Stolní fotbálky – Moravskoslezský kraj

Stolní fotbálek je populární hra po celém světě. Simuluje fotbalový zápas a umožňuje hráčům prožívat napětí a vzrušení, které s fotbalem souvisí. Přehled prodejců stolních fotbálků v lokalitě Moravskoslezský kraj.

1–10 firem z 14 nalezených Filtry

1FAUST, o. s.

Bedrnova 2945/1, Ostrava, Zábřeh
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Vedeme klub pro mládež od 15 do 26 let. Nabízíme herní aktivity - deskové hry, stolní fotbálek, ping-pong, kulečník, promítání filmů, hudební produkci a internet. Zajišťujeme kvalitní trávení volného času v bezpečném prostoru a prevenci rizikového chování pro 1. stupeň základních škol.

2Sportovní klub Relax Šenov

Strmá 1554, Šenov Bezdlužná

Vedeme sportovní klub. K dispozici máme hřiště na fotbal, volejbal, nohejbal, stolní tenis, kuželky nebo basketbal. Pořádáme turnaje a závody.

3Ing. Jiří Haška - Squash centrum Poruba2 pobočky

4.3
★★★★★
★★★★★
(43)
Slavíkova 6142/18d, Ostrava-Poruba
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

Sportovní centrum s nabídkou 2 squashových kurtů, 1 ricochet a dále stolní tenis, stolní fotbálek, TamTam, AirSquash včetně posezení v příjemném prostředí. Naše prostory jsou vhodné pro netradiční firemní večírky.

4TJ ODRY, z.s.

Činnost fotbalového, volejbalového, gymnastického, tenisového a kuželkářského klubu i oddílu stolního tenisu.

5TJ Vendryně

Tělovýchovná jednota vede fotbalový, šachový, nohejbalový oddíl a klub stolního tenisu.

6Boháč Jan- SYNOTtip

Nová 153, Opava, Malé Hoštice
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

Prodej, pronájem a servis zábavních automatů. Dále elektronické stolní fotbálky, kvízové automaty a jejich příslušenství.

7Hořčica Aleš- Hop-Hop.cz

4.1
★★★★★
★★★★★
(14)
Odboje 22/12 , Český Těšín

Nabízíme pronájem skákacích hradů, trampolín, párty stanů, stolních fotbálků, bublinkovačů, sumo obleků a jiného.

8Školní sportovní klub při Střední škole Bohumín

Provozujeme sportovní klub zaměřený na turistiku, tenis a badminton, volejbal a basketbal, nohejbal, lyžování, fotbal a florbal, snowboarding, stolní tenis a kondiční cvičení.

9TJ Slavoj Rychvald

4.2
★★★★★
★★★★★
(114)
Sportovní 1409 , Rychvald Bezdlužná

Nabídka sportovní činnosti ve fotbalovém i nohejbalovém klubu či stolním tenise.

10Okresní sdružení České unie sportu Frýdek-Místek

Organizačně, administrativně a ekonomicky podporujeme činnost sdružených spolků, prosazujeme a chráníme jejich společné zájmy a práva. Členy sdružení je svaz fotbalu, jachtingu, stolního tenisu, šachů, tenisu a volejbalu.


Stolní fotbálky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Stolní fotbálky v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Stolní fotbálek je zábavná a poutavá hra, která přináší radost hráčům po celém světě. Svojí historií a komunitou hráčů se stolní fotbálek stal nejen oblíbeným sportem, ale i prostředkem pro společenské setkávání a soutěžení.

Historie stolního fotbálku

Stolní fotbálek má své kořeny v Evropě, přesněji v Německu, kde byl poprvé vyroben v roce 1922. Hra se brzy rozšířila po celé Evropě a následně i do zbytku světa. Původně byla hra vyráběna ze dřeva, ale s postupem času se vyvíjela a modernizovala. Dnes jsou stolní fotbálky vyráběny z plastu a mají pokročilé mechanismy a design.

Pravidla hry

Cílem stolního fotbálku je dát co nejvíce gólů soupeři. Hráči ovládají své figurky pomocí tyček, které jsou umístěny na bočních stranách herního stolu. Figurky jsou připevněny na tyčkách a hráči s nimi pohybují tak, aby si předávali míč a snažili se ho dostat do soupeřovy brány. Hra se obvykle hraje ve dvojicích, přičemž každý hráč ovládá čtyři figurky na své straně.

Techniky a strategie hry

Stolní fotbálek vyžaduje jak zručnost, tak i strategii. Hráči musí být schopni přesně ovládat své figurky, aby se dostali do vhodné pozice pro střelbu. Různé techniky, jako například "přihrávka", "klička" nebo "střela", se používají k překonání soupeře a dosažení gólu. Taktika a schopnost předvídat tahy soupeře jsou také důležité, protože strategické rozhodnutí může rozhodnout o vítězství.

Soutěže a komunita

Stolní fotbálek má aktivní komunitu hráčů po celém světě. Existují soutěže a turnaje, které přitahují nadšené hráče, kteří se rádi utkávají ve své dovednosti a strategickém myšlení. Mezinárodní federace stolního fotbalu (ITSF) koordinuje a reguluje světové soutěže, včetně mistrovství světa. Tato soutěžní atmosféra přispívá k popularitě stolního fotbálku a vytváří prostor pro vzájemné setkávání a sdílení zážitků.