Tiskařské stroje, příslušenství - Jihomoravský kraj

ELECTRON, spol. s r.o.

Brno, Tylova 1056/17 kontakt +420 545 244 814

Firma Electron spol. s r.o. byla založena v roce 1991 a od samého počátku se věnovala dodávkám technologií pro výrobu reklamy - s důrazem na prodej a servis strojů Mimaki. Během let se portfolio dodávaných produktů rozšířilo i o produkty dalších firem a nebylo zaměřeno pouze na signmaking a gravírování. Jedná se zejména o velkoplošné tiskárny, sublimační lisy, fixační jednotky, lasery, specializovaný software, spotřební materiál a jiné. Cílem firmy je být neustále na špici technologického…

web www.electron.cz

STAVOPROJEKTA stavební firma, a.s. - COPYcentrum

Brno-Veveří, Kounicova 949/67 kontakt +420 538 711 799, (5 poboček)

Formátový, širokoplošný digitální tisk, kopírování, skenování, černobíle i barevně, on-line tisk z internetu, servis pro projektanty, knihařské práce, vazby diplomových prací, laminování, pozvánky, PF, fotografické služby, rámování obrazů, fullservis reklamní agentury - firemní loga, polepy aut, polepy výloh, řezaná grafika, reklamní panely, cedule, venkovní reklama, letáky, razítka, vizitky, potisk triček, on-line prodej reklamních a dárkových předmětů.

web www.copycentrum.cz

NEPA, společnost s ručením omezeným (centrála Brno)

Brno, Purkyňova 2740/45 kontakt +420 541 590 146, (1 pobočka)

Nabízíme kopírky, multifunkční a dokumentové systémy, tisková řešení, kalkulačky, registrační pokladny, kancelářskou techniku, faxy, LCD TV, data projektory, poskytujeme kompletní servis.

web www.nepa.cz, www.sinclair-world.com, www.sinclair-solutions.com, www.sinclairheatpumps.eu, www.sinclair-lighting.eu

SPIN SERVIS s.r.o.

Brno, Křenová 52 kontakt +420 531 012 222

Publikační tiskové systémy, stroje pro malonákladový tisk, černobílé, barevné, velkoformátové tiskárny. V současné době Xerox a jeho partneři vytváří síť veřejných tiskáren, které běžný uživatel může využít pro příležitostný tisk z tabletu či mobilu. Taková veřejná tiskárna je viditelná v aplikaci pro mobilní tisk i s názvem poskytující firmy. Firma si pak provozovnu může označit logem, které pro veřejnost bude symbolizovat tuto novou službu. Firma pak bude zveřejňována a propagována nejen v…

web www.spinservis.cz

ROMAPOL s.r.o.

Rosice, Brněnská 1027 kontakt +420 546 410 004

Jsme autorizovaný partner Konica Minolta. Nabízíme komplexní řešení v oblasti kancelářské techniky, prodej, pronájem i servis kopírovacích strojů, tiskáren a jiné kancelářské techniky. Prodáváme tonery, cartridge, spotřební materiál. Provádíme renovace cartridgí.

web www.romapol.cz

MORAVIAPRESS a.s.

Břeclav, U Póny 3061 kontakt +420 516 205 111, (2 pobočky)

Ofsetový rotační tisk časopisů, katalogů, letáků, reklamních materiálů, tiskopisů a prospektů. Dokončující knihařské zpracování. Adresujeme výtisky pro poštovní přepravu, předplatitelský servis. Jsme výhradní distributor Sbírky zákonů ČR.

web www.moraviapress.cz

Dolní Bojanovice, Kyjovská 579 kontakt +420 518 372 127

Jsme moderní rodinná tiskárna. Věnujeme se výrobě reklamních tiskovin, kalendářů, vizitek, samolepících etiket, katalogů, obchodních a reklamních brožur. Vlastníme nejmodernější tiskařské stroje a technologie. Součástí naší tiskárny je i špičkové grafické studio. Nabízíme zpracování grafiky včetně fotostudia, propagační materiály a nálepky na víno, kompletní tiskařské práce a servis pro vinaře.

web www.tiskarna-lelka.cz

SERVIS CENTRUM a.s.

Brno, Staňkova 383 kontakt +420 541 260 260

Stroje, spotřební materiál pro sítotisk a tamponový tisk – sítotiskové a tamponové barvy, síta, tkaniny, rámy, klišé, tampony, alternativní inkousty pro digitální tisk a doplňkové služby.

web www.sc-brno.cz

HORIZONT KP s.r.o.

Brno, Kovářská 681/6B kontakt +420 543 216 390

Zastoupení firmy EPTAINKS (Manoukian Argon), sítotiskové barvy (textilní, grafické, UV barvy, sublimační), chemie pro sítotisk, emulze, pomocná chemie, fixační lepidla, digitální sublimační inkousty a papíry, silikonové transferové papíry, reflexní fólie, efekty, textilní transfery.

web www.horizontkp.cz

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o.

Bílovice, Bílovice 224 kontakt +420 734 490 559

Výhradní dovozce stolových digitálních velkoformátových UV flatbetových tiskáren JETRIX a ripovacího software CALDERA. Dále zajišťujeme záruční a pozáruční servis a poradenství tiskáren a tiskových strojů.

web www.jetrix.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 6 další »