Knihařství, vazby - Brno - město

DONUM - knihkupectví a prodejna církevních potřeb

Brno- střed, Petrov 268/9 kontakt +420 543 237 047

Donum – katolické knihkupectví a prodejna církevních potřeb. Vážení zákazníci, milí hosté, budete-li mít cestu do města, udělejte si někdy čas a navštivte prodejnu Donum na Petrově. V našem knihkupectví naleznete kvalitní křesťanskou katolickou literaturu a hudbu, bible a knížky pro děti. Můžete zde koupit pro své blízké dárky ke křtu, 1. sv. přijímání, různým životním jubileům. Najdete u nás kompletní nabídku církevních potřeb pro zajištění chodu farnosti – např. mešní vína, hostie, svíce,…

web www.donum.cz, www.ubytovanikunstat.cz

Tiskárna Šiki Kyjov (Brno)

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

STAVOPROJEKTA stavební firma, a.s. - COPYcentrum

Brno-Veveří, Kounicova 949/67 kontakt +420 538 711 799, (5 poboček)

Formátový, širokoplošný digitální tisk, kopírování, skenování, černobíle i barevně, on-line tisk z internetu, servis pro projektanty, knihařské práce, vazby diplomových prací, laminování, pozvánky, PF, fotografické služby, rámování obrazů, fullservis reklamní agentury - firemní loga, polepy aut, polepy výloh, řezaná grafika, reklamní panely, cedule, venkovní reklama, letáky, razítka, vizitky, potisk triček, on-line prodej reklamních a dárkových předmětů.

web www.copycentrum.cz

Klouda Jiří - knihařství

Brno-Veveří, Kounicova 976/2b kontakt +420 547 382 021

Nabízíme expresní vazby a tisk diplomových prací, vazby a převazby knih a časopisů, papírnictví, výtvarné potřeby. Výroba kronik i kondolenčních knih.

web www.ediplomky.cz

Odborné učiliště a Praktická škola Brno

Brno, Lomená 530/44 kontakt +420 545 128 711

Speciálně pedagogické vzdělávací a výchovné zařízení komplexního typu, poskytující odpovídající vzdělání osobám, které již ukončily základní vzdělávání.

web www.oupslomena.cz

Skula Jiří - eSkopy

Brno, Purkyňova 2640/93 kontakt +420 511 111 504

Nabídka kopírování, tisku, zvětšování formátu i velkoplošného skenování. Poskytování komplexních služeb pro projekční kanceláře.

web www.escopy.cz

NOVPRESS s.r.o.

Brno-Husovice, náměstí Republiky 725/15 kontakt +420 545 211 579

Digitální tisk publikací i letáků. Prodej reklamních předmětů.

web www.novpress.cz

Mgr. Vaníček Radek- Ucebnicevanicek.cz

Brno-Horní Heršpice, Bohunická 576/52 kontakt +420 547 232 504, (1 pobočka)

Distribucí učebnic, pomůcek a dalšího sortimentu se zabýváme 10 let. Úspěšně spolupracujeme s více než dvěma stovkami škol po celé republice. Během let jsme postupně rozšiřovali náš sortiment až do podoby, kterou můžete vidět na těchto našich stránkách. Samozřejmě i nadále se snažíme maximálně vycházet vstříc přáním a požadavkům Vás, našich věrných i nových zákazníků.

web www.ucebnicevanicek.cz

PRINTECO s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Cejl 29/76 kontakt +420 543 250 327

Firma Printeco s.r.o. byla založena v roce 1997 s cílem zajistit dodávky co nejširšího sortimentu tištěných materiálů a reklamních služeb zákazníkům. Při vzniku firmy jsme si byli vědomi existující konkurence a velké nabídky výše zmíněných produktů a služeb na našem trhu. Podstata naší filozofie však spočívala v myšlence komplexního uspokojení potřeb konkrétního zákazníka ve spojení s kvalitou, pružností dodávek a osobním přístupem.

web www.printeco.cz

PROJEKTSERVIS AM s.r.o.

Brno, Stránského 3140/39 kontakt +420 727 839 950

PROJEKTSERVIS AM s.r.o. - Kopírovací centrum. Provozujeme kopírovací centrum v Brně. Našich služeb můžete využít pro soukromé i firemní účely - nabízíme velkoformátové i maloformátové kopírování i skenování.

web www.projektservis-am.cz