Jízdní kola – Hodonín

Jízdní kola jsou nejen zábavným, ale i ekologickým dopravním prostředkem. Pokud zrovna vybíráte nové kolo, nejprve se zaměřte na kategorii kola – k jakému účelu budete kolo používat. Přehled prodejců jízdních kol v lokalitě Hodonín.

1–10 firem z 29 nalezených Filtry

1CORA Bohemia, s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(9)
Velká nad Veličkou…, Velká nad Veličkou
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Zabýváme se dodávkami kvalitních pneumateriálů více jak 20 let. Dodáváme pneumatiky, duše do pneumatik, opravné materiály pro duše a pláště, kolové šrouby, velomateriál, nářadí pro autodílny a pneuservisy a mnoho dalšího.

2REBELL BIKE s.r.o.

1.5
★★★★★
★★★★★
(6)
Hodonínská 97, Dubňany Bezdlužná

Jízdní kola značky Mayo.

3CYKLO - Petr Hynčica

4.4
★★★★★
★★★★★
(24)
Příční 4425/10, Hodonín
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Nabízíme jízdní kola a doplňky. Poskytujeme servis kol a lyží. Provádíme služby v oblasti prodeje a servis jízdních kol. V nabídce naleznete široký výběr jízdních kol různých značek, určených pro cykloturistiku, až po sportovní účely.

4Kropáč Josef - Cyklo Kropáč

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykovo nám.…, Hodonín Bezdlužná

Prodáváme jízdní kola a elektrokola v Hodoníně. Prodáváme kola značek Merida, Head, Sundance, Superior, CTM, Leader Fox, Liberty. Opravujeme všechny typy a značky kol, elektrokola u nás zakoupená. Na kola u nás zakoupená poskytujeme přednostní záruční a pozáruční servis. Prodáváme náhradní díly a…

5Kola - Máša Stanislav

4.8
★★★★★
★★★★★
(32)
Komenského 102, Veselí nad Moravou
Otevřeno do 17:00

E-shop jízdních kol. Kola Máša - Veselí nad Moravou se zaměřuje na prodej a servis cyklistických kol, elektrokol a prodejem doplňků na cyklistická kola. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

6SP Bike, s.r.o.

SP Bike, s.r.o., se sídlem Domanín 212, 696 83, Domanín, v okrese Hodonín a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 79853, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: výroba, obchod a služby neuvedené…

7Tomáš Hertl Cykloservis1 pobočka

Bartošova 816, Strážnice
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Tomáš Hertl Cykloservis, se sídlem Bartošova 816, 696 62, Strážnice, v okrese Hodonín a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

8Kožení s.r.o.

Kožení s.r.o., se sídlem Cihelny 1070/20a, 696 01, Rohatec, v okrese Hodonín a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 93426, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je…

9Fajn bike

4.4
★★★★★
★★★★★
(13)
Velká nad Veličkou…, Velká nad Veličkou Bezdlužná

Fajn bike, se sídlem Velká nad Veličkou 155, 696 74, Velká nad Veličkou, v okrese Hodonín a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2016. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

103D Bludiště Hodonín, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(117)
U Zoo 3529/1, Hodonín Bezdlužná

3D Bludiště Hodonín, s.r.o., se sídlem U Zoo 3529/1, 695 01, Hodonín, v okrese Hodonín a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 104820, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2018. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…


Jízdní kola – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Hodonín


Jízdní kola v lokalitě Hodonín – detailní popis

Potřebujete poradit, jak vybrat jízdní kolo? Nejprve si položte otázku, jak budete jízdní kolo používat. Budete na něm jezdit pouze do města? Pak je pro vás ideální městské kolo. Jezdíte často v terénu mimo upravené cesty? Pak se dívejte po horských kolech. Nebo jste ten typ cyklisty, co jezdí rád jak po městě, tak i po cyklovýletech? Tak to pro vás budou ideální trekingová nebo krosová kola. 

Kategorie jízdních kol

  • Městská kola – uzpůsobena pro pohyb na městských silnicích a na chodnících. Mívají snížený rám pro snadnější nasedání a sesedání. Často jsou vybavena nosiči nebo košíky.  
  • Krosová kolaideální kola pro cykloturisty. Kombinují vlastnosti silničních a horských kol. Zvládnou jízdu po silnicích, zpevněných cestách i lehčím terénu. 
  • Trekingová kola – shodují se s krosovými koly až na vybavení. Trekingová kola bývají vybavena větším množstvím příslušenství. 
  • Silniční kola – určena pouze na jízdu po silnicích. Jedná se o nejlehčí a také nejrychlejší kola. Jezdí se na nich tradiční závody silničních tour. 
  • Horská kola – neboli MTB kola. Dá se s nimi jezdit na všech typech povrchů. Nejlepších jízdních vlastností však dosahují v terénu, na horských pěšinkách apod. S horským kolem lze jezdit i po silnici, ale kolo na tomto povrchu bude pomalejší oproti kolům silničním nebo trekingovým. Horská kola se rozdělují na hardtaily a celoodpružená horská kola
  • Gravel kola – kombinují vlastnosti silničních a horských kol. Jsou vhodná jak pro jízdu na silnici, tak i v lehčím terénu nebo třeba na polních cestách. 
  • Elektrokola – jsou kola, která jsou vybavena elektromotorem a dobíjecí akumulátorovou baterií. Díky motoru si užijete lehčí a pohodlnější jízdu bez namáhavého šlapání. Ideální kola do města i na cyklovýlet.