Tiskařské stroje, příslušenství - Jihomoravský kraj

bika - velkoobchod papírem, spol. s r.o. (pobočka Brno-Zábrdovice)

Brno-Komárov, Škrobárenská 507/12 kontakt +420 549 413 212, (2 pobočky)

Společnost bika – velkoobchod papírem, spol. s r. o. se zabývá velkoobchodním prodejem papíru a kancelářských potřeb. Aktuálně zaměstnává více než 50 zaměstnanců, z toho více než 50% osob se zdravotním postižením (OZP). Začátkem roku 2009 společnost získala statut chráněné dílny a je poskytovatelem přímého náhradního plnění.

web www.bika.cz

ELECTRON, spol. s r.o.

Brno, Tylova 1056/17 kontakt +420 545 244 814

Firma Electron spol. s r.o. byla založena v roce 1991 a od samého počátku se věnovala dodávkám technologií pro výrobu reklamy - s důrazem na prodej a servis strojů Mimaki. Během let se portfolio dodávaných produktů rozšířilo i o produkty dalších firem a nebylo zaměřeno pouze na signmaking a gravírování. Jedná se zejména o velkoplošné tiskárny, sublimační lisy, fixační jednotky, lasery, specializovaný software, spotřební materiál a jiné. Cílem firmy je být neustále na špici technologického…

web www.electron.cz

STAVOPROJEKTA stavební firma, a.s. - COPYcentrum

Brno-Veveří, Kounicova 949/67 kontakt +420 538 711 799, (5 poboček)

Formátový, širokoplošný digitální tisk, kopírování, skenování, černobíle i barevně, on-line tisk z internetu, servis pro projektanty, knihařské práce, vazby diplomových prací, laminování, pozvánky, PF, fotografické služby, rámování obrazů, fullservis reklamní agentury - firemní loga, polepy aut, polepy výloh, řezaná grafika, reklamní panely, cedule, venkovní reklama, letáky, razítka, vizitky, potisk triček, on-line prodej reklamních a dárkových předmětů.

web www.copycentrum.cz

NEPA, společnost s ručením omezeným (centrála Brno)

Brno, Purkyňova 2740/45 kontakt +420 541 590 146, (1 pobočka)

Nabízíme kopírky, multifunkční a dokumentové systémy, tisková řešení, kalkulačky, registrační pokladny, kancelářskou techniku, faxy, LCD TV, data projektory, poskytujeme kompletní servis.

web www.nepa.cz, www.sinclair-world.com, www.sinclair-solutions.com, www.sinclairheatpumps.eu, www.sinclair-lighting.eu

SPIN SERVIS s.r.o.

Brno, Křenová 52 kontakt +420 531 012 222

Publikační tiskové systémy, stroje pro malonákladový tisk, černobílé, barevné, velkoformátové tiskárny. V současné době Xerox a jeho partneři vytváří síť veřejných tiskáren, které běžný uživatel může využít pro příležitostný tisk z tabletu či mobilu. Taková veřejná tiskárna je viditelná v aplikaci pro mobilní tisk i s názvem poskytující firmy. Firma si pak provozovnu může označit logem, které pro veřejnost bude symbolizovat tuto novou službu. Firma pak bude zveřejňována a propagována nejen v…

web www.spinservis.cz

ROMAPOL s.r.o.

Rosice, Brněnská 1027 kontakt +420 546 410 004

Jsme autorizovaný partner Konica Minolta. Nabízíme komplexní řešení v oblasti kancelářské techniky, prodej, pronájem i servis kopírovacích strojů, tiskáren a jiné kancelářské techniky. Prodáváme tonery, cartridge, spotřební materiál. Provádíme renovace cartridgí.

web www.romapol.cz

MORAVIAPRESS a.s.

Břeclav, U Póny 3061 kontakt +420 516 205 111, (2 pobočky)

Ofsetový rotační tisk časopisů, katalogů, letáků, reklamních materiálů, tiskopisů a prospektů. Dokončující knihařské zpracování. Adresujeme výtisky pro poštovní přepravu, předplatitelský servis. Jsme výhradní distributor Sbírky zákonů ČR.

web www.moraviapress.cz

SERVIS CENTRUM a.s.

Brno, Staňkova 383 kontakt +420 541 260 260

Stroje, spotřební materiál pro sítotisk a tamponový tisk – sítotiskové a tamponové barvy, síta, tkaniny, rámy, klišé, tampony, alternativní inkousty pro digitální tisk a doplňkové služby.

web www.sc-brno.cz

HORIZONT KP s.r.o.

Brno, Kovářská 681/6B kontakt +420 543 216 390

Obchodní zastoupení firmy MANOUKIAN - ARGON, prodej sítotiskových barev (textilní, grafické, UV barvy, sublimační), chemie pro sítotisk (emulze, pomocná chemie, fixační lepidla), digitální sublimační inkousty a papíry a sítotiskové stroje (karusel).

web www.horizontkp.cz

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o.

Bílovice, Bílovice 224 kontakt +420 734 490 559

Výhradní dovozce stolových digitálních velkoformátových UV flatbetových tiskáren JETRIX a ripovacího software CALDERA. Dále zajišťujeme záruční a pozáruční servis a poradenství tiskáren a tiskových strojů.

web www.jetrix.cz

Milar Luděk, Ing. - OFFICE SERVICE

Olomouc, Kollárovo nám. 7 kontakt +420 585 556 220

Specializujeme se na prodej a servis kancelářské techniky, zejména kopírovacích strojů, tiskáren a faxů, prodej spotřebního materiálu ke všem typům kopírek a tiskáren. Působíme v Olomoucí a okolí. Nabízíme řešení na míru v oblasti kopírování a tisku, servis přímo u zákazníka (záruční i pozáruční).

web www.officeservice.cz

KITBAG s.r.o. - náplně do tiskáren

Rousínov, Habrovanská 162 kontakt +420 774 006 844, (1 pobočka)

Společnost KITBAG s.r.o. nabízí náplně do tiskáren, a to jak kompatibilní, tak alternativní. Sortiment pro zařízení značek Brother, Xerox, Canon, Dell, Lexmark, Epson, HP, Kyocera, OKI, Samsung a Konica Minolta.

web www.tonerya.cz

Danuše Navrátilová - TINA

Olomouc, Třída Míru - areál letiště 129 kontakt

Nabízíme služby grafického a DTP studia. Provádíme tisk ofsetovou a digitální technologií a následné zpracování- perforace, lepení, řezání a balení. Zhotovíme letáky, firemní tiskoviny, noviny, časopisy, brožury, obálky všech rozměrů, vizitky, samolepky a propisovací tiskoviny.

web www.tiskarna-tina.cz

TISKÁRNA GRAFEMA, s.r.o.

Hranice, Lipnická 284 kontakt +420 581 608 439

Tiskárna Grafema byla založena v roce 1991 a je na trhu již přes 20 let. Zabývá se výhradně polygrafickou výrobou. Zhotovuje všechny druhy tiskovin ve všech barevných provedeních. Disponujeme ofsetovou, digitální a knihtiskovou technologií. Vzhledem ke svému vybavení realizuje veškeré druhy tiskovin jako jsou hospodářské tiskoviny, brožury, plakáty apod.

web www.grafema.cz

Behr Bircher Cellpack BBC Czech s.r.o.

Valašské Meziříčí, Zašovská 877 kontakt +420 571 677 012

Nabízíme širokou paletu komplexních služeb od návrhu koncepce, projekce a vývoje softwaru, přes zajištění subdodávek materiálu, výroby až po externí montáž, uvádění do provozu a technickou podporu. Výroba spínacích, rozvodných a řídících skříní pro průmyslové stroje a zařízení.

web www.bircher.cz

BRITRADE Pro s.r.o.

Zlín, L. Váchy 1582 kontakt +420 577 214 197

Nabízí materiály, stroje a zařízení pro signmaking, sítotisk, digitální tisk a elektroniku, plotrové, magnetické, tiskové a laminační fólie, bannery, desky či LED diody, tiskové stroje, termolisy, laminátory, čisticí válce nebo ochranné pomůcky.

web www.britrade.cz, www.ledcafe.cz, www.ledik.cz

DD tisk, s.r.o.

Hustopeče, Tábory 1182/34 kontakt +420 519 444 444

Jsme reklamní agentura zabývající se výrobou razítek, reklamních předmětů s potiskem, tiskem velkoplošných banerů či samolepek. Dokážeme pro Vás vytvořit téměř cokoliv, týkající se reklamy.

web www.ddtisk.cz;razitkatrodat.eu;www.trickosvlastnimpotiskem.cz

Palem s.r.o.

Pustiměř, Pustiměř 97 kontakt +420 603 988 660

Palem s.r.o. je dynamická společnost, která se specializuje na výrobu vlhčených reklamních ubrousků a balení převážně reklamních předmětů dle přání našich klientů. Dokážeme se přizpůsobit téměř každému nápadu, který máte pro prezentaci vaší firmy či výrobků.

web www.palem.eu

GRAFOSALE CZ, spol. s r.o.

Litostrov, Litostrov 24 kontakt +420 545 232 465, (1 pobočka)

Provozujeme nákup a dále i prodej nových i také použitých tiskařských a dále i knihařských strojů.

web www.grafosale.cz

DC s.r.o.

Kuřim, K AMP 1294 kontakt +420 541 231 911

Děláme výrobu a také prodej čističů pro ofsetové stroje.

web www.druckchemie.cz
« předchozí 1 2 3 další »