Stolní fotbálky – Morava

Stolní fotbálek je populární hra po celém světě. Simuluje fotbalový zápas a umožňuje hráčům prožívat napětí a vzrušení, které s fotbalem souvisí. Přehled prodejců stolních fotbálků v lokalitě Morava.

1–10 firem z 47 nalezených Filtry

1Fitness Life, s.r.o.1 pobočka

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
U podjezdu 84/16, Olomouc Bezdlužná

Poskytujeme prodej, opravy a servis všech posilovacích aparátů po celé ČR. Opravy rotopedů, opravy eliptických trenažérů, opravy běžících pásů, opravy posilovacích věží. Nabídku strojů naleznete na www.fitness-olomouc.cz.

3TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

4LOOSECZ s.r.o.1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Sídliště Za…, Kyjov Bezdlužná

Výroba, pronájem a provoz zábavní techniky, jukeboxů, mp3, stolních fotbálků, šipek, boxerů, silver bally, photoplay, vzdušných hokejů. Nabízíme jukebox nástěnný či stojanový za zajímavé podmínky, nabízíme videoloterijní terminály.

5Obec Šaratice

Náves 83, Šaratice
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Obec Šaratice se nachází v okrese Vyškov, kraj Jihomoravský. Poblíž obce vyvěrá hořký minerální pramen, který se stáčí do lahví jako Šaratica. Obecní úřad zveřejňuje veškeré aktuality a informace na úřední desce. V obci nalezneme ZŠ a MŠ Šaratice, knihovnu, poštu zdravotní služby a další.

6Orel jednota Brno-Židenice1 pobočka

Křesťanská organizace. Snažíme se o výchovu mladých lidí a dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

7TJ Lokomotiva Břeclav

Provozujeme centrum pro sport a relaxaci. K dispozici je posilovna, spinning, sportovní hala, lezecká stěna, squash, kuželky a klimatizovaná nekuřácká recepce s možností posezení a občerstvením. Pořádáme cvičení rodičů s dětmi nebo vedeme lekce jógy. Možnost využití masáží.

8Sportovní zařízení města Kroměříže3 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(41)
Obvodová 3965, Kroměříž Bezdlužná

Sportovní zařízení města Kroměříže provozuje bazén o délce 25 m a malý bazén, který slouží pro výuku plavání a plavání dětí s rodiči. Nabízí i solárium, masáže, saunu, fitcentrum a řadu dalších aktivit. Dále provozuje zimní stadion, fotbalový stadion a tenisové kurty. Možnost pronájmu …

9SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.


Stolní fotbálky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Stolní fotbálky v lokalitě Morava – detailní popis

Stolní fotbálek je zábavná a poutavá hra, která přináší radost hráčům po celém světě. Svojí historií a komunitou hráčů se stolní fotbálek stal nejen oblíbeným sportem, ale i prostředkem pro společenské setkávání a soutěžení.

Historie stolního fotbálku

Stolní fotbálek má své kořeny v Evropě, přesněji v Německu, kde byl poprvé vyroben v roce 1922. Hra se brzy rozšířila po celé Evropě a následně i do zbytku světa. Původně byla hra vyráběna ze dřeva, ale s postupem času se vyvíjela a modernizovala. Dnes jsou stolní fotbálky vyráběny z plastu a mají pokročilé mechanismy a design.

Pravidla hry

Cílem stolního fotbálku je dát co nejvíce gólů soupeři. Hráči ovládají své figurky pomocí tyček, které jsou umístěny na bočních stranách herního stolu. Figurky jsou připevněny na tyčkách a hráči s nimi pohybují tak, aby si předávali míč a snažili se ho dostat do soupeřovy brány. Hra se obvykle hraje ve dvojicích, přičemž každý hráč ovládá čtyři figurky na své straně.

Techniky a strategie hry

Stolní fotbálek vyžaduje jak zručnost, tak i strategii. Hráči musí být schopni přesně ovládat své figurky, aby se dostali do vhodné pozice pro střelbu. Různé techniky, jako například "přihrávka", "klička" nebo "střela", se používají k překonání soupeře a dosažení gólu. Taktika a schopnost předvídat tahy soupeře jsou také důležité, protože strategické rozhodnutí může rozhodnout o vítězství.

Soutěže a komunita

Stolní fotbálek má aktivní komunitu hráčů po celém světě. Existují soutěže a turnaje, které přitahují nadšené hráče, kteří se rádi utkávají ve své dovednosti a strategickém myšlení. Mezinárodní federace stolního fotbalu (ITSF) koordinuje a reguluje světové soutěže, včetně mistrovství světa. Tato soutěžní atmosféra přispívá k popularitě stolního fotbálku a vytváří prostor pro vzájemné setkávání a sdílení zážitků.