Sportovní potřeby, vybavení – Lančov okres Znojmo

Sportovní vybavení je nezbytnou součástí každého sportu. Kvalitní sportovní oblečení, obuv, pomůcky a ochranné prvky vám umožní dosáhnout lepšího výkonu, minimalizovat riziko zranění a užít si svůj sport. Prodejci sportovních potřeb v lokalitě Lančov.

1–10 firem z 27 nalezených Filtry

1Nakolobce (pobočka Bítov)1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(28)
4.4 km Bítov 97, Bítov
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Nakolobce, se sídlem Bítov 97, 671 10, Bítov, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: Pokrývačství, tesařství Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

2GLADORK s.r.o.

13.6 km Bezkov 94, Bezkov Bezdlužná

Internetový prodej boxovacích pytlů, oblečení, výživových doplňků a relaxačních potřeb.

3Mlátilík Ivo, Bc.

20.1 km Husitská 3422/1, Znojmo Bezdlužná

Nabízíme kopačky, míče, brankářské rukavice, sady dresů a tréninkové soupravy značek Nike, Lotto, Adidas, Diadora, Joma.

4DIVA STYLING s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(9)
20.5 km Na Návrší 2378/7, Znojmo

Prodáváme vybavení kadeřnických a kosmetických salonů, salonů krásy i relaxačních center.

5Vaněk Karel- Brusírna

20.6 km Pražská 1713, Znojmo Bezdlužná

Nabízíme broušení nožů, bruslí, nýtování, drobné opravy hokejové výstroje. Komisní prodej hokejové výstroje, broušení kotoučových pil a řetězů.

6ALL SPORTS a.s. (pobočka Znojmo)12 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
20.8 km Dvořákova 2922/16, Znojmo

Naším oborem je distribuce hokejové výstroje značky Bauer.

7Žlab Miroslav, Mgr.

4.9
★★★★★
★★★★★
(1)
20.9 km Boženy Němcové 2456, Znojmo Bezdlužná

Servis lyží.

8Modrý Václav

5.0
★★★★★
★★★★★
(10)
21.0 km Pražská 3798/2d, Znojmo Bezdlužná

Prodej sportovních potřeb a oděvů.

9MIROSLAV KUČERA

Prodej kol, příslušenství a náhradních dílů, oblečení a výživy.

10CYKLO Kučera, s.r.o.

3.9
★★★★★
★★★★★
(44)
21.4 km Kovářská 241/11, Znojmo
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

CYKLO Kučera, s.r.o., se sídlem Kovářská 241/11, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 79346, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Předmětem…


Sportovní potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Znojmo


Sportovní potřeby, vybavení v lokalitě Lančov – detailní popis

Sportovní potřeby a vybavení hrají nezastupitelnou roli při každé sportovní aktivitě. Bez nich bychom neměli tolik možností rozvíjet své dovednosti, zlepšovat kondici a dosahovat vynikajících výsledků. Ať už jste začátečník nebo profesionál, správné sportovní vybavení je klíčové pro dosažení vašich cílů. 

Sportovní obuv

Jednou z nejdůležitějších sportovních potřeb je správná sportovní obuv. Každý sport vyžaduje specifický typ obuvi, která poskytuje správnou podporu, tlumení a stabilitu. Například běžecké boty mají odlišnou konstrukci a tlumení od basketbalových bot. Investování do kvalitní sportovní obuvi je nezbytné pro ochranu nohou, snížení rizika zranění a maximalizaci výkonu.

Sportovní oblečení

Dalším důležitým aspektem sportovních potřeb je vhodné sportovní oblečení. Správné oblečení by mělo být pohodlné, funkční a vyrobené z prodyšných materiálů, které odvádějí pot a udržují tělo v suchu. Různé sporty vyžadují odlišné typy oblečení, například elastické legíny pro jógu, odolné kalhoty pro outdoorové aktivity nebo pohodlné tričko na běhání. Kvalitní sportovní oblečení vám umožní volný pohyb a současně vás udrží pohodlně suché a v teple.

Sportovní pomůcky

Mnoho sportů vyžaduje speciální sportovní pomůcky, které vám pomohou zlepšit techniku, sílu a koordinaci. Například tenisté potřebují kvalitní raketu, badmintonisté kvalitní pálku a fotbalisté dobře nafouknutý míč. 

Ochranné vybavení

V některých sportech je důležité chránit své tělo před možným zraněním. Proto je ochranné vybavení nezbytnou součástí sportovní výbavy. Například při hraní fotbalu je nutné používat chrániče na kolena, nártové chrániče a rukavice. Dalšími příklady ochranného vybavení jsou helmy pro cyklisty, helmy pro lední hokejisty nebo chrániče hrudníku pro bojová umění. Správné používání ochranného vybavení snižuje riziko zranění a poskytuje vám důvěru při provádění sportovních aktivit.

Péče o sportovní vybavení

Nepodceňujte důležitost péče o své sportovní vybavení. Pravidelná údržba a správné skladování prodlužují životnost vašich sportovních potřeb a vybavení. Například pravidelné čištění bot, sušení mokrého oblečení po tréninku a udržování sportovních pomůcek v dobrém stavu přispívá k jejich optimálnímu výkonu a odolnosti.