Sportovní potřeby, vybavení – Pitín okres Uherské Hradiště

Sportovní vybavení je nezbytnou součástí každého sportu. Kvalitní sportovní oblečení, obuv, pomůcky a ochranné prvky vám umožní dosáhnout lepšího výkonu, minimalizovat riziko zranění a užít si svůj sport. Prodejci sportovních potřeb v lokalitě Pitín.

1–10 firem z 64 nalezených Filtry

1Yonex-sport.cz (pobočka Bojkovice)1 pobočka

2.5 km Krhov 119, Bojkovice Bezdlužná

Yonex-sport.cz, se sídlem Krhov 119, 687 71, Bojkovice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2009. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…

2Černý Ondřej - SOTESPORT

5.0
★★★★★
★★★★★
(9)
11.2 km Bánov 73, Bánov u Uherského… Bezdlužná

Zabíváme se i výrobou v rozměrech, barvě a designu dle přání zákazníka. Dále nabízíme velkoobchodní prodej a výhodnější podmínky pro kluby.

3Horecký Jan

14.7 km Pod Zelnicemi 421, Uherský Brod
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Firma Horez v Uherském Brodě nabízí autorizovaný prodej jízdních kol světových značek. V prodejně Vám poskytnou také veškerý servis kol a naleznete zde i velké množství cyklo příslušenství.

4Tenisový klub TSRM, z.s.1 pobočka

14.7 km Dolní Valy 541, Uherský Brod Bezdlužná

Tenisový klub TSRM, z.s. poskytuje profesionální služby v oblasti tenisu. Tenisová škola vedená vyškolenými trenéry. Možnost účasti na mezinárodních tenosových kempech.

5AZUB bike s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
14.7 km Nivnická 422, Uherský Brod

Naším oborem je výroba a prodej lehokol a ležatých tříkolek. Zastupujeme zn. TERN skládací kola, ORTLIEB vodotěsné brašny a vybavení, BROOKS kožená sedla, BIONX elektrokola, BIOLOGIC doplňky pro cyklistiku, obaly na telefony, BURLEY a AZUB dětské vozíky za kola.

6WIKY, spol. s r. o. (pobočka Uherský Brod)53 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
14.9 km Bří Lužů 2251, Uherský Brod
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Společnost poskytuje služby v oblasti prodeje hraček, kancelářských potřeb, sportovního vybavení aj. Provoz eshopu.

7Plavecká škola Uherské Hradiště (pobočka Uherský Brod)3 pobočky

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
14.9 km Slovácké nám. 2377, Uherský Brod Bezdlužná

Výuka plavání pro žáky mateřských a základních škol či baby plavání a aquaaerobik. Pořádáme plavecké závody a soutěže. K dispozici jsou plavecké pomůcky a další.

8Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Uherský Brod)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
14.9 km Bří Lužů 116, Uherský Brod
Dnes už má zavřeno

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.

9Papp Martin - Půjčovna PartyTrip

14.9 km Prakšická 281, Uherský Brod Bezdlužná

Nabízíme zapůjčení cateringového zařízení či nůžkových párty stanů, pivních setů i posezení včetně profi cateringových židlí a barových stolů, topení do stanů, výčepního zařízení, grilů, čokoládových fontán. Dále půjčujeme nosiče na kola, příčníky na auta i střešní boxy, simulátor SKI GYM, laserová…

10Mihel Dušan - T. K. SPORT

4.8
★★★★★
★★★★★
(130)
15.2 km Nerudova 251, Uherský Brod
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme prodej a servis jízdních kol a doplňků, prodej a servis lyžařského a snowboardového vybavení. Provozujeme půjčovnu lyžařského vybavení, bazar kol, lyží, bruslí. Dále i nabízíme broušení bruslí a vyplétání všech druhů raket. Mimo jiné nabízíme prodej všech druhů fitnessového nářadí a strojů…


Sportovní potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Sportovní potřeby, vybavení v lokalitě Pitín – detailní popis

Sportovní potřeby a vybavení hrají nezastupitelnou roli při každé sportovní aktivitě. Bez nich bychom neměli tolik možností rozvíjet své dovednosti, zlepšovat kondici a dosahovat vynikajících výsledků. Ať už jste začátečník nebo profesionál, správné sportovní vybavení je klíčové pro dosažení vašich cílů. 

Sportovní obuv

Jednou z nejdůležitějších sportovních potřeb je správná sportovní obuv. Každý sport vyžaduje specifický typ obuvi, která poskytuje správnou podporu, tlumení a stabilitu. Například běžecké boty mají odlišnou konstrukci a tlumení od basketbalových bot. Investování do kvalitní sportovní obuvi je nezbytné pro ochranu nohou, snížení rizika zranění a maximalizaci výkonu.

Sportovní oblečení

Dalším důležitým aspektem sportovních potřeb je vhodné sportovní oblečení. Správné oblečení by mělo být pohodlné, funkční a vyrobené z prodyšných materiálů, které odvádějí pot a udržují tělo v suchu. Různé sporty vyžadují odlišné typy oblečení, například elastické legíny pro jógu, odolné kalhoty pro outdoorové aktivity nebo pohodlné tričko na běhání. Kvalitní sportovní oblečení vám umožní volný pohyb a současně vás udrží pohodlně suché a v teple.

Sportovní pomůcky

Mnoho sportů vyžaduje speciální sportovní pomůcky, které vám pomohou zlepšit techniku, sílu a koordinaci. Například tenisté potřebují kvalitní raketu, badmintonisté kvalitní pálku a fotbalisté dobře nafouknutý míč. 

Ochranné vybavení

V některých sportech je důležité chránit své tělo před možným zraněním. Proto je ochranné vybavení nezbytnou součástí sportovní výbavy. Například při hraní fotbalu je nutné používat chrániče na kolena, nártové chrániče a rukavice. Dalšími příklady ochranného vybavení jsou helmy pro cyklisty, helmy pro lední hokejisty nebo chrániče hrudníku pro bojová umění. Správné používání ochranného vybavení snižuje riziko zranění a poskytuje vám důvěru při provádění sportovních aktivit.

Péče o sportovní vybavení

Nepodceňujte důležitost péče o své sportovní vybavení. Pravidelná údržba a správné skladování prodlužují životnost vašich sportovních potřeb a vybavení. Například pravidelné čištění bot, sušení mokrého oblečení po tréninku a udržování sportovních pomůcek v dobrém stavu přispívá k jejich optimálnímu výkonu a odolnosti.