí a také nejrychlejší kola. Jezdí se na nich tradiční závody silničních tour. 
  • Horská kola – neboli MTB kola. Dá se s nimi jezdit na všech typech povrchů. Nejlepších jízdních vlastností však dosahují v terénu, na horských pěšinkách apod. S horským kolem lze jezdit i po silnici, ale kolo na tomto povrchu bude pomalejší oproti kolům silničním nebo trekingovým. Horská kola se rozdělují na hardtaily a celoodpružená horská kola
  • Gravel kola – kombinují vlastnosti silničních a horských kol. Jsou vhodná jak pro jízdu na silnici, tak i v lehčím terénu nebo třeba na polních cestách. 
  • Elektrokola – jsou kola, která jsou vybavena elektromotorem a dobíjecí akumulátorovou baterií. Díky motoru si užijete lehčí a pohodlnější jízdu bez namáhavého šlapání. Ideální kola do města i na cyklovýlet.