Trampolíny – Jihomoravský kraj

Skákání na trampolíně není zábavou pouze pro děti, ale i pro dospělé. Při skákání se vám uvolňují hormony endorfiny, které způsobují dobrou náladu. Na trampolíně můžete skákat nejen venku, ale i doma. Přehled prodejců trampolín v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–10 firem z 20 nalezených Filtry

18D o.s.1 pobočka

3.7
★★★★★
★★★★★
(15)
Rybkova 948/23, Brno Bezdlužná

Vyrábíme zařízení pro dětská hřiště.

2Cola - transport,s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(717)
Písníky 409/18, Brno-Holásky Bezdlužná

Restaurace, penzion s výhledem do jízdárny, lovecký salonek, WIFI, husí a zvěřinové speciality, pořádání školení, akcí, svateb, golfový trenažér, bowling, laserová střelnice, tenis, kulečník, ping-pong, trampolína.

3Orel jednota Čebín

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Čebín 124, Čebín Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit. Máme zde i posilovnu sál je v provozu po celý rok. V orlovně je možné hrát volejbal (na 1 koš), basketbal, a pingpog. K dispozici je také sada nafukovacích míčů a trampolina…

4WEISSER SPORT CENTRUM s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(181)
Hrnčířská 573/6, Brno-Ponava Bezdlužná

Nabízíme posilovnu, heat, spinning, antigravity yogu, funkční trénink, pilates, bosu, trampolínky, fitbox, pump fx i další.

5DIMIX s.r.o.2 pobočky

Provozujeme dovoz hraček a stavebnic a magnetické hry a trampolíny a náš internetový obchod prodává elektrická vozítka a dřevěné hračky a Lego i puzzle a pro kluky nabízíme auta a motorky a autodráhy a nářadí a pro děvčata panenky Barbie a miminka Chou Chou a Baby.

6H sport spol. s r.o.

3.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Nováčkova 418/11, Brno-Husovice Bezdlužná

Nabídka sportovních potřeby, vybavení pro fitness, cyklistiku či bojové sporty. Posilovací stroje, činky, rotopedy, běžecké pásy, crossové trenažery, steppery, trampolíny, kotouče, tejpy, osobní váhy Tanita, měřič.

7BOWLING SPORT CENTRUM s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(2503)
Vídeňská 847/41, Mikulov Bezdlužná

Provozujeme restauraci a ubytování. Součástí je 6 profesionálních plně automatických bowlingových drah s klimatizací značky Brunswick. Dráhy jsou udržovány školeným personálem speciální mazací technologií. Zajišťujeme široký výběr jídel, denní menu, rozvoz jídel a pizzy. Provozujeme golfový

8Třeštíková Jana, Ing. - KAVÁRNA TOPOLINO

4.1
★★★★★
★★★★★
(49)
Jihomoravské…, Brno-Slatina
Dnes už má zavřeno

Dětská herna s kavárnou Topolino. Prostředí kavárny a herny je uzpůsobeno tak, aby si každé dítě přišlo na své. Najdete tu trampolínu, kuličkový ráj, skluzavku, domeček, velkou kuchyňku a plně vybavený obchůdek, kuželky, stolní fotbálek, sportovní hřiště, klidový koutek s knížkami a dominem,…

9TUDOR, spol. s r.o.- PENZION ATHÉNA

3.6
★★★★★
★★★★★
(191)
Velenov 186, Boskovice Bezdlužná

Penzion se nachází na Drahanské vrchovině, 8 km východně od Boskovic uprostřed lesů. Místo je vhodné pro letní i zimní turistiku. V okolí je možné navštívit např. propast Macochu, Punkevní jeskyni, v Boskovicích zámek, zříceninu hradu, Muzeum historické zemědělské techniky, Westernové městečko (od…

10Taurus Club z.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Cejl 494/25, Brno Bezdlužná

Zaměřujeme se na prodej vybavení a oblečení pro bojové sporty, fitness pomůcek, sportovních potřeb, činek, sportovní výživy, posilovacích strojů, elektroniky a oblečení.


Trampolíny – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Trampolíny v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Skákání na trampolíně není pouze zábava, ale i výborná fyzická aktivita, která má pozitivní vliv na naše zdraví. Je to i oblíbený sport, který se skrývá pod názvem jumping fitness

Jak vybrat trampolínu?

Při výběru trampolíny si nejprve položku otázku, k čemu trampolínu budete využívat. Bude sloužit vašim dětem pro zábavu, budete na ní cvičit, nebo obojí? Dále se ptejte, kde budete trampolínu využívat. Budete ji mít na zahradě, nebo v bytě?

Pak se zaměřte na důležité parametry trampolín, jako je jejich velikost, nosnost, tvar, materiál konstrukce, pružin a výpletu. 

Typy trampolín

  • Zahradní trampolíny – prodávají se ve dvou typech. Jako nadzemní (vyvýšená) trampolína a trampolína zapuštěná do země. Nadzemní trampolína se nachází ve výšce cca 60 cm nad zemí, a proto musí být opatřena ochrannou sítí z důvodu bezpečnosti. Na trhu se jich nachází velké množství a snadno se instalují. Zapuštěné trampolíny se nacházejí těsně nad úrovní země a tudíž jejich součástí není síť. Jsou i bezpečnější, protože u nich nehrozí pád z výšky. Jejich nevýhodou je náročnější instalace do země. 
  • Domácí trampolíny – jsou trampolíny menších rozměrů, které se hodí do bytů. Využívají je děti na skákání i dospělí na cvičení. 
  • Jumping trampolíny – tyto trampolíny jsou určeny pro sport jumping fitness. Na rozdíl od ostatních typů jsou vybaveny madlem, za které se lze při cvičení držet. Madlo je odnímatelné. 

Výhody skákání na trampolíně

  • Uvolňování endorfinů, které vedou k dobré náladě
  • Načerpání nové energie
  • Posílení svalů celého těla
  • Pomáhá lymfatickému systému a tím bojuje proti celulitidě
  • Posílení kostí
  • Má pozitivní vliv na boj proti stresu